Hamile miyim

Çoğu insan hiç belirti bile görmeye biliyormus bn her ay hamilelk belirtileri yaşıyorum pskolojikmen kendimizi izlemeyelim en iyisi
Valla ben kendimi hiç dinlemiyordum ama sol kasık ağrım dün hoplattı beni ne oluyor dedim, idrar kısmında ise incelemiyordum afedersiniz bir garip koktuğunu fark ettim sifona basarken. Çok keskin koku alıyorum daha önce böyle koku almamıştım hiç… Sol taraftaki sızıyı hala hissediyorum kendimi dinlemem genelde ama gece yatarken kasıklarım çok yanıyor. Regl düzensiz olduğu için ben bu haftayı da değerlendiriyorum belki yumurtluyorumdur diye 🍀

Valla ben kendimi hiç dinlemiyordum ama sol kasık ağrım dün hoplattı beni ne oluyor dedim, idrar kısmında ise incelemiyordum afedersiniz bir garip koktuğunu fark ettim sifona basarken. Çok keskin koku alıyorum daha önce böyle koku almamıştım hiç… Sol taraftaki sızıyı hala hissediyorum kendimi dinlemem genelde ama gece yatarken kasıklarım çok yanıyor. Regl düzensiz olduğu için ben bu haftayı da değerlendiriyorum belki yumurtluyorumdur diye 🍀
Midem de ezilmede oluyo benim

Bende öyle yaptm hep degerlendirdim bu günde degerlendirdim Allahtan ümit kesilmez ovulasyon kullnmadigim için bilmiyorum ne zmn yumurtladigimi

Benim midede tık yok maalesef midem hiç hassas değildir 🤷🏼‍♀️
Benim hassas zaten normal hayatta da öyle onun için mide bulantısı falan benim için belirti değil simdilik zaten çok erken bence bide durup dururken meme uçlarım üşümüş gibi belirginleşiyor sonra da kaşınmaya başlıyı etrafı

Cidden ilk birlikte olduğum aydan sonra bir kez bile gecikmemisimdir 28 günde bir adet olurum yumurtlama günlerimi de kendim anlıyorum iki yıldır hormonlardan herhalde
Müthiş ya çok imreniyorum 🥲 Kasımda hamile olduğuma çok inanmıştım foşur foşur kırmızı gördüm… göğüslerimde hassasiyet olmadığı için bu ay keyfim yerinde göğüs hassasiyeti büyümesi regl olacağım zaman oluyormuş onu keşfettim… Habire göğüslerimi yokluyorum normallerse tamam diyorum kasıklarım hafif şiş…

X