Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya işte hepsi bir risk canım ya 7.haftada kalp atısi felan başlar rabbim yardimcin olsun ailen ne der yada sevgilinle konus evlilik için seni bu halde birakmaz ortada umarım
Şu an sevgili değiliz ve yaşımız küçük
Tam olarak böyle düşünüyorum ve karşı taraf çocuk gibi bir şey hiç olgun değil sorumluluk bilinci yok ve mutlu olacağımı düşünmüyorum onunla evlenirsem. Yoksa bir cana kıymayı hiç istemem üstelik 3 günde bile o kadar bağlanıyor ki insan...

Madem böyle bir hata yaptın evlenme hem ana hem baba ol çocuğuna şimdiye kadar lay lay lom geçmis demek ki bu saatten sonra cesaret edip analık yap.

Hayata bir kere geliyorsun,bazi seylerin dönüşü yok, kendi basina kalirsan nasil bakacaksin ne yiyip iceceksin nasil barinacaksin hepsi muamma. Allah dogru yolu göstersin canim

Aklim almıyor gerçekten deliriyorum bu tarz konuları görünce maden sorumluluk alacak biri değil madem yasin küçük niye birlikte oluyosun kardeşim bi bk yediniz arkasında duramayacaksanız neden yapiyosunuz evlilik dışı cocuk dünyaya getirmek ne kadar zor bu devirde farkındamısınız sana evlen doğur büyüt demeyecem çünkü yapamayacağınız bisi doğurduktan sonra oraya buraya bırakmayacağın meçhul o yüzden aldır bi konu daha açmışsın 30 günlük bebek aldırılır mı diye biri yorum yapmış bu sayfada 10 haftalık olana kadar zamanı diye rabbim yardım etsin ne diyim ki

Dün yerleşme kanamasına benzer açık pembe bir iki damla kanama gördüm peçeteye geldi sonra bitti reglime 2 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyimdir?
Cnm bnmde reglime iki gün kala kanamam oldu üç gün sürdü adetim çok duzenlidr normlde test yaptım üç gün sonun da çok silikti sence hamilemiyim

Eklentiler

• 20201014_110535.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 63
Cnm bnmde reglime iki gün kala kanamam oldu üç gün sürdü adetim çok duzenlidr normlde test yaptım üç gün sonun da çok silikti sence hamilemiyim
Çizgi var gibi kuruma çizgisi ya da geç döllenme de olabilir kan ver ya da test varsa 2 gün sonra tekrar yap koyulaşma olacak mı kontrol etmelisin

Bende bu tarz düşünceyi anlamıyorum sanane senmi yaşıcaksın onun hayatını kız hamilemiyim diye sormuş senin yazdığın hiç bir şeyi sormamış. Bazı insanlar gerçekten hadleri olmadık şekilde cevap veriyor burada.

Dün yerleşme kanamasına benzer açık pembe bir iki damla kanama gördüm peçeteye geldi sonra bitti reglime 2 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyimdir?
Hayırlı olsun hamilesin hemen yarın git kan testi yaptır

ilk çıkar çıkmazsa bence hayırlı olsun hamilesiniz. Bazen 10. dakikadan sonra bozulmalar meydana geliyor o ikinci çizgi çıkabiliyor. Sizinki süresindeyse gebelik var bence :)

İnşallah :)

Bende kanama olmadi ama 1 gün var adetime rahmimde şişlik var sanki bide bugün pıhtılaşma oldu öyle hissettim göğüs agrim çok var kasikagrım oluyor bilmiyorum

Bende kanama olmadi ama 1 gün var adetime rahmimde şişlik var sanki bide bugün pıhtılaşma oldu öyle hissettim göğüs agrim çok var kasikagrım oluyor bilmiyorum
Yani bir bakıp gecikme varsa test yap istersen yapmadan anlaşılmaz ayrıca erken gebelik testi de yapabilirsin

Test yaptim da cikmadi benimki erken cikmiyor erken gebelik testi nasil oliyor Ben normal test aldim
Eczanede söylerseniz verirler reglin 1 2 gün öncesinden de sonuç veren bir test yarın yapsanız daha iyi olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…