Hamile miyim ?

Aranıza yeni katıldım allah ilk önce herkezin gönlüne göre versin.
benimde bi derdim kaç gündür hamilemiyim acaba diye günüm bi gün geçti
dün test yaptım bişi çıkmadı inanılmaz belim agrıyo
bide sağ yumurtalığım napıcam ben yaaa çok merak ediyorum
inş hamişimdir ((

egzo22
slm kızlar

Aranıza yeni katıldım allah ilk önce herkezin gönlüne göre versin.
benimde bi derdim kaç gündür hamilemiyim acaba diye günüm bi gün geçti
dün test yaptım bişi çıkmadı inanılmaz belim agrıyo
bide sağ yumurtalığım napıcam ben yaaa çok merak ediyorum
inş hamişimdir ((

mrb cnm inş hamilesindir sat ve batını yazarsan daha iyi anlarız sanırım geç döllenme olmuş olabilir adeti 10 gün geçenler bile göremiyo

inşallah hamilesindir canım testler için en sağlıklı sonuç 5 gün sonra çıkıyo die söyleniyo

canım hayırlı olsun inş bende hamişimdir dün test yaptım tek çizgi (
bel ağrısı ve sağ yumurtalıgımda agri oluyo arada

ilk zamanlarında gaz problemi olyormuymuş acaba kızlar bişeler duydunuz mu bu konuyla alakalı?

herkeze merhaba bende ufak belirtiler yaşayanlardanım 15 ekim beklenen adet günüm sol kasığımda ara ara hafif batmalar oluyo sanki göğüslerimin ucu hafif koyulaşmış çok sancılı adet görürüm bir hafta önceden başlar ama benim bugün hafif ağrım var acaba hamile olabilirmiyim daha öncede hamile kalmıştım ama bukadar kendimi dinlemediğim için hatırlayamıyorum

bende doktordan geldim 4haftalık hamile olduğumu öğrendim darısı sizlerin basına

canım ilk hamilelikk haberi senden geldiii çok sevindimmm sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah :) bi belirtin falan varmıydı? bizimle paylaşırmısın?

ben adete 2 gün kala sadece ateşim az bişey çıkmıstı ilk defa oluyordu ya ben hamilemiyim bi tuhaflık var bende dedim ve test yaptım öğlende cıkmıstı inanmadım akşam üstü tekrar yaptım yine cıktı yarın kan testinde 108 cıkmıstı.sadece ateşim çıktı bende o kadar ki bu zamana kadar hiç ateşlenmemiştim.

benim hiç belirtim olmadı evde otururken bi test yapayım dedim hemen cıktı sadece cok karnım ağrıdı halada ara ara devam ediyor insallah sizde öğrenirsiniz mutlu sonucunuzu

slm kızlar,
20 eylülde adet gördüm ve 4 ekimde yumurtlama günümdü sanırım ve 8 ekimde sol kasığımda kasılma vardı 9 ekimde şiddetli bir kasık agrısı yaşadım 15dk kadar sanki adet oluyorum sandım oturdugum yere yatamayacak kadar agrıdı. Sonra geçti. ertesi gün azcık daha kasılma oldu. ayaklarımda sızı var. Başkada belirti yok. Adetime yaklaşık 1 hafta var sizce hamile olabilir miyim??
inşallah öleyimdir yaa rabbim nasip etsin İnşallah.​

Canım çok sevindim senin adına hasret bitti ne güzel :) Soruma geçiyim , beklenen adetten 12 gün önce yumurtlama gününden 2gün sonra ilişkiye girsek bebek olma ihtimali olabilir mi ? Yani burdaki yumurtlama hesaplarına göre yumurtlama haftasının son gününe denk geliyo ..

Son düzenleme:
4 gün geçti hamilelik için idrar testti evde yapmıştım çok silik 2 .çizgi çıkmıştı
bugünde dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç negatif malesef yok
degerler kötü 0,19 çıktı ((

evet hamile kalabilirsin o şekilde spermler vucut sıcaklığında 48 saat yasıyor insallah hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…