• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

Cnmm bnde yarn adet olcm normaldd ama hic sancm yokk bi kc gun once hafif vardi ama adet olucak gibi defilm.goguslerm aciyo sdece..

Bu saat oldu hala olmadım , ama adet ağrılarım gibi ağrılarım var bugün olmam gerekiodu , yatın olursam gene büyük bi hayatl kırıklığı olcak , inş olmam inşş olmammm , inşallah olmayızzz

Ay hadi ya tüh :( neyse canım sıkıntı yok diğer ay tam gaz devam :) :) bakalım ben de 2 gün kaldı bakalım şimdi eğer adet günüm geçerse tamamdır . Allah herkese nasip etsin :) :*

Malesef yine adet oldum.moralm cok bozuldu.o kdar heveslenmistim ki gecikti diye.bi daha asla heveslenmicem asla

Malesef yine adet oldum.moralm cok bozuldu.o kdar heveslenmistim ki gecikti diye.bi daha asla heveslenmicem asla

Üzülme canım zamanı değilmiş demekki dua et rabbim sana sağlıklı hayırlı doğru zamanda evlatlar nasip etsin. Hayırlısı buymuş demekki şuan için.

Cnm sen normal yollami kaldin hamile tedaviylemi?

Normal yolla kaldım canım benim planlı oldu ben korunuyodum bıraktım folik asite başaldım dr. kontrolunde. Gebelik öncesi 3 ay kullan sonra hamile kalıcaksın dedi 4. ay hamile olduğumu öğrendim :)

Back