- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Tm canim haber vermeyi unutma. .
Tamam canım haber veririm tabi inşallah istediğim gibi olurda sevinçle duyururum herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tm canim haber vermeyi unutma. .
Valla sabrına hayran kaldım ben gebeliğimi öğrenene kadar 5-6 test yapmışımdır heralde aynı dönem içindeTestim var aldım bekle dedi eczacı ondan bekledim
Valla sabrına hayran kaldım ben gebeliğimi öğrenene kadar 5-6 test yapmışımdır heralde aynı dönem içinde![]()
sonucu yaz buraya.hayırlısı olsun....Her ay aynı şekilde geçiyordu her günüm testle bu ay önemsemedim ondan yapmadım canım tabi çok istiyorum olmasını ama sabrettim :)
Yazarım tabi canımsonucu yaz buraya.hayırlısı olsun....
Ben hamile kalmadan once 1 hafta gecmisti 5 6 tane yapmisstim hepsi negatif cikti sobrada adet oldum psikolojik di herhalde
Pskolojiktir tabi bende de oyle olmustu adetim.bir hafta gecti test yaptim hep negatiff ama ayni hamile gibiydim
bence var.kaç dk. sonra çıktı?2. Çizgi çok hafif çıktı şimdi. ihtimal var mı ?
bence var.kaç dk. sonra çıktı?
yakınlarinda hastane yok mu?git bdta hcg baktır ya nası duruyon hala maşallah10 dk sürmedi çıkması. Baktım tek çizgi aldım elime dikkatli bakınca farkettim
yakınlarinda hastane yok mu?git bdta hcg baktır ya nası duruyon hala maşallah
Evet var cunku benmde cok hafif cikmisti ikici cizgim o cubugu hala sakiliyorum gerci bes haftalik gebeyim2. Çizgi çok hafif çıktı şimdi. ihtimal var mı ?
Evet var cunku benmde cok hafif cikmisti ikici cizgim o cubugu hala sakiliyorum gerci bes haftalik gebeyim
Stresten bence canım bugun testi tekrarla bakalım koyulascak mi fotosunu koysana bak benim 4 gun geçince boyle cikmisti ama 2saniyede hemen çıkıyoGeceden beri altım da batma oluyor kasıklarım da batma oluyo. İçimde daralıyo sanki göğsüme baskı var gibi.![]()
Stresten bence canım bugun testi tekrarla bakalım koyulascak mi fotosunu koysana bak benim 4 gun geçince boyle cikmisti ama 2saniyede hemen çıkıyo