hamile miyim?

Kizlar fikriniz nedir?
Testte silik cizgi cikmismi sizce?
Acaba gebelik varmi?

Eklentiler

• image.jpg
    173 KB · Görüntüleme: 122
merhaba arkadaslar ben de acaba hamile miyim diye supheleniyorum.ilcede oturdugum icin kan testi yaptiramadim daha.iki defa idrar testi yaptim silik cizgi cikti.adetim 5gun gecikti.kasiklarima da ara ara agri giriyor ve sag tarafima yatamiyorum kasigim agriyor.ne dersiniz?

Iki defa yaptigin test de silik cizgi ciktiysa yuzde 90 gebelik vardir ki adetinde gecikmis 5 gun

Kizlar merhaba . Adet tarihime bir hafta falan var 5-6 gündür kasiklarimda adet olacakmisim gibi sancim var icim bulaniyor biraz karnimda sertlik ve siskinlik var gogusleriminuclari agriyor ve dün kahverengi bir iki damla lekelenmem oldu . 2 aydir bebegim olsun istiyorum sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ve sizce hemen test yapmalimiyim ?

Adet tatihine 5-6 gun varsa bence birazcik daha beklemelisin
Test kesin sonuc verir adet tarihin 2-3 gun gecince yapmalisin eger gecikme varsa test hemen yap erken gebelik testlerinden al, Allah gonlunuze gore versin belirtilerin gebelik belirtileri, goguslerinde mavi damarlarda belirginlesirse belirtiler tutuyor:) test negatif ciksa bile kan testini mutlaka yaptir

canim tesekkur ederim yorumlarin icin :)
cok istiyorum insallah allahim bu ay bana bu guzelligi tattirir bende biraz daha sabredip adet gunumu beklicem bana dua et olur mu :)

canim tesekkur ederim yorumlarin icin :)
cok istiyorum insallah allahim bu ay bana bu guzelligi tattirir bende biraz daha sabredip adet gunumu beklicem bana dua et olur mu :)
bu beş 6 günlük sürede ilişki yaşiyor musun . benim de aynı da ben tedirgin oluyorum ya hamileysem die. şuu 5 gün bi geçsin yahuuuu

Cok tesekkurler fakat hala kafam karisik kafami karistiran durum ikinci cizginin hem silik olmasi hemde bi kac saat sonra belirmesi rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla. Insallah en kisa zamanda sende alirsin bu guzel haberi
YANI DAHA ADET GUNUNUZ BILE GELMEMIS NIYE KAFANIZ KARISIK ONU ANLAMADIM HERHALDE KIPKIRMIZI ANIDEN CIKACAK HALI YOKTU OYLE OLMASI ICIN ADETINIZIN 5 6 GUN GECMESI GEREKIR. KANTESTI YAPTIRIN BENCE GEBESINIZ

bu beş 6 günlük sürede ilişki yaşiyor musun . benim de aynı da ben tedirgin oluyorum ya hamileysem die. şuu 5 gün bi geçsin yahuuuu
Niye girmeyesin ki doktorlar dahi hamilelikten sonra yasaklamiyor biliyorsun . Ben iliski yasiyorum ama sen tedirgin oluyorsa girme canim :) insallah bu ay hayirli haberler aliriz

Olabilir cunku bende adet tarihimden 3 gu once test yapmistim. Aynen bende de bi iki gun hafif lekelenme olmustu pembemsi ben adet oncesi lekelenme sanmistim ama degilmis. Bi de gebelik varsa dahi yine adet sancilarin gogus hassasiyetin olur yani tum adet belirtileri olur. Hakkinda hayirlisi

YANI DAHA ADET GUNUNUZ BILE GELMEMIS NIYE KAFANIZ KARISIK ONU ANLAMADIM HERHALDE KIPKIRMIZI ANIDEN CIKACAK HALI YOKTU OYLE OLMASI ICIN ADETINIZIN 5 6 GUN GECMESI GEREKIR. KANTESTI YAPTIRIN BENCE GEBESINIZ
ben adet tarihimden uc gun test yaptim ve dogruymus sonuc pozitif kan testiyle dogrulandi. Supheleniyodum zaten o yuzden adet tarihinin gecmesini bekleyememistim ve de yanilmadim Allah isteyen herkese nasip etsin bu essiz duyguyu

fazla bekletmişsiniz sanırım, tekrar test yapın,inşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…