Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim ?????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde aynı şekilde. Tamam yaz mutlaka Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah:)
Dayanamadım predictor u da yaptım, tek çizgiyi gördüm, oturdum yerime, hayret içindeyim, böyle hiç gecikmemişti, stres desem, stresliyken erken olurum ben, anlamadım gitti hayırlısı

Aynen benimde acaba erken mi yaptık çok insan varmış okudum da sonradan pozitif olan umutlanmayalım da olabilir gibi iyice kafayı yedim ya

Aynen benimde acaba erken mi yaptık çok insan varmış okudum da sonradan pozitif olan umutlanmayalım da olabilir gibi iyice kafayı yedim ya
Benim okuduklarım hep pozitif görmüş meğer negatifmiş. Ay valla resmen hesaplamalar, lhtimaller, vs ler... Halen de olmadım, hayırlısı, valla ne diyim bilemedim. Kan vermeye de gidemiyorum, temasıyım izleyim, çarşambaya kadar gidemem de

Heyecanla bekliyoruz hadi bakalım hayırlı şekilde güzel haberleri duyalım

Ay gebelik testi sandım nasıl sevindim. Okumuştum bi yerde bu şekilde hamilelik anlaşılıyor falan diyolardi. Bilemedim ki şimdi ya ben adet oldum bu arada
Allah gönlüne göre versin, sağol, değil gebelik testi, ebru ceylan videosu falan izledim, valla anlamadım gitti. Canın sağolsun inşallah öbür aya Kaç gün gecikmeli oldun şimdi, 5 gün mü olmuş oldu? Döngü kaç olmuş oldu. Ben 27 döngüde olurdum, bugün 29.gun

Kizlar nasil gdiyo vrmi aranizda yeni bi gelismesi olan benim adetime daha cok var insallah bu ay vrdir diye dua ediyorum ama stres yapmayin cok etkiliyo kafaniza hic takmayin cocuk ypmak icin iliskiye grmeyin kendi zevkiniz icin iliski yasayin bnde sizin gbiydim olmamaya calisiyorum smdi

28 günde bir 'di canım benim. 4 gun gec oldum.

Bu ay benden umut yok :) . Haklisin düşünmemek lazım düşününce gerçekten olmuyor. Ben diş gebelik ameliyatı oldum temmuzda. Tek tüpüm alındı. Stres yapmamın sebebi bu. geçen ay korunmayı bıraktık zaten. Yumurtlama günlerini de degerlendirmedik. Bakalım kismet Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Amin canim insallah

Kimsenin umudunu kırmak istemem fakat bende her zaman kasık ağrısı olur. Hamile kaldığım ay ne idrarım koyulaştı ne kasık ne bel ağrısı yaşadım. Adete 2 gün kala göğüslerim sızlamaya başladı böyle hem ucu hem koltuk altı onda şüphelendim ama test falan yapmadım. Çünkü her ay belirti aramak insanı yıpratıyor.