• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim :(

Banu Alkan da Türkiyenin en namuslu kadınıyım diyor.:1:
Evet burada gördüğümüz kadarıyla çok farklı düşünen ve çok farklı yaşayan kimlikler var.
Bunu sadece yetiştirilme tarzı değil, dini değerler, mahalle baskısı, genç kızların anne ve babasına olan saygı ölçütü belirliyor..

Yani tabii cinselliği bir saygı ölçütü olarak görmemek lazım...Ama evet dini değerler ve mahalle baskısı denen şey sizin de dediğiniz gibi bu konudaki davranışları belirleyen temel şeyler. Zaten bu bahsettikleriniz de ailenin yetiştirme tarzıyla kişiye geçen şeyler. Misal benim ailem de müslümandır ama katı değillerdir, haliyle ben de rahat biriyim. Onlar asla takmadılar şu ne der bu ne der diye ben de takmam...Haliyle yetiştirilme tarzı sizin dediğiniz şeyleri de belirliyor, insan bazı kalıplardan kurtulamıyor. Genç kızlığı boyunca cinsellikten korkutulan kadınlar vajinismusla uğraşıyor sonra:19:

21 yaşındasın ..
sevgilinle ilişkiye giriyorsun ..
hamile miyim diye soruyorsun
hamile değilsindir ama hamile olsaydın en yapıcaktın peki ?
bu adam seni bırakıp gidince ne yapıcasın onu düşündün mü ?gentilal estetik sayfalarında zar diktieme olayına mı giriceksin çok merak ediyorum .
nasıl bir hayat tarzı bu ya .

Hamileyken adet olunmaz diye biliyorum.
-Ama burdan yapılacak hiçbir yorum sana gerçeği söylemez, bence ilk fırsatta test yaptır.
Hamileyken 9 ay boyunca adet gören akrabam var her iki hamileliginde de 9 ay boyunca gördü,düşük kanaması falan değil normal bildigin adet kanaması.

Hamileyken 9 ay boyunca adet gören akrabam var her iki hamileliginde de 9 ay boyunca gördü,düşük kanaması falan değil normal bildigin adet kanaması.

Kesinlikle olunmaz demedim zaten, öyle bildiğimi söyledim. Böyle bi durumun mümkün olduğunu bu başlıktan öğrendim. :) ama istisnai bi durumdur muhtemelen, şaşırmamak elde değil :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şikayetlerim maalesef basit bir mide problemi gibi değil.Test bugün negatif çıktı ama hiç rahat değilim yarın kan testi yaptıracağım... :18:

Son düzenleme:
21 yaşındasın ..
sevgilinle ilişkiye giriyorsun ..
hamile miyim diye soruyorsun
hamile değilsindir ama hamile olsaydın en yapıcaktın peki ?
bu adam seni bırakıp gidince ne yapıcasın onu düşündün mü ?gentilal estetik sayfalarında zar diktieme olayına mı giriceksin çok merak ediyorum .
nasıl bir hayat tarzı bu ya .

böyle birşeye neden gerek olsun ki? bu kadar tuhaf karşılamayın artık çoğu insan bunu normal karşılıyor.

eğer hamile olsaydın zaten şuanda karnın büyümüş olurdu dimi 21 yaşındasın neden korunmadan ilişkiye gidiyorsun onuda anlamadım ayrıca şuan hamile olsan ne yapacaksın ?:53:

Kesinlikle olunmaz demedim zaten, öyle bildiğimi söyledim. Böyle bi durumun mümkün olduğunu bu başlıktan öğrendim. :) ama istisnai bi durumdur muhtemelen, şaşırmamak elde değil :D

Ben bu konu üzerine (hamile oldugunu bilmemek) belgesel görmüstüm. Ve gerçekten sancilar gelinceye kadar hamile oldugunu bilmeyen kadinlar vardi. Soruldugunda "hiçmi bebegin tekmelerini hisetmedin?" gerçekten hisetmedigini vurguluyorlar. Cevrede kadinin hamile olmasina ayni sekilde sasiriyor, hani onlarda kadinda hamile belirtilileri görmemisler.

Düsünsene, birden agrilarin geliyor, hastahaneye gidiyorsun ve doktor resmen diyor "bebek geliyor" :9: Ayy ben dahil hiç kimse yasamaz böyle birsey.

