• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim :(

ben ortaya laf attım sen alındın . tehdit etme o zaman git yap ben hazırım benim ne dediğim ortada . ben burda kimsenin şahsına mnamussuz demedim . ben bu şekilde yaşayan insanların namuslu yaşadığını düşünmüyorum arkadaşım ya . şahsa yönelik değil aaa sen üstüne alınıyorsan o senin sorunun . hiçbir maahkeme seni haklı bulmaz bu memlekette . hadi ver beni mahkemeye senin gibilerden korkmam ben ..
Doğru dediniz, adalet mi kaldı bu ülkede? Adaleti de sıfırladılar, şerefleriyle birlikte... :)

saygı duymuyorum sana . git ver mahkemeye . ben burdayım . ben ortaya laf attım sen üstüne alındın . neden olduğuda belli . ben üniveriste okumuş bir bireyim . adını telaffuz edemediğim bölüm neymiş söle bakalım . atatürkün istediği bireyler siz değilsiniz inan bana . ben selanik göçmeni bir insanım . atatürkü bende iyi tanıdığını sanmıyorum . bana göre yanlış iişte alla alla ya gelip öldürcekmisin ne yapıcaksınız beni şimdi .

Hanımefendi bu devirde herkes üniversite okuyor yormayın kendinizi. Fakat arkadaşım ve benim gibi Türkiyede iyi bir derece yaparak sayılı okullar arasında eğitim almak zor bir şey...Beynim çalışmıyorsa sınavda geride bıraktığım o kadar adama çok acıdım şimdi, demek derece yapmak için beyne ihtiyacımız yokmuş aydınlattınız sağolun tekrar:) Bu kadar kıskanç olmayın olur mu? Biz halimizden memnunuz seviyoruz seviliyoruz zar falan da diktirmiyoruz çünkü en değerli şeyimiz beynimiz, zarımız değil. Kendimizi mal olarak görmüyoruz. Burada vakit kaybediyorsunuz gidip bir iki kitap okuyun veya mahalledeki kadın arkadaşlarınızla bunun dedikodusunu yapıp eğlenin falan. Fazlasıyla sinir stres yarattınız. Ayrıca arkadaşım mahkemeye vermekten bahsediyor "hadi gel napıcaksın öldürcek misin" falan diyorsunuz...Beyinden bahsetmesek şimdi?

Bernak:''Siz kendinizi düzeltmedikçe ,toplumu düzeltemezsiniz'' mealindeki ayeti biliyor musun...O yüzden sakin ol..Daha başka dertlerimiz var bizim ..Güzel ahlak gibi...Ve çoğu sorunlarımız bu konudan kaynaklanıyor...Güzel ahlak yaygınlaşmış değil ki,..
Lütfen bu kadar keskin konuşma''Kişi ayıpladığını yaşamadan ölmez''hadisini unutma..

Diğer arkadaşlar; sinire gelip dini konular hakkında keskin şeyler söylemeyin,sizin iyiliğiniz için söylüyorum..

Son düzenleme:
senin ne olduğun oratada . sana toplumun ne sıfatla yaklaştığıda ortada .bir kadın kendini bu kadar düşürebilir pesss

Şahsıma bir tane daha hakaret okursam burda derslerimden vakit ayırıp avukat kuzenimle görüşüp sizi mahkemeye vereceğim. Bu konuda da ciddiyim, benim uğraşmam gerekmez zaten, avukat halleder. Tek bir hakaret daha okursam yapacağım budur. Uzaklaşmak veya devam etmek size kalmış.

Doğru dediniz, adalet mi kaldı bu ülkede? Adaleti de sıfırladılar, şerefleriyle birlikte... :)

sen beni durup duruken ırkçılıkla suçladın . asıl ben seni mahkemeye versem kazanırım . benim tek bir cümlem yok ırkçılıkla ilgili . benim herkese saygım var . türk toplumunun yüzde doksanı müslüman dedim diye ırkçı olmuyorum ben . bu bir gerçek çünkü . müslümanların yoğunlukta olduğu bir ülkede yaşıyorsun . ona göre davranıcaksın . aa davranmıyorsan oda kendi bileceğin iş . o zamanda dışlanmayı göze alıcaksın . kimse senin hayatına karışamaz ama senin özgürlüğün benim özgürlük alanıma girince orda durucaksın . benim fikrim bu . benim fikrim değişmez çünkü doğru olan o . çoğu kişşide böyle düşünüyor ne mutlu ki .

