- 13 Ocak 2015
- 119
- 38
- 18
- Konu Sahibi uykuuperisii
-
Insallah tesekkurler.. sen boyle bi durum yasamis miydin yani negatif cikan bi testin bi kac saat sonra ikinci cizgiyi silik bi sekilde gostermesi ne demek oluyo? Bilgin var mi acaba?Kan testi yaptır bence en kısa zamanda. İnşallah bebeğin seninledir.
Cok tesekkurler fakat hala kafam karisik kafami karistiran durum ikinci cizginin hem silik olmasi hemde bi kac saat sonra belirmesiHamilesin arkadaşım .bize de dua et nolurçok çok tebrik ediyorum
Anliyorum tekrar tesekkurler.. aynen en kisa zamanda kan testi yaptirip emin olmak.aminnn.silikte olsa 2. çizginin belirtisi gebeliğin varlığını aynı zamanda çok yeni olduğunu gösterir..yani böyle gördüm böyle okudum.buna şahit oldum.en kısa zamanda kan testi yap bu ikilemden kurtul arkadaşım
Arkadaslar merhaba... benim soyle bi sorum olacakti simdiden tesekkurler.. regl gunume 2 gun var ve dun ve bugun ara ara cok az miktarda cok hafif pembemsi leke geldi ve gebelik testi aldim bugun normalde reglimden 10 gun once gogus ve kasik agrilarim baslardi bu kez oyle bise yok. Her neyse bugun test yaptim ve ilk 5dk bekledim sonuc negatif.. sonra atmadim testi bi kac saat sonra gidip tekrar baktigimda hafif silik bi cizgi vardi. Basina boyle bi durum gelen var mi? Suan test pozitif mi? Cevaplarsaniz sevinirim
Hmm tebrikler canim Allah anali babali buyutsun bebisiniCanım aynı benim gibisin ama ben hemen gördüm neyseki sonuç aynı bugün kan verdim 33.19 çıktı sende yarın sabah testi tekrarla ve hemen kan ver banada haber verirsen sevinirim canım benimde adetime 2 gün var
Ay benmde aynen boyle cikti pazar gunu yapmstm sonra dun adet oldm bugnde bitti anlamadm normalde 5 gun surer bende hamile miyim degl miyim bilmyrmArkadaslar merhaba... benim soyle bi sorum olacakti simdiden tesekkurler.. regl gunume 2 gun var ve dun ve bugun ara ara cok az miktarda cok hafif pembemsi leke geldi ve gebelik testi aldim bugun normalde reglimden 10 gun once gogus ve kasik agrilarim baslardi bu kez oyle bise yok. Her neyse bugun test yaptim ve ilk 5dk bekledim sonuc negatif.. sonra atmadim testi bi kac saat sonra gidip tekrar baktigimda hafif silik bi cizgi vardi. Basina boyle bi durum gelen var mi? Suan test pozitif mi? Cevaplarsaniz sevinirim
Hmm tebrikler canim Allah anali babali buyutsun bebisiniyarin testi tekrarlarim dedigin gibi olmadi kan veririm. Ya ikinci silik cizginin bi kac saat sonra cikmasi kafami karistiriyo bi de iki gundur cok az pembemsi akintim var bi de bu arada allah in izniyle ikinci bebisim olcak :) bi oglusum var :) Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin cumlemizin evlatlarini.. Allah kucagina almayi nasip etsinTeşekkür ederim Allâh bağışlasın oğlunuzu. Benim ilk olacak Allâh nasip ederse çok mutluyum
Valla dogrusu benim bu kan degerlerini pek anladigim solenemez ama insallah Allah gonlundekini nasip etsinKIZLAR BENİM DE ADETİME İKİ GÜN VAR İDRAR TESTİM DE 2.ÇİZGİ ÇOK SİLİK ÇIKTI KAN VERDİM HEMEN 14.83 ÇIKTI. SEVİNSEM Mİ BİLEMEDMİM ? ÇOK MU DÜŞÜK
Ya genelde cift cizgiyi gordugun zaman gebelige kesin gozuyle bakiliyo. Bi de eger adet tarihin gecerse tekrar baktir kani suan dusuk olabilir ama normal giden bi gebelikte kan 2 gunde bir kat artiyomus yani iki gun sonra tekrar kana baktirmanda fayda var.KIZLAR BENİM DE ADETİME İKİ GÜN VAR İDRAR TESTİM DE 2.ÇİZGİ ÇOK SİLİK ÇIKTI KAN VERDİM HEMEN 14.83 ÇIKTI. SEVİNSEM Mİ BİLEMEDMİM ? ÇOK MU DÜŞÜK
KIZLAR BENİM DE ADETİME İKİ GÜN VAR İDRAR TESTİM DE 2.ÇİZGİ ÇOK SİLİK ÇIKTI KAN VERDİM HEMEN 14.83 ÇIKTI. SEVİNSEM Mİ BİLEMEDMİM ? ÇOK MU DÜŞÜK
Sanirimm en kesin cozum kan testiAy benmde aynen boyle cikti pazar gunu yapmstm sonra dun adet oldm bugnde bitti anlamadm normalde 5 gun surer bende hamile miyim degl miyim bilmyrm
Eve gtcm kan vermyeSanirimm en kesin cozum kan testi
Eve gtcm kan vermye
amin insallahAllah hepimize hayırlı evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?