• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

Kendimizi ancak topluyoruz anlaşılan ocak ayı forumundan subat ayı guzel haberlere ınsallahhhhh :)

denızcım okudum kırmızıları gormussun ne yalan solım uzuldum ama kendını bırakma sıkı bı calısma programı uygula allahın ıznıyle de hamıle kalırsın ınsaallah:34::34::34:

denızcım okudum kırmızıları gormussun ne yalan solım uzuldum ama kendını bırakma sıkı bı calısma programı uygula allahın ıznıyle de hamıle kalırsın ınsaallah:34::34::34:

Sagol minik böcek eşlerimizin iş stresi yuzunden bu ayda sıkı calısma uygulamayız sanırsam :))

Şöyle oldu, ilacı 5 gün kullandım. Söylediği tarihte kontrole gittim. Yumurta gördü. Son kontrole gitmeden 2-3 gün önce sağ tarafımda ciddi ağrı ve batma oldu. Meğer yumurta çatlıyormuş. Muayeneden önce bunu söyledim yumurtan çatlıyordur dedi, ki gerçekten de öyle olduğunu gördü. Sanırım bu yüzden iğneye gerek kalmadı. Şimdilik herşey yolundaymış maşallah, fakat bakalım yumurta kalitesi uygun mu.
Bende çoook heyecanlıyım ayın 9'una kadar beklemek epey zor ama inşallah o sevimsiz kırmızıları görmem zaten kırmız rengi de oldum olası hiç sevmem :)
Sana da iyi şanslar dilerim inşallah klomen yumurtanı geliştirmiştir ve kendisi çatlar da iğneye gerek kalmaz. Hoş, öyle bile olsa önemli olan yumurtanın gelişmiş olması çatlamasa da çözümü var. Fırsatın olursa kontrolden sonra yaz olur mu, bende senin için heyecanlandım. İnşallah olumlu olur.
Dua edelim hep birlikte.

ben cumartesı gıttım sol yumurtan büyümeye başlamıi 13mm dedı bu akşam yıne kontrol edıcek

denizcım adet olaman sevındım yanı madem negatıf cıktı senı bosuna daha fazla strese sokmasın vücudun bende bakalım subat 10u beklıyorum az kalmıs ya bu ay cabuk gecmıs bızdxe 9-11-13-15 calısmaları tammaldık sonra ben raahtsız landım ıshal üşütme falan oyüzden yarım kaldı calısmalar gercı yumurtlamada denemıs olduk olursa olur heralde

denizcım adet olaman sevındım yanı madem negatıf cıktı senı bosuna daha fazla strese sokmasın vücudun bende bakalım subat 10u beklıyorum az kalmıs ya bu ay cabuk gecmıs bızdxe 9-11-13-15 calısmaları tammaldık sonra ben raahtsız landım ıshal üşütme falan oyüzden yarım kaldı calısmalar gercı yumurtlamada denemıs olduk olursa olur heralde

Hadı bakalım canım bu ay barı gelsın bebıs:) :49:

canım akşam yine gittim 19mm olmuş bugünde saat 11 de çatlatma iğnemi oldum :) benim için dua edin

Çooook geç kaldığımı görüyorum fakat bir kaç gündür uğrayamadım buraya. Şimdi durum nasıl Merve?
Bu arada benim durumumun belli olmasına bir kaç gün kaldı. Beklenen Sat tarihi 7 Şubat ama doktorum 9'una kadar bekleyelim dedi.
Kasıklarım ağrıyor, karnımda ağrı oluyor iki gündür. Hayır mı şer mi bilemedim. Bir de yumurtam sağ taraftaydı ve bir kaç gündür o tarafta batmalar oluyor, acep ne demektir.

Hadi bakalım, senden de gelişmeleri bekliyorum.

Son düzenleme:
Back