- 13 Ocak 2015
- 119
- 38
- 18
- Konu Sahibi uykuuperisii
AminnnAllah hepimize hayırlı evlatlar versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnAllah hepimize hayırlı evlatlar versin.
Bugun ikinci testi yaptim ve ikinci cizgi 2 3 dk icinde belirdi silik bi sekilde yine sonuc pozitif mi suan sence?Canım aynı benim gibisin ama ben hemen gördüm neyseki sonuç aynı bugün kan verdim 33.19 çıktı sende yarın sabah testi tekrarla ve hemen kan ver banada haber verirsen sevinirim canım benimde adetime 2 gün var
Bugun ikinci testi yaptim ve ikinci cizgi 2 3 dk icinde belirdi silik bi sekilde yine sonuc pozitif mi suan sence?
Bende oyle dusunuyorum hayirlisi :) iyi bari cok sukurcanım kesinlikle hemen çıktıysa pozitif. bende bugün tekrar kan verdim çok şükür 3 katına çıkmış değerim.
Bende oyle dusunuyorum hayirlisi :) iyi bari cok sukur
Amin insallah. Ayni ikinci cizgi silik ama pozitif test :) amin insallah tum isteyenlere nasip etsin. Senin ilk bebegin miydicanım bak benimde bu sabah ki testim . ikimizede Allah sağlık sıhhat versin inşallah şuan tek dileğim bu. bize bu mutluluğu yaşattı kucağımıza almayıda nasip ettirsin inşallah
Amin insallah. Ayni ikinci cizgi silik ama pozitif test :) amin insallah tum isteyenlere nasip etsin. Senin ilk bebegin miydi
Hadi bakalim insallah Allah in izniyle kucagina da alirsi insallah sagsalimevet Allah nasip ederse ilk göz ağrım olacak :)
Hadi bakalim insallah Allah in izniyle kucagina da alirsi insallah sagsalim
Amin insallah canimAmin inşallah ikimiz hatta hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza
yoo erken degil aslinda ama tekrar yap derim bazen dogru sonuc vermeyebiliyo. Tabi en iyisi en kesin sonuc kan testi.kızlar meraba ben yenı katıldım bsey sormak ıstıyorum sıze adetım normalde duzenlıdır ama bu ay sekız gun gecıktı dorduncu gun ıdrar testı yaptım negatif cıktı acaba dogrumudur ? uada erkn mı yapmısım testı ve hala adet olmadım ben tekrarlmyada cekınıyorum aynısı cıkar dıye yardmcı olur musunuz ?
Canim kan testi yaptirdim bugun sonuc pozitif :)canım bak benimde bu sabah ki testim . ikimizede Allah sağlık sıhhat versin inşallah şuan tek dileğim bu. bize bu mutluluğu yaşattı kucağımıza almayıda nasip ettirsin inşallah
Canim kan testi yaptirdim bugun sonuc pozitif :)
Amin canim.. bat 16 si. Senin kiYasasinnnn canım çok sevindim senin bat kaçtı birlikte şafak sayıcaz Allâh ın izniyle :)))
Amin canim.. bat 16 si. Senin ki
:)) tum bebek bekleyen anneleri saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin Allah..Benim 18 canım küçüğüz sizden :)
:)) tum bebek bekleyen anneleri saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin Allah..
Aminn canim benim..Amin canim amin.. Allâh bu mucizevi yasattı kucağımıza sağlıkla almayida nasip etsin insallah
bence de hamılesın :)Arkadaslar merhaba... benim soyle bi sorum olacakti simdiden tesekkurler.. regl gunume 2 gun var ve dun ve bugun ara ara cok az miktarda cok hafif pembemsi leke geldi ve gebelik testi aldim bugun normalde reglimden 10 gun once gogus ve kasik agrilarim baslardi bu kez oyle bise yok. Her neyse bugun test yaptim ve ilk 5dk bekledim sonuc negatif.. sonra atmadim testi bi kac saat sonra gidip tekrar baktigimda hafif silik bi cizgi vardi. Basina boyle bi durum gelen var mi? Suan test pozitif mi? Cevaplarsaniz sevinirim