- 14 Mayıs 2013
- 329
- 32
- 118
Bernak Arkadaşım bak sürekli zaten saygı duyuyorum diyip sonrada saygı duymak zorundamıyım diyorsun yanlış olan bu. Tamam böyle düşün böyle yaşa kime ne? Ama kimin ne yaptığıyla ilgilenmek olayı buralara getiriyo özünde kimin ne yaşadığını kimse bilemez lütfen insanlara bilip bilmeden sen yapmışsındır gibi yaklaşmayalım biz yapıyoruz değil yapanlara da saygı duyuyoruz u savunuyoruz hoşgörülü olmak bu olsa gerek? toplumda güzel çirkin iyi kötü nasılki bir aradaysa bizimle aynı fikirde olanla olmayanda bir arada biraz daha ılımlı yaklaşmak gerekir bu kadar öfkemizi insanlara savurmayalım
Ve lütfen herkes kendi görüşünü içinde yaşasın burası iyice seviyesizleşmeye başladı bu forum böyle bir yer değil hepimiz biliyoruz mahalle kavgasının kimseye yararı yok diğer arkadaşlar sizlerde uğraşmayın lütfen ileri boyutlara taşımak kimin görüşünü değiştirecek?Aslında herkes birbirini anladı ama herkes bireysel çatışmayla girdiğinden bu yoldan çekilmiyor.öfkeyle söylenmiş seyler olarak düşünün ve konu sahibi yapabiliyorsa konuyu kilitlesin(bilgim yok ondan diyorum)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ve lütfen herkes kendi görüşünü içinde yaşasın burası iyice seviyesizleşmeye başladı bu forum böyle bir yer değil hepimiz biliyoruz mahalle kavgasının kimseye yararı yok diğer arkadaşlar sizlerde uğraşmayın lütfen ileri boyutlara taşımak kimin görüşünü değiştirecek?Aslında herkes birbirini anladı ama herkes bireysel çatışmayla girdiğinden bu yoldan çekilmiyor.öfkeyle söylenmiş seyler olarak düşünün ve konu sahibi yapabiliyorsa konuyu kilitlesin(bilgim yok ondan diyorum)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi