Kan testi yaptım bugün pozitif çıktı ancak şu an biraz stresliyim evli değilim Allaha dua ediyorum en hayırlısı olsun diye ama durum zor benim içinBariz belli ikinci çizgi inşallah gebelik vardır hayırlı olsun kan ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi yaptım bugün pozitif çıktı ancak şu an biraz stresliyim evli değilim Allaha dua ediyorum en hayırlısı olsun diye ama durum zor benim içinBariz belli ikinci çizgi inşallah gebelik vardır hayırlı olsun kan ver
Allah yardımcın olsun ne diyim zor gerçekten nişanlı mısın yada sevgiliden falan mı yada çok başka bişey miKan testi yaptım bugün pozitif çıktı ancak şu an biraz stresliyim evli değilim Allaha dua ediyorum en hayırlısı olsun diye ama durum zor benim için
Sevgilinmi var yada nisanli misinKan testi yaptım bugün pozitif çıktı ancak şu an biraz stresliyim evli değilim Allaha dua ediyorum en hayırlısı olsun diye ama durum zor benim için
Hayırlı olsun ne mutlu size darısı başımıza inşallahŞöyle daha net göstereyim
Sevgilimdi yani bilmiyorum şu an bir karar vermem lazım ve büyük bir karar okurken çocuk büyütebilir miyim bilmiyorumAllah yardımcın olsun ne diyim zor gerçekten nişanlı mısın yada sevgiliden falan mı yada çok başka bişey mi
Sevgilim di demişsiniz. Hala beraberseniz evlenme durumunuz olamazmı. Büyük bir karar hiç cana kıyılması taraftarı değilim. Evlenme durumunuz varsa kıymayın ona bizler uzun zamandır istiyoruz olmuyor. Birde biliyosunuzdur on haftaya girmiş bebekler aldırılmıyor çok zamanınız yok düşünmek içinSevgilimdi yani bilmiyorum şu an bir karar vermem lazım ve büyük bir karar okurken çocuk büyütebilir miyim bilmiyorum
Haklısınız düşüneceğiz sanırım zaten kürtaj riskli ve kısırlığa yol açan bir şeymiş üstelik içeride parça kalırsa zehirleyebiliyormuş ben pel taraftarı değilim ama evlenmeden hamile kalmak utanç verici bir durum kendini tutamadı ertesi gün hapı aldım 1 saat sonra ama yumurtlama döneminden dolayı işe yaramamış sanırım. İsteyen herkese verir inşallah rabbim bana da verdiyse bir hayır vardır inşallah.Sevgilim di demişsiniz. Hala beraberseniz evlenme durumunuz olamazmı. Büyük bir karar hiç cana kıyılması taraftarı değilim. Evlenme durumunuz varsa kıymayın ona bizler uzun zamandır istiyoruz olmuyor. Birde biliyosunuzdur on haftaya girmiş bebekler aldırılmıyor çok zamanınız yok düşünmek için
Ya neden böyle şeyler yapıyosunuz öğrenciyken biliyo mu sevgilin hamile olduğunuSevgilimdi yani bilmiyorum şu an bir karar vermem lazım ve büyük bir karar okurken çocuk büyütebilir miyim bilmiyorum
EvetYa neden böyle şeyler yapıyosunuz öğrenciyken biliyo mu sevgilin hamile olduğunu
Ne diyo peki
Merhaba canım kaç yasindasin bilmiyorum ama bak biz burda yıllardır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz ilaçlar içiyoruz iğneler oluyoruz yinede olmayınca olmuyor Rabbim sana bunu verdiyse sende ona sahip çık evlenebilecek hiçteysen evlen değilsen de ne olursa olsun o bebeğine sahip çık belkide senin hayatını değiştirecek... Allahi n verdiği de vermediği de imtihandır unutma sakın bir cana kıyma vallahi ben az once adet oldum Bu ayda bebeğim olmadı diye ağladım dua ettim sustum.. Belki daha sonra isteyeceksin ama Rabbim vermeyecek bilemezsin o yuzden sakin onu kaybetme
Testin resmi var ise ekle bakalım kuruma çizgisi mi değil miKizlar mrblar bn test yaptim onu 5 dk icinde bakmistim t cizgisinde birsey yoktu birde ilk idrarla da yapmadim unuttum sonrasinda aksam 12 gibi baktim 2cizgi var c kadar koyu sekilde side sonradan çıkan 2.cizgi oldu mu umitlenip umitlenmemek arasinda kaldim cunku bn
Tamm ekliyorum bekleyin lutfenTestin resmi var ise ekle bakalım kuruma çizgisi mi değil mi
Inşallah hamilesindirTamm ekliyorum bekleyin lutfen
Bekliyorum:))Tamm ekliyorum bekleyin lutfen
Attim bi baka r misin tel cok net cekmiuorBekliyorum:))
Ay ins rabbim tum isteyenlere versinInşallah hamilesindir