Bu arada, ben o belgeseli görmeden önce senin gibiydim. Yani böyle birseye asla inanmazdim ama demekki oluyormus.

hamile olunca zayıflanmaz ama aksına kilo alınır

hamile kalinca zayiflanabilir bulanti ve kusma olursa yemek yiyemez ve kisi hamileyken zayiflar.ben baya zayiflamistim ilk 3ay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamile kalinca zayiflanabilir bulanti ve kusma olursa yemek yiyemez ve kisi hamileyken zayiflar.ben baya zayiflamistim ilk 3ay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dediğim gibi 2 kilo aldım kilo verme durumu yok.yalnız bu hafta p.tesi sabah kusacak gibi aşırı derece rahatsız oldum ancak kusmadım ve cuma akşam kustum.(bunlar böyle ayrıntılı anlatılınca hoş değil biliyorum) ve bulantıdan beri bir şey yiyesim yok iştahım kapandı.En doğrusu kan testi yaptırmak olacak.

Büyük ihtimal değilsin ama testinş yaptır netleşsin durumun diyelim hamilesin ki 5 ay olmuş illa anlardın erkek arkadaşın nasıl karşılar ? Aldırmazsın da ve yaşarken ailen yokmuydu bu kadar korkuyorsun ?

Son düzenleme:
karnı da şişmemiş.çok az kilo almış.her zamanki giysilerini giymiş.ağrı başladığında da taş düşürüyorum diye gitmiş doktora.bebek şimdi 2 yaşında:1:

o çocuk hiç mi hareket etmemiş hiç mi ilaç vs almamış ne insanlar var tövbe yarabbim

Konu sahibesi canim hamile degilsin. Olsa evdeki testte kesin cikardi. Ayrica mide problemi yasiyan insanlarda bulanti olur. Ulser filan olmasin bi baktir bence. Simdiye 5 aylik hamile olman lazim ki bi hareketlenme hissederdin. Bundan sonra dikkatli ol korunmaya bak

böyle birşeye neden gerek olsun ki? bu kadar tuhaf karşılamayın artık çoğu insan bunu normal karşılıyor.

bu benim fikrim seni ilgilendirmez . sanane nasıl karşılayacağımı sana mı sorucam .
hayret birşey ya . bir genç kız namusunu korumalı bence . öle değerini ona buna sunmamalı .

Şikayetlerim maalesef basit bir mide problemi gibi değil.Test bugün negatif çıktı ama hiç rahat değilim yarın kan testi yaptıracağım... :18:

Stres de mide bulantısı, baş dönmesi, kusma yapıyor.
Gergin ve endişeli olduğun için normaldir.
İlla ki midede sorun olacak diye bir şey yok.

Değilsindir bencede..ilişki yaşadığın için vücudunda değişiklik ler oluyor. .bir kiz evlenince bazen yüzü bazen vücudu hormonlar degisiklik gösterdiği için değişebilir. .

Değilsindir bencede..ilişki yaşadığın için vücudunda değişiklik ler oluyor. .bir kiz evlenince bazen yüzü bazen vücudu hormonlar degisiklik gösterdiği için değişebilir. .

yalnız ilişki yaşayınca kadın vücunda hymen yırtılması dışında bi değişiklik olmuyor.
öyle hormonlar filan değişmez yani
konu sahibininki psikolojik ve de muhtemelen reflü ya da gastriti var.

bu benim fikrim seni ilgilendirmez . sanane nasıl karşılayacağımı sana mı sorucam .
hayret birşey ya . bir genç kız namusunu korumalı bence . öle değerini ona buna sunmamalı .

Üsluba bak...Ki her konudaki üslubunuz bu ne yazık ki...Artık isminizi görünce kime çemkirmiş diye bakıyorum. Ayrıca namus bacak arasında değildir, buradaki kimseye namussuz muamelesi yapamazsınız. Dikkat edin yazdıklarınıza. Bana göre doğru değil diyin geçin. Saçma değer yargılarınızla hakaret edemezsiniz kimseye. Gerçi şikayet edip geçmek lazım ama dayanamıyorum böyle sığ bakış açıları gördükçe.Hayır sizi geren ne? Siz yapmayın sevgilinizle, yapandan size ne? Onun namusunu değerlendirmek size mi kaldı kim oluyorsunuz?

Back
X