Belirtileriniz nelerdiDün yerleşme kanamasına benzer açık pembe bir iki damla kanama gördüm peçeteye geldi sonra bitti reglime 2 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyimdir?
Görünüyor canım hayırlı olsunbence hemen kan ver
[/QUOTE
Silik filan degil hayirli olsun
Görünüyor canım hayırlı olsunbence hemen kan ver
Koku duyarlılığı arada kramplar var onun dışında bir şey yok ve implantasyona benzer bir kanama gördümBelirtileriniz nelerdi
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallahKoku duyarlılığı arada kramplar var onun dışında bir şey yok ve implantasyona benzer bir kanama gördüm
Henüz bilmiyorum reglime iki gün vardı normalde kan testi yapacağımAllah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallahkaç haftalık hamilesiniz
Ya siz de aynı şeyleri yaşadınız mı ben korktuğumdan emin olmak istiyorumHamilesin basbaya hayırlı olsun
Dün yerleşme kanamasına benzer açık pembe bir iki damla kanama gördüm peçeteye geldi sonra bitti reglime 2 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyimdir?
Evet bende yerlesme kanaması yaşadım korkma merak etme bebegin seninle inşallahYa siz de aynı şeyleri yaşadınız mı ben korktuğumdan emin olmak istiyorum
bir daha test yapacağım regl günüm gelince sonra kan testi yaparım sanırımBariz belli ikinci çizgi inşallah gebelik vardır hayırlı olsun kan ver
Silik çizgi durumu yaşadınız mı pekiEvet bende yerlesme kanaması yaşadım korkma merak etme bebegin seninle inşallah
Beklemeden bizimde olsa keşke sağlıcakla kucağına za alırsınız inşallahÇok teşekkür ederim güzel şeyler söylediniz ama beklemiyordum aslında bebek
bir daha test yapacağım regl günüm gelince sonra kan testi yaparım sanırım
Sana şimdi benim silik çizgimi atayım. Normal olan regliden 1 gün sonraydi. Errken gebelik testini de regliden 2 gun sonra yaptım şuan hamileyim. Yani sen de hamilesin bacım hayırlı olsunSilik çizgi durumu yaşadınız mı peki
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınızBeklemeden bizimde olsa keşke sağlıcakla kucağına za alırsınız inşallah
Kan testi yaptım pozitif çıktıSana şimdi benim silik çizgimi atayım. Normal olan regliden 1 gün sonraydi. Errken gebelik testini de regliden 2 gun sonra yaptım şuan hamileyim. Yani sen de hamilesin bacım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?