- 18 Kasım 2019
- 5.217
- 1
- 4.903
- 173
Bu kadar koyu test yanılmaz canım yarın sabah kan ver gebelik var bu marka test kullandım on dakika içinde belirginleşiyor hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar koyu test yanılmaz canım yarın sabah kan ver gebelik var bu marka test kullandım on dakika içinde belirginleşiyor hayırlı olsun
Ustteki de ayni marka onu daha once yapmistim bi 10 gun once ondan birsey cikmadi kac gunler gecmesine ragmen bunda boyle cikti ornek olsun diye ikisini cekip attim kizlarBekliyorum:))
Tahmin ettim canım diğeri eski sararmış belliUstteki de ayni marka onu daha once yapmistim bi 10 gun once ondan birsey cikmadi kac gunler gecmesine ragmen bunda boyle cikti ornek olsun diye ikisini cekip attim kizlar
Gecrkten mi ilk5 baktim yoktu birsey sonrasinda yoktur diyerek bir daha bakmadim aklima 12 de geldi aksam bi testi de gunduz 11 de yaptim yani bi abktim 2.cizgi cikmisBu kadar koyu test yanılmaz canım yarın sabah kan ver gebelik var bu marka test kullandım on dakika içinde belirginleşiyor hayırlı olsun
Ins vardir hala inanamiyorum belkide o kan testini gorene kadar da inanmiyacagim ins rabbim tum isteyenelreverisnBu kadar koyu test yanılmaz canım yarın sabah kan ver gebelik var bu marka test kullandım on dakika içinde belirginleşiyor hayırlı olsun
Ay allah razi olsun sali kan testi vermeye gidecegim Allahin izni ileEvet canim gozun aydin
Allah razi olsun canm eger varsa onceki gebeligimde yasadigim belirtilerden farkli sekildeTahmin ettim canım diğeri eski sararmış belli
Canım merhaba 5. dkdan sonrasını dikkate almayın diyorlar ama bence sabah denemelisin testi bir daha daha kesin sonuç verir en azından. Umarım kalbinden geçen neyse o olur hayırlısıylaKizlar mrblar bn test yaptim onu 5 dk icinde bakmistim t cizgisinde birsey yoktu birde ilk idrarla da yapmadim unuttum sonrasinda aksam 12 gibi baktim 2cizgi var c kadar koyu sekilde side sonradan çıkan 2.cizgi oldu mu umitlenip umitlenmemek arasinda kaldim cunku bn
Daha bir karara varamadık sanırım o da sevgilim değil zaten çok olmuştu ayrılalı bayağı zor durumdayımNe diyo peki
Haklısınız zaten bu kadar düşünmemin sebebi bir cana kıymak istememem üstelik kürtaj doğurganlık üzerinde riskliymiş ama doğurmakta benim için zor okuyabilecek miyim bakabilecek miyim hazır mıyım bilmiyorum çok zorlanacağımMerhaba canım kaç yasindasin bilmiyorum ama bak biz burda yıllardır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz ilaçlar içiyoruz iğneler oluyoruz yinede olmayınca olmuyor Rabbim sana bunu verdiyse sende ona sahip çık evlenebilecek hiçteysen evlen değilsen de ne olursa olsun o bebeğine sahip çık belkide senin hayatını değiştirecek... Allahi n verdiği de vermediği de imtihandır unutma sakın bir cana kıyma vallahi ben az once adet oldum Bu ayda bebeğim olmadı diye ağladım dua ettim sustum.. Belki daha sonra isteyeceksin ama Rabbim vermeyecek bilemezsin o yuzden sakin onu kaybetme
Hemsirem de konustum o eger yoksa 2 cizgi bu kadar bariz sekilde cikmazdi dedi tabi canm herseyin hayirlisi yarin nasip olursa kan verecegim sabahtanCanım merhaba 5. dkdan sonrasını dikkate almayın diyorlar ama bence sabah denemelisin testi bir daha daha kesin sonuç verir en azından. Umarım kalbinden geçen neyse o olur hayırlısıyla
Canim evlenme durumunuz varsa lütfen kiyma belki anne olmak için tek sansin.insanlar ne kadar uğraşıyor bI bilsen kıymetini bil kuzununSevgilimdi yani bilmiyorum şu an bir karar vermem lazım ve büyük bir karar okurken çocuk büyütebilir miyim bilmiyorum
Zaten aldırırsam bir daha olmayacağından çok korkuyorum riskleri varmış kısırlık gibi ama doğurursam da hayatımı karartmış olacağım 20 yaşındayım bilmiyorumCanim evlenme durumunuz varsa lütfen kiyma belki anne olmak için tek sansin.insanlar ne kadar uğraşıyor bI bilsen kıymetini bil kuzunun
Ya şöyle ki yasin cokkk genç bak yıllarca uğraşan kişiler var ve bende onlardan biriyim..üniversitede bir arkadaşım 11 haftalik aldırmıştı şuan 5 yıllık evli olmuyo..tabi aile yasantn vs bilemiyorum ama aldırma derim günay ya canı veren allah kaç haftalik şuanZaten aldırırsam bir daha olmayacağından çok korkuyorum riskleri varmış kısırlık gibi ama doğurursam da hayatımı karartmış olacağım 20 yaşındayım bilmiyorum
5 haftalık şu an ve yaşım çok genç doğurursam çok sıkıntı yaşarım belki de okuyamam ama aldırırsam kim bilir bir daha olmayabilir kısırlık gibi riskleri varmış ya da rahim duvarı yırtılması gibiYa şöyle ki yasin cokkk genç bak yıllarca uğraşan kişiler var ve bende onlardan biriyim..üniversitede bir arkadaşım 11 haftalik aldırmıştı şuan 5 yıllık evli olmuyo..tabi aile yasantn vs bilemiyorum ama aldırma derim günay ya canı veren allah kaç haftalik şuan
Karar vermek bu yüzdwn beni çok zorluyor hayatım mahvolabilirYa şöyle ki yasin cokkk genç bak yıllarca uğraşan kişiler var ve bende onlardan biriyim..üniversitede bir arkadaşım 11 haftalik aldırmıştı şuan 5 yıllık evli olmuyo..tabi aile yasantn vs bilemiyorum ama aldırma derim günay ya canı veren allah kaç haftalik şuan
Arkadaşım herkes bi sey söylemiş, tabiki yorum yapalım diye yazmissin sende haklisin. Ama egriye egri doğruya doğru, ha diyince herkes evlenemez ki, bunun iki tarafın anlasmasi var, aileler var ne yazikki cevre elalem baskisi var ki corona dan nikah vs nolcaj belli degil, hadi evlenme durumu oldu, bu bir milat, karşı tarafla sevgi aşk var mi? Maddi durumlar nasil, sirf hamilelik icin evlenilir mi? Evet burda herkes bebek istiyor oluyor olmuyor tedavi goruyor görmüyor her neyse. Ama bu insanlar bizler ben, evliyiz. O kadar kolay ki hadi aldirma cana kiyma demek. Tabiki cana kıyma, bile bile lades yapma, seviyorsan aileni az bucuk bilirsin birşey demeyeceklerse, karsi tarafla evet evlenirim baba olur bebegime diyorsan evlen doğur, okul okunur zaten suan hersey online a döndü.. ne yazikki hersey filmlerdeki gibi degil, enine boyuna düşünmeli, Allah sana hayırlı yollar sunsun inşallah.Dün yerleşme kanamasına benzer açık pembe bir iki damla kanama gördüm peçeteye geldi sonra bitti reglime 2 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyimdir?
Ya işte hepsi bir risk canım ya 7.haftada kalp atısi felan başlar rabbim yardimcin olsun ailen ne der yada sevgilinle konus evlilik için seni bu halde birakmaz ortada umarım5 haftalık şu an ve yaşım çok genç doğurursam çok sıkıntı yaşarım belki de okuyamam ama aldırırsam kim bilir bir daha olmayabilir kısırlık gibi riskleri varmış ya da rahim duvarı yırtılması gibi