Hatırladın mı just sen de. Bayağı iletişim kuruyordu bebekle
Hee eliyle karninda bebegi yokluyodu hissediyomushic gulesim yoktu
Hahahaha allah iyiliğinizi versin
Allah o kizin iyiligini versin ultrason gibi el varmis mubarekte
İnsanları yargılamak için yer aramayın, bir bilginiz varsa yardım edin yoksa yazmayın. Şurda evli bir bayan "Ay kızlar böyle böyle oldu" dese "Ayyy bebiş mi geliyo acaba" diyecek bayanlar şimdi gelmiş yok bu kadar cahilsen niye yaşıyorsun yok şöyle yok böyle. Yargılamak size mi kaldı yani? Bi şey yaşamış korkuyor yazıyor, böyle bir üslupla konuşamazsınız kimseyle. Bu üslup da çok kültürlü birine ait gibi gözükmüyor kusura bakmayın...
toplumca hoş karşılanmayan şeyler yaşıyorsanız ve üstüne buraya bile bile konu açıyorsanız. belli lafların geleceğini biliyor olmalısınız. rahatsız oluyorsanız açmayın buraya konuyu ya da herşeyi göze alarak açın konularınızı.
kızlar 9 ay düzenli adet görüp hamile olduğunu bilmeden doğum yapan tanıdığım var
21 yaşındayım erkek arkadaşımla Aralık ta ilişki yaşadık Ocak Şubat Mart adet dönemlerim aynı şekilde devam etti ancak bu süre içinde kilo almaya başladım Mart gibi mide yanması problemleri başladı midem sürekli yanıyor,yemeklerden önce ve yemeklerden 1-2 saat sonra.Mide problemidir diye dahiliye ye gittim ilaç tedavisi verdi ve diyet (çok kilolu biri değildim kilom 47 iken 49 oldu) maalesef uygulamadım.Nisan ın başından beri göğüslerimin bacaklarıma ve kollarıma oranla daha da büyüdüğünü hissediyorum.Bu arada mide yanmalarım devam ediyor ve son bir haftadır bulantım var.Çok fazla yemek yiyemiyor biraz yesem rahatsız oluyorum,kusuyorum.Bunun dışında şimdi adetime 6 gün var,göğüslerim şiş ve uçlarında ağrı var daha öncede adetten önce bunu yaşıyordum ancak bu sefer ağrı çok daha fazla,hamileyken de adet yaşanıyormuş bu nedenle korkuyorum.Aralık tan beri ilişki yaşamadık.Test alayım dedim ancak onlara da güven olmuyormuş,sizce özel bir hastaneye gidip kan testi yaptırayım mı,adetim yakın bir sıkıntı olur mu ve aileme haber gitsin istemiyorum mesaj olarak bilgilendirilirler mi?
Bu konuda sana katılıyorum nişanlyım profilme evli yapmıştım ve nişanlımla bişeler yaşıyoruz ilişkiye gremiyorum yazmıştım o kadar eleştiri aldım ki guya proflim sahteymiş evlilik dışında birliktelik mi olurmuş biz derdimizi anlatıyoruz insanlar dedektiflik yapıp dalga geçiyorlar özel hayatımızda olmycak onlara göre
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay karnı da mı şişmemiiiş, insan paranoyak oluyor
karnı da şişmemiş.çok az kilo almış.her zamanki giysilerini giymiş.ağrı başladığında da taş düşürüyorum diye gitmiş doktora.bebek şimdi 2 yaşında
Aslında takmamak lazım, insan nasıl yetiştiriliyorsa öyle düşünüyor, ama yine de insan kızıyor bu tarz yorumlar okuyunca. Namusun iki bacak arasında olmadığını hala öğrenemedik...Ne kadınlar var, etrafımda da var her haltı yşyor önüne gelenle ama sırf bekaretim bozulmasın diye bi onu yapmıyor. Sonra da yok bakire kadın namuslu gerisi değil...Ben sevdiğim insanla beraber olmayı yanlış bulmuyorum. Sonuçlarına katlanılabilecekse olabilir bence. Benim de dört yıllık ciddi bir ilişkim var, kimi ilgilendirir ki ne yaşadığım? Çok da namuslu olduğumu düşünüyorum. Yapmayana da saygım var kendi görüşü der geçerim ama onlar saygı göstermeyince ben de delleniyorum sanırım
karnı da şişmemiş.çok az kilo almış.her zamanki giysilerini giymiş.ağrı başladığında da taş düşürüyorum diye gitmiş doktora.bebek şimdi 2 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?