Aranıza yeni katıldım allah ilk önce herkezin gönlüne göre versin.
benimde bi derdim kaç gündür hamilemiyim acaba diye günüm bi gün geçti
dün test yaptım bişi çıkmadı inanılmaz belim agrıyo
bide sağ yumurtalığım napıcam ben yaaa çok merak ediyorum
inş hamişimdir((
ilk zamanlarında gaz problemi olyormuymuş acaba kızlar bişeler duydunuz mu bu konuyla alakalı?
ilk zamanlarında gaz problemi olyormuymuş acaba kızlar bişeler duydunuz mu bu konuyla alakalı?
bende doktordan geldim 4haftalık hamile olduğumu öğrendim darısı sizlerin basına
benim hiç belirtim olmadı evde otururken bi test yapayım dedim hemen cıktı sadece cok karnım ağrıdı halada ara ara devam ediyor insallah sizde öğrenirsiniz mutlu sonucunuzu[/QUOTE
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini , darısı isteyen bekleyen herkese.. Siz ne kadar zamandır istiyodunuz tecrübeliysen bişey sorcaktımda :)
benim hiç belirtim olmadı evde otururken bi test yapayım dedim hemen cıktı sadece cok karnım ağrıdı halada ara ara devam ediyor insallah sizde öğrenirsiniz mutlu sonucunuzu[/QUOTE
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini , darısı isteyen bekleyen herkese.. Siz ne kadar zamandır istiyodunuz tecrübeliysen bişey sorcaktımda :)
sor bakalım 4yıla yakındır istiyoruz baya tecrübe kazandım bu konuda :):)
Canım çok sevindim senin adına hasret bitti ne güzel :) Soruma geçiyim , beklenen adetten 12 gün önce yumurtlama gününden 2gün sonra ilişkiye girsek bebek olma ihtimali olabilir mi ? Yani burdaki yumurtlama hesaplarına göre yumurtlama haftasının son gününe denk geliyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?