hamile miyim :(

korunmadan sevişmeyin ya dikkat edin gerçi hiç bir şey yüzde yüz korumaz ama yinede bilinç önemli

Su dk dan sonra hamile isende dogurmak zorundasin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Basit bir kan testi yerine 5 aydır bu şüpheyle mi yaşadın. Konu açar açmaz da test yaptın. Valla ne kadar inandırıcısın orasını bilemem de sonuçlarına katlanamayacağınız işlere kalkışmayın

Allah o kizin iyiligini versin ultrason gibi el varmis mubarekte

Ya sanırım psikolojik bir rahatsızlık o. Benim bir arkadaşım da doğum kontrol hapı artı prezervatifle hamile kalacağına inanıyordu. Yazık her ay 10 defa falan da idrar testi yapıyordu. Yazık onun için cinsellik baya pahalıya geliyor, hiç yapmasa testlerin parasını biriktirse zengin olacak kız...Neyse konuyu çok dağıttık ama arkadaşın negatif çıktı diye rahatladım

Bu konuda sana katılıyorum nişanlyım profilme evli yapmıştım ve nişanlımla bişeler yaşıyoruz ilişkiye gremiyorum yazmıştım o kadar eleştiri aldım ki guya proflim sahteymiş evlilik dışında birliktelik mi olurmuş biz derdimizi anlatıyoruz insanlar dedektiflik yapıp dalga geçiyorlar özel hayatımızda olmycak onlara göre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

toplumca hoş karşılanmayan şeyler yaşıyorsanız ve üstüne buraya bile bile konu açıyorsanız. belli lafların geleceğini biliyor olmalısınız. rahatsız oluyorsanız açmayın buraya konuyu ya da herşeyi göze alarak açın konularınızı.

Ailenin öğrenmesinden korkuyorsun neden ilişkiye giriyorsun?
Hamile kalmaktan korkuyorsun neden korunmuyorsun?
Cinsel ilişkiye girmek senin tercihin yargılamak gibi bir amacım yok ama yaşadığın şeyden çekineceksen,sorumluluğunu taşıyamayacaksanız daha dikkatli olmalıydınız.
Gebe olduğunuzu hiç sanmıyorum.
Gebeyken adet görmek çok az rastlanan bir durum ama içinzin tamamen rahat etmesini istiyorsanız kan testi yaptırın.

kızlar 9 ay düzenli adet görüp hamile olduğunu bilmeden doğum yapan tanıdığım var

Ben de bu toplumun bir bireyiyim o bayan da. Siz de kabullenin toplumda sizden farklı düşünen insanlar olduğunu. Ki herkes konuştu anlaştı burda. Gereksiz yorumlar yapmayın derim polemik adına, iyi akşamlar

gebelık ve adet belirtileri genelde aynıdır,aralıktan beri ilişki yaşamadıysan hamile değilsindir 4 ay geçmiş üstünden anladıgım kadarıyla adette oluyorsun ,gebe olsaydın eğer ocak şubatta belli olurdu ,hamıleyken kanama olur ama bu adet kanaması gibi değildir ama illede rahat edeyim diyorsan bir kan tahlili yap ama ondada 6 gün kala birşey cıkmayabılır 2-3 kala yap

Aslında takmamak lazım, insan nasıl yetiştiriliyorsa öyle düşünüyor, ama yine de insan kızıyor bu tarz yorumlar okuyunca. Namusun iki bacak arasında olmadığını hala öğrenemedik...Ne kadınlar var, etrafımda da var her haltı yşyor önüne gelenle ama sırf bekaretim bozulmasın diye bi onu yapmıyor. Sonra da yok bakire kadın namuslu gerisi değil...Ben sevdiğim insanla beraber olmayı yanlış bulmuyorum. Sonuçlarına katlanılabilecekse olabilir bence. Benim de dört yıllık ciddi bir ilişkim var, kimi ilgilendirir ki ne yaşadığım? Çok da namuslu olduğumu düşünüyorum. Yapmayana da saygım var kendi görüşü der geçerim ama onlar saygı göstermeyince ben de delleniyorum sanırım

Son düzenleme:
Ay karnı da mı şişmemiiiş, insan paranoyak oluyor

karnı da şişmemiş.çok az kilo almış.her zamanki giysilerini giymiş.ağrı başladığında da taş düşürüyorum diye gitmiş doktora.bebek şimdi 2 yaşında

Hamilesin ama psikolojik hamile:d:d miden bulanıyo karnın şişiyo:)
üstünden kaç ay geçmiş dostum ne hamileliği

Banu Alkan da Türkiyenin en namuslu kadınıyım diyor.
Evet burada gördüğümüz kadarıyla çok farklı düşünen ve çok farklı yaşayan kimlikler var.
Bunu sadece yetiştirilme tarzı değil, dini değerler, mahalle baskısı, genç kızların anne ve babasına olan saygı ölçütü belirliyor..

karnı da şişmemiş.çok az kilo almış.her zamanki giysilerini giymiş.ağrı başladığında da taş düşürüyorum diye gitmiş doktora.bebek şimdi 2 yaşında

Çok ilginç ya. Bende gece uyurken bebeğini doğuran duydum. Ağlama sesine uyanmış bide bakmış bebeği olmuş o uyurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…