Malesef olanlar var.
Bu zamana kadar almaman hata zaten aylar geçmiş gebelik varsa en dandik testte bile doğru gösterir, hiç olmazsa kafanda netleşirdi onca ay bu tedirginlikle nasıl durdun.
Ama yoktur karnın büyürdü şimdiye kadar farkederdin.
şimdi bir santefree test aldım hemen yapsam sıkıntı olur mu üzerinde bir şey yazmıyor,sabah mı yapmak lazım yoksa
Hamilelik yeni olsa sabah ilk idrarla yapman gerekir de aylar olmuş varsa her türlü çıkar.
Hamilelik varsa eğer 3 ayı geçmiş olması lazım. Bu saatte yaptığın idrar testi kesin sonuç verecektir. Ama gel gör ki sen adet olmuşsun ve mide yanmaların dışında bir belirtin yok. gebelikte daha belirgin şeyler yaşamandı.
Korundun mu nasıl korundun bilmiyorum ama prezervatif kullandığınızı da varsayıyorum. Bu durumda imkansız.
Bu kadar cahilsen neden ilişki yaşıyorsun sen?
Size katılıyorum,mağduriyetimden dolayı değil.Bu şekilde bir kaç mesaj geldi yanıtlamak istemedim.Bu hepsine yanıt olsun...İnsanları yargılamak için yer aramayın, bir bilginiz varsa yardım edin yoksa yazmayın. Şurda evli bir bayan "Ay kızlar böyle böyle oldu" dese "Ayyy bebiş mi geliyo acaba" diyecek bayanlar şimdi gelmiş yok bu kadar cahilsen niye yaşıyorsun yok şöyle yok böyle. Yargılamak size mi kaldı yani? Bi şey yaşamış korkuyor yazıyor, böyle bir üslupla konuşamazsınız kimseyle. Bu üslup da çok kültürlü birine ait gibi gözükmüyor kusura bakmayın...
İnsanları yargılamak için yer aramayın, bir bilginiz varsa yardım edin yoksa yazmayın. Şurda evli bir bayan "Ay kızlar böyle böyle oldu" dese "Ayyy bebiş mi geliyo acaba" diyecek bayanlar şimdi gelmiş yok bu kadar cahilsen niye yaşıyorsun yok şöyle yok böyle. Yargılamak size mi kaldı yani? Bi şey yaşamış korkuyor yazıyor, böyle bir üslupla konuşamazsınız kimseyle. Bu üslup da çok kültürlü birine ait gibi gözükmüyor kusura bakmayın...
Test negatif çıktı.
Bir kadınım elbette hamile kalabilir,doğurabilirim.Hatamız,korunmadan birlikte olmaktı.Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Evlilik oncesi iliskiye karsi degilim. Cinsellik konusunda bilgi sahibi olmadan yasanmamalidir. 3 ay bu korkuyla durulur mu allah askina ya. Insan bir test alamaz mi eczaneden. Daha once burda sorsaymis. 3 ay beklenir mi. Ya hamileyse nasil aldircak bu kadar zaman gecince. Bilmiyorsa ogrenicek. Ondan sonra boyle pisisip kalmasin diye diyorum ben. !!!!
Test negatif çıktı.
Bir kadınım elbette hamile kalabilir,doğurabilirim.Hatamız,korunmadan birlikte olmaktı.Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Size katılıyorum,mağduriyetimden dolayı değil.Bu şekilde bir kaç mesaj geldi yanıtlamak istemedim.Bu hepsine yanıt olsun...
Anlıyorum ama belirtmiş zaten öncesinde regl düzenli olduğundan dolayı endişelenmediğini. Tam olarak okusanız problem olmazdı sanki... Ben de yorumunuzu evlilik öncesi ilişkiye bağlamıştım, yanlış anladıysam pardon.
Ben sadece ilk mesajı okudum. Siz söyleyince dediğiniz mesajı da gördüm. Ben de aniden sert çıktıysam konu sahibi de kusura bakmasın. Şüphelenmeye mide ağrısından sonra başladığını farketmedim ben. 3 aydır böyle hamile miyim diye durup durup düşünüyor sandim. Hatta mide ağrısına da korkudan psikolojiktir diyecektim ben :) Ondan delirdim yok artık diye.
Hahahah yok yaa öyle olsa hiçbir kadın dayanamaz sanki dört ay korkuya, hamile olsa korkudan bebeği düşürür zaten o kadar zamandaa:)
Bi kız vardı yine mi o mu diye nickini dşünüyodum hatta. 6 aylık hamile olması gerekiyor eğer hamileyse. 30 tane idrar testi yapmış negatif çıkmıştı. Burda neler görmedik ki..
Bi kız vardı yine mi o mu diye nickini dşünüyodum hatta. 6 aylık hamile olması gerekiyor eğer hamileyse. 30 tane idrar testi yapmış negatif çıkmıştı. Burda neler görmedik ki..
Hee eliyle karninda bebegi yokluyodu hissediyomushic gulesim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?