Banu Alkan da Türkiyenin en namuslu kadınıyım diyor.
Evet burada gördüğümüz kadarıyla çok farklı düşünen ve çok farklı yaşayan kimlikler var.
Bunu sadece yetiştirilme tarzı değil, dini değerler, mahalle baskısı, genç kızların anne ve babasına olan saygı ölçütü belirliyor..
Hamileyken 9 ay boyunca adet gören akrabam var her iki hamileliginde de 9 ay boyunca gördü,düşük kanaması falan değil normal bildigin adet kanaması.Hamileyken adet olunmaz diye biliyorum.
-Ama burdan yapılacak hiçbir yorum sana gerçeği söylemez, bence ilk fırsatta test yaptır.
Hamileyken 9 ay boyunca adet gören akrabam var her iki hamileliginde de 9 ay boyunca gördü,düşük kanaması falan değil normal bildigin adet kanaması.
21 yaşındasın ..
sevgilinle ilişkiye giriyorsun ..
hamile miyim diye soruyorsun
hamile değilsindir ama hamile olsaydın en yapıcaktın peki ?
bu adam seni bırakıp gidince ne yapıcasın onu düşündün mü ?gentilal estetik sayfalarında zar diktieme olayına mı giriceksin çok merak ediyorum .
nasıl bir hayat tarzı bu ya .
böyle birşeye neden gerek olsun ki? bu kadar tuhaf karşılamayın artık çoğu insan bunu normal karşılıyor.
Kesinlikle olunmaz demedim zaten, öyle bildiğimi söyledim. Böyle bi durumun mümkün olduğunu bu başlıktan öğrendim. :) ama istisnai bi durumdur muhtemelen, şaşırmamak elde değil
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hamile olunca zayıflanmaz ama aksına kilo alınır
hamile kalinca zayiflanabilir bulanti ve kusma olursa yemek yiyemez ve kisi hamileyken zayiflar.ben baya zayiflamistim ilk 3ay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
karnı da şişmemiş.çok az kilo almış.her zamanki giysilerini giymiş.ağrı başladığında da taş düşürüyorum diye gitmiş doktora.bebek şimdi 2 yaşında
böyle birşeye neden gerek olsun ki? bu kadar tuhaf karşılamayın artık çoğu insan bunu normal karşılıyor.
Şikayetlerim maalesef basit bir mide problemi gibi değil.Test bugün negatif çıktı ama hiç rahat değilim yarın kan testi yaptıracağım... :18:
Değilsindir bencede..ilişki yaşadığın için vücudunda değişiklik ler oluyor. .bir kiz evlenince bazen yüzü bazen vücudu hormonlar degisiklik gösterdiği için değişebilir. .
bu benim fikrim seni ilgilendirmez . sanane nasıl karşılayacağımı sana mı sorucam .
hayret birşey ya . bir genç kız namusunu korumalı bence . öle değerini ona buna sunmamalı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?