- 2 Ekim 2020
- 277
- 213
- 33
- 42
Yazicam, âmin, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBenimde aynı şekilde. Tamam yaz mutlaka Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah:)
Dayanamadım predictor u da yaptım, tek çizgiyi gördüm, oturdum yerime, hayret içindeyim, böyle hiç gecikmemişti, stres desem, stresliyken erken olurum ben, anlamadım gitti hayırlısıBenimde aynı şekilde. Tamam yaz mutlaka Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah:)
AllahımDayanamadım predictor u da yaptım, tek çizgiyi gördüm, oturdum yerime, hayret içindeyim, böyle hiç gecikmemişti, stres desem, stresliyken erken olurum ben, anlamadım gitti hayırlısı
2 gün gecikti, biliyorum az bigun ama benim hiç sekmezdiAllahımkaç gün gecikti senin
Aynen benimde acaba erken mi yaptık çok insan varmış okudum da sonradan pozitif olan2 gün gecikti, biliyorum az bigun ama benim hiç sekmezdi
Aynen benimde acaba erken mi yaptık çok insan varmış okudum da sonradan pozitif olanumutlanmayalım da olabilir gibi iyice kafayı yedim ya
Benim okuduklarım hep pozitif görmüş meğer negatifmiş. Ay valla resmen hesaplamalar, lhtimaller, vs ler... Halen de olmadım, hayırlısı, valla ne diyim bilemedim. Kan vermeye de gidemiyorum, temasıyım izleyim, çarşambaya kadar gidemem deAynen benimde acaba erken mi yaptık çok insan varmış okudum da sonradan pozitif olanumutlanmayalım da