Erkek yapınca namusundan bir şey kaybetmiyor çünkü. Sırtı sıvazlanıyor erkektir yapıcak tabi. Ne kadar yapsa o kadar övünüyor erkek ortamında ballandıra ballandıra anlatıyor"karıya gittim hiç çıkarmadan bilmem kaç" diye dediğin gibi ilahlaşıyor o yapınca sapına kadar erkek deniyor. Bunlar dendikce erkek yaptıklarına kılıf buluyor dahada buna yöneliyor öyle bi kazıyorsunuz ki erkektir yapar ı yapmadıklarını bırakmayıp sonra el değmemiş kadın derdine düşüyorlar. Nerde kaldı adalet bizim inancımızın temeli bu değil mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben gerçekten böyle düşünen kadınları gördükçe dehşete düşüyorum.
Dine göre erkeğe de haramdır bu.Ama arkadaş tek satır bahsetmedi ya da ben görmedim.
Kadınları öyle bir aşağılıyorki yüzüm yandı sinirden.
Siz böyle erkek egemen toplumu kabul edin bravo.
Sor bakalım cevrene bakir evlenen ya da tek bi kadını cıplak görmeyen var mı? Desek çıtı çıkmaz.
Ben sizlerin hayatına da görüşüne de saygılıyım,böyle insanlar hala var yani umutsuz olmayın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şahsıma bir tane daha hakaret okursam burda derslerimden vakit ayırıp avukat kuzenimle görüşüp sizi mahkemeye vereceğim. Bu konuda da ciddiyim, benim uğraşmam gerekmez zaten, avukat halleder. Tek bir hakaret daha okursam yapacağım budur. Uzaklaşmak veya devam etmek size kalmış.

o avuakar kuzenine yediğin naneleri anlat . bende kopyalayıp ailene sunayım .ok mi ?hadi işine . senin ne olduğun belli . kuru gürültüye pabuç bırakmam ben . vermezsen beni mahkeme adisin .

o avuakar kuzenine yediğin naneleri anlat . bende kopyalayıp ailene sunayım .ok mi ?hadi işine . senin ne olduğun belli . kuru gürültüye pabuç bırakmam ben . vermezsen beni mahkeme adisin .

Ailemden gizli iş yaptığımı nereden çıkardınız ki? Tamam anlaştık hakarete devam edildiğine göre

sen beni durup duruken ırkçılıkla suçladın . asıl ben seni mahkemeye versem kazanırım . benim tek bir cümlem yok ırkçılıkla ilgili . benim herkese saygım var . türk toplumunun yüzde doksanı müslüman dedim diye ırkçı olmuyorum ben . bu bir gerçek çünkü . müslümanların yoğunlukta olduğu bir ülkede yaşıyorsun . ona göre davranıcaksın . aa davranmıyorsan oda kendi bileceğin iş . o zamanda dışlanmayı göze alıcaksın . kimse senin hayatına karışamaz ama senin özgürlüğün benim özgürlük alanıma girince orda durucaksın . benim fikrim bu . benim fikrim değişmez çünkü doğru olan o . çoğu kişşide böyle düşünüyor ne mutlu ki .
Sizin özgürlük alanınızla bizim seks yapmamızın ne alakası var? Biz seks yaparken telepatik yollarla kukunuzda mı hissediyorsunuz seks yaptığımızı?
Ayrıca evet ırkçılık yaptınız, faşizanlık yaptınız, yok olmamı istediğinizi söylediniz. Ben topluma göre davranmak zorunda değilim, nasıl istersem öyle davranırım. Sizin gibi düşünen insanlar beni dışlayamaz çünkü zaten bu tarz insanlarla aynı ortama girmem, böylece dışlanmam.
Bilmediğiniz dünyada, at gözlüklerinizin ardında ulaşamayacağınız bir dünya var. Oraya ancak lafla karışırsınız.
"Sana toplumun ne sıfatla yaklaştığı ortada" derseniz orada dur derim size.
Cowgirll nickli arkadaşımın dediği gibi, tek bir hakarete daha maruz kalırsam ben de abimle görüşerek sizin hakkınızda yapabileceğim her şeyi yapacağım. Kendisi avukattır. Arkadaşımın da kuzeni avukat. Sizin ağır ithamlarınıza maruz kalmak zorunda değiliz. Kendi iyiliğiniz için ve benim sinirlerimin daha fazla bozulmaması için lütfen tek bir cevap daha yazmadan uzaklaşın benden.

Hadi yine iyisin sen nane yemiş oldun en azından benimde kırmadığım ceviz kalmamış eyvah eyvah bugün bayağı namus dersi aldık :D

Son düzenleme:
Araklıkta girmişsin ilişkiye yani o günden beri , teste çıkar bence. Ama devlete bile gitsen adet olmuyorum diye , kan testi yaparlar hem hormona bakmak için hem de hamilelik var mı diye. Bende gittim kist için kan testi yaptılar:31:

Bernak:''Siz kendinizi düzeltmedikçe ,toplumu düzeltemezsiniz'' mealindeki ayeti biliyor musun...O yüzden sakin ol..Daha başka dertlerimiz var bizim ..Güzel ahlak gibi...Ve çoğu sorunlarımız bu konudan kaynaklanıyor...Güzel ahlak yaygınlaşmış değil ki,..
Lütfen bu kadar keskin konuşma''Kişi ayıpladığını yaşamadan ölmez''hadisini unutma..

Diğer arkadaşlar; sinire gelip dini konular hakkında keskin şeyler söylemeyin,sizin iyiliğiniz için söylüyorum..

ben bu kadınlara birşey demedim ki . konu sahibine yorum yaptım . yazıktır 21 yaşındasın şu düştüğün hallere bak dedim . oo bunlar hemen atladılar . nedense üstüne alındılar . vajinusmustan girdiler başka yerden çıktılar . şimdide tehdit ediyorlar . beni allahım korur sen merak etme . ben inançlı biriyim . bunlar yaptıklarını hata olarak görmüyor doğal görüyor zaten . bunlardan korkmam ben . ben doğru bildiğimi söylerim . şahıslara hiç bir hakaret etmedim ama kendileride aslında yaptıklarından memnun değiller vicdanlarını rahatsız ediyor . biri yüksek sesle birşeyler söyleyince alınıyorlar .

Hadi yine iyisin sen nane yemiş oldun en azından benimde kırmadığım ceviz kalmamış eyvah eyvah bugün bayağı hayat dersi aldık :D

Hayat dersi nasıl oluyor onu göreceğiz canım, arkadaşım da ben de uyardık ama anlamak istemedi. Düzgünce görüş bildiren kimseye lafım yok fakat kimse bana "toplumun senin gibileri ne isimle andığı belli" "senin ne olduğun belli" "yediğin naneler" "biraz namuslu edepli olun" diyemez. Sürekli hakaret etti, son olarak da "adi" dedi. Haliyle arkadaşımla ben bu konuda bir şeyler yapacağız, allah bu kadar hakaret edeni korur mu bilmem ama zaman gösterir artık.

Sizin özgürlük alanınızla bizim seks yapmamızın ne alakası var? Biz seks yaparken telepatik yollarla kukunuzda mı hissediyorsunuz seks yaptığımızı?
Ayrıca evet ırkçılık yaptınız, faşizanlık yaptınız, yok olmamı istediğinizi söylediniz. Ben topluma göre davranmak zorunda değilim, nasıl istersem öyle davranırım. Sizin gibi düşünen insanlar beni dışlayamaz çünkü zaten bu tarz insanlarla aynı ortama girmem, böylece dışlanmam.
Bilmediğiniz dünyada, at gözlüklerinizin ardında ulaşamayacağınız bir dünya var. Oraya ancak lafla karışırsınız.
"Sana toplumun ne sıfatla yaklaştığı ortada" derseniz orada dur derim size.
Cowgirll nickli arkadaşımın dediği gibi, tek bir hakarete daha maruz kalırsam ben de abimle görüşerek sizin hakkınızda yapabileceğim her şeyi yapacağım. Kendisi avukattır. Arkadaşımın da kuzeni avukat. Sizin ağır ithamlarınıza maruz kalmak zorunda değiliz. Kendi iyiliğiniz için ve benim sinirlerimin daha fazla bozulmaması için lütfen tek bir cevap daha yazmadan uzaklaşın benden.

yine hakeret edyorum sana ver mahkemeye . abine söyle beni . ne olursun lütfen

hangi okulda okudun çok merak ediyorum açıkcası . hmmm ailende biliyor demek iş pişirdiğini erkeklerle . oda iyimiş

Ama terbiyesizliğin bu kadarına da pess!
Kendinize gelir misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hangi okulda okudun çok merak ediyorum açıkcası . hmmm ailende biliyor demek iş pişirdiğini erkeklerle . oda iyimiş

Bana hakaretleriniz arttıkça size daha büyük sıkıntı olacak. Ben burada erkeklerle işi pişiriyorum yazdığımı hatırlamıyorum açıkçası? Ama size cevabın hukuksal yolla verilmesi gerekiyor gerçekten. Hakaret etmeye devam edin ki benim için de daha kolay olsun. Sevgiler:16:

Back
X