Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O söyledigim arkadasin 3 tane pozitifti bu testen doktor da kasett test + kan testi vermis kaset testi de pozitif cikmis sende de gebelik olabilir canim hani tam silikte degil bence yap walla bende merqk ettim haber ver kiz
Aynı durum bende de var . 5 gün önce yaptım pozitif çıktı . Kan vermeye gittim hemen negatif sonuç aldım . Üzerinden 5 gün geçti artımed test yaptım pozitif çıktı yine . Bu sefer kana gitmeyeceğim bakalım ne olacak
Çizgi var dimi ya çok silik görüyorum ama sayılır mı. Artı med marka yanılma payı olabilir mi 1 gün gecikmeyle yaptım kaset testte çıkmadı erken gebelikte böyle görünüyor
Merhaba başka bi test daha yaptım nimo diye bi marka onda da silik çıktı sonraki gün regl oldum. Testler bozuktu sanırım. Bi daha 10 15 gün geçmeden yapmam çok yanıltıyor bu testler. Prodector test alıp onunla yapın adetiniz geçtiyse o daha net sonuç veriyor
Çizgi var dimi ya çok silik görüyorum ama sayılır mı. Artı med marka yanılma payı olabilir mi 1 gün gecikmeyle yaptım kaset testte çıkmadı erken gebelikte böyle görünüyor