Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eczanede söylerseniz verirler reglin 1 2 gün öncesinden de sonuç veren bir test yarın yapsanız daha iyi olur tabi
Alayim yarın da mide ekşimesi var şimdi karnimda şiş nasıl bisey anlamadim göğüs ucum kararmış böyle bugün sanki bisey gelecek rahmimden gelmiyor engelleniyor yani

Alayim yarın da mide ekşimesi var şimdi karnimda şiş nasıl bisey anlamadim göğüs ucum kararmış böyle bugün sanki bisey gelecek rahmimden gelmiyor engelleniyor yani
Psikolojik olabililir adet gecikmesi ya da implantasyon yoksa bunlar regl öncesi belirtilerle aynı bence

Dün yerleşme kanamasına benzer açık pembe bir iki damla kanama gördüm peçeteye geldi sonra bitti reglime 2 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyimdir?
Ewet hamile sin.senin yerinde olmak icin ton.la para dòkùyoruz.Her ay yikilip dòkùlen umutlarimiz da tarifsiz sıkıntı.Daha yokmu bebek sorusunu sorani bogmamak icin zor tutuyorum kendimi.Paravatsizca sanki tek akillitmis

Bizde ne igneler vuruyoruz haplar iciyoruz, neler yapiyoruz tutsun diye.Uzulme , evlenmeye bak bence , aldirirsan ilerdede olmazsa omur boyu yanar icin.

Ewet hamile sin.senin yerinde olmak icin ton.la para dòkùyoruz.Her ay yikilip dòkùlen umutlarimiz da tarifsiz sıkıntı.Daha yokmu bebek sorusunu sorani bogmamak icin zor tutuyorum kendimi.Paravatsizca sanki tek akillitmis
Arkadas lar , bu yorum yarida kaldi cvplaya bastim yanlislikla ozur dilerim.

Dün yerleşme kanamasına benzer açık pembe bir iki damla kanama gördüm peçeteye geldi sonra bitti reglime 2 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyimdir?
Bence kesin var benimde reglimi 4 gün geçti olmadım test yaptm silik çıktı ama anlamadım ilk olacagı için tecrübesizim yarıdmcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20210806_141916.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…