Üsluba bak...Ki her konudaki üslubunuz bu ne yazık ki...Artık isminizi görünce kime çemkirmiş diye bakıyorum. Ayrıca namus bacak arasında değildir, buradaki kimseye namussuz muamelesi yapamazsınız. Dikkat edin yazdıklarınıza. Bana göre doğru değil diyin geçin. Saçma değer yargılarınızla hakaret edemezsiniz kimseye. Gerçi şikayet edip geçmek lazım ama dayanamıyorum böyle sığ bakış açıları gördükçe.Hayır sizi geren ne? Siz yapmayın sevgilinizle, yapandan size ne? Onun namusunu değerlendirmek size mi kaldı kim oluyorsunuz?
ooo kadına bak . yorumlarıma takmış . pardon sanane . bana göre namus sana göre değildir . bence temiz bir toplum temiz bireylerden oluşur . herkes önüne gelenle yatıp çocuk peydahlarsa bu ülkenin hali ne olur sen biliyor musun ?sonra tek edilince ağlıyorsunuz . seni ilgilendirmez benim yorumum . sen çok mu medeni oluyorsun birilerinle birlikte olunca . burdan insanlara kötü örnek olmayın . toplum iyice yozlaştı zaten . birilerinin gerçekleri yüksek sesle söylemesi neden zorunuza gitti . sen yaptığının doğru olduğunu savun banane . bana göre yaptığın ortada .kimseyede namussuz demedim . sadece genç bir kız namusunu korumalı dedim . yok hamilemiyim yok bilmem ne . türk toplumunda yaşıyorsunuz beğenmiyorsanız hadi avrupaya