• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir
Buyuk ihtimal gebelik vardir canim bende de aynisi olmustu bi kac gun oncesinden kahverengi pembemsi lekelenmem olmustu test yapmistim adetimden 3 gun once pozitif cikmisti. Kana tekrar baktirman da fayda var. Kafa karisikligin gitmis olur. Hakkinda hayirlisi

benim de hafif bi kanamam olmuştu hatta regl oldum sanmıştım ama devamı gelmedi yerleşme kanamasıymış o. sonra test yaptım ama negatif çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım sonuç pozitifti :) kuzucum şimdi 2,5 yaşında ikinciyi düşünüyoruz bat 21. inşallah tutar.

benim de hafif bi kanamam olmuştu hatta regl oldum sanmıştım ama devamı gelmedi yerleşme kanamasıymış o. sonra test yaptım ama negatif çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım sonuç pozitifti :) kuzucum şimdi 2,5 yaşında ikinciyi düşünüyoruz bat 21. inşallah tutar.
Insallah. Allah bagislasin. Benim de bi oglum var 3 yasinda simdi ikinci bebis yolda:KK48:

mrb arkadaşlar benim de bir sorum olcak ben de dün sabah test yaptım silik bi çizgi çıktı, bugün yaptım yine silik, fakat bu testler sabah saatlerinde idi. öğlen yaptım hiç bir şey cıkmadı. ayrıca boğazlarım filan çok kötü doktor ilaç verdi onları kullanmalı mıyım gebelik olabilir mi ki :( ayrıca az önce de çok hafif bi leke gördüm ,ne yapmalıyım sizce ?

mrb arkadaşlar benim de bir sorum olcak ben de dün sabah test yaptım silik bi çizgi çıktı, bugün yaptım yine silik, fakat bu testler sabah saatlerinde idi. öğlen yaptım hiç bir şey cıkmadı. ayrıca boğazlarım filan çok kötü doktor ilaç verdi onları kullanmalı mıyım gebelik olabilir mi ki :KK43: ayrıca az önce de çok hafif bi leke gördüm ,ne yapmalıyım sizce ?
Eger ikinci silik cizgi ciktiysa yuzde 90 gebelik vardir var olmayan bi gebeligi var gibi gostermez cunku gebelik testleri ama yine de yanilma payi vardir muhtemelen en kesin cozum kan testi. Regl in kac gun gecikti? Bi de bende de hafif leke geliyodu ama gebelik varmis o sirada da.

Back