hamile miyim :(

Hamileyken adet kanamasına benzer kanama olabilir ama miktarı falan normal adet dönemindeki gibi olmaz. Ayrıca bahsettiğin hiçbirşey hamilelik belirtisi gibi değil. Bu kadar endişeliysen bi gebelik testi al yap evde kendini yiyeceğine. Yanlış sonuç verdiğini kim çıkardı? Yanılma payı baya az gebelik testlerinin özellikle pozitif çıkıyorsa kesin hamilesindir. Ona da güvenmiyorm diyorsan birkaç markanın testlerini al yap aynı anda hepsi de negatifse hamile değilsindir.

Diyelim ki hamilesin ne yapacaksın? 4 5 aylık bebeği mi aldıracaksın.
Hey Allahım madem birsey yaşıyorsunuz neden sonrasını da düşünüp korunmuyorsunuz?

şimdi bir santefree test aldım hemen yapsam sıkıntı olur mu üzerinde bir şey yazmıyor,sabah mı yapmak lazım yoksa

Hamilelik varsa eğer 3 ayı geçmiş olması lazım. Bu saatte yaptığın idrar testi kesin sonuç verecektir. Ama gel gör ki sen adet olmuşsun ve mide yanmaların dışında bir belirtin yok. gebelikte daha belirgin şeyler yaşamandı.

Korundun mu nasıl korundun bilmiyorum ama prezervatif kullandığınızı da varsayıyorum. Bu durumda imkansız.

Bu kadar cahilsen neden ilişki yaşıyorsun sen?

İnsanları yargılamak için yer aramayın, bir bilginiz varsa yardım edin yoksa yazmayın. Şurda evli bir bayan "Ay kızlar böyle böyle oldu" dese "Ayyy bebiş mi geliyo acaba" diyecek bayanlar şimdi gelmiş yok bu kadar cahilsen niye yaşıyorsun yok şöyle yok böyle. Yargılamak size mi kaldı yani? Bi şey yaşamış korkuyor yazıyor, böyle bir üslupla konuşamazsınız kimseyle. Bu üslup da çok kültürlü birine ait gibi gözükmüyor kusura bakmayın...

Ayrica yanlis pozitif sonuc da cikabiliyor soyliyim bana olmustu kan testinden sagliklisi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size katılıyorum,mağduriyetimden dolayı değil.Bu şekilde bir kaç mesaj geldi yanıtlamak istemedim.Bu hepsine yanıt olsun...

Evlilik oncesi iliskiye karsi degilim. Cinsellik konusunda bilgi sahibi olmadan yasanmamalidir. 3 ay bu korkuyla durulur mu allah askina ya. Insan bir test alamaz mi eczaneden. Daha once burda sorsaymis. 3 ay beklenir mi. Ya hamileyse nasil aldircak bu kadar zaman gecince. Bilmiyorsa ogrenicek. Ondan sonra boyle pisisip kalmasin diye diyorum ben. !!!!

Test negatif çıktı.
Bir kadınım elbette hamile kalabilir,doğurabilirim.Hatamız,korunmadan birlikte olmaktı.Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Zaten değildin, kusmaların için doktora görün ama ihmal etme.
4-5 aylık gebelikte testin yanılma payı %1 anca. Çünkü hamilelikte salgılanan hormon vücutta iyice kendini belli eder hale geliyo.
Tek diyeceğim özel hayatın kimseyi ilgilendirmez. Ancak yaşın küçük daha evlilik dışı gebeliği sanıyorum ki kaldıramazsın.
Oyüzden önlemini almadan yaşamayın, yaşamayın ki aylarca böyle kendi kendini yeme. Sonuçta tam tersi de olabilirdi sonuç

Anlıyorum ama belirtmiş zaten öncesinde regl düzenli olduğundan dolayı endişelenmediğini. Tam olarak okusanız problem olmazdı sanki... Ben de yorumunuzu evlilik öncesi ilişkiye bağlamıştım, yanlış anladıysam pardon.

Test negatif çıktı.
Bir kadınım elbette hamile kalabilir,doğurabilirim.Hatamız,korunmadan birlikte olmaktı.Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Gözünaydın. Hala stresin var mı bilmiyorum. Umarım rahatlamışındır. KEşke daha önceden buralara yazıp sorsaydın. Bu saatten sonra öğrenmen bir şeyi değiştirmez çünkü. Aldıramazdın. Uzun süreli bir ilişkiyse doğum kontrol hapına başlamalısın.

Size katılıyorum,mağduriyetimden dolayı değil.Bu şekilde bir kaç mesaj geldi yanıtlamak istemedim.Bu hepsine yanıt olsun...

Bu arada idrar testi bu kadar ay sonra kesin sonuç verir, içiniz rahat olsun bence. Ama yine de gidip bi kan testi yaptırın. Hiçbir şekilde bildirilmiyor kimseye. Bi devlet hastanesine gidin adetinizin geciktiğini söyleyin. Onlar hormon testi veriyor, söyleyin siz gebelikten de şüpheleniyorum diye onun testini de verirler. Bir de korunmadan yapmayın böyle şeyler, sonrası sadece sizin için sinir stres olur:18: İnsan korunurken bile emin olamıyor her ne kadar risk çok çok düşük de olsa.

Ben sadece ilk mesajı okudum. Siz söyleyince dediğiniz mesajı da gördüm. Ben de aniden sert çıktıysam konu sahibi de kusura bakmasın. Şüphelenmeye mide ağrısından sonra başladığını farketmedim ben. 3 aydır böyle hamile miyim diye durup durup düşünüyor sandim. Hatta mide ağrısına da korkudan psikolojiktir diyecektim ben :) Ondan delirdim yok artık diye.

Hahahah yok yaa öyle olsa hiçbir kadın dayanamaz sanki dört ay korkuya, hamile olsa korkudan bebeği düşürür zaten o kadar zamandaa:)

Hahahah yok yaa öyle olsa hiçbir kadın dayanamaz sanki dört ay korkuya, hamile olsa korkudan bebeği düşürür zaten o kadar zamandaa:)

Bi kız vardı yine mi o mu diye nickini dşünüyodum hatta. 6 aylık hamile olması gerekiyor eğer hamileyse. 30 tane idrar testi yapmış negatif çıkmıştı. Burda neler görmedik ki..

Bi kız vardı yine mi o mu diye nickini dşünüyodum hatta. 6 aylık hamile olması gerekiyor eğer hamileyse. 30 tane idrar testi yapmış negatif çıkmıştı. Burda neler görmedik ki..

Hee eliyle karninda bebegi yokluyodu hissediyomus hic gulesim yoktu

Ayyy ben baya güldüm bunu okuyunca da başıma gelmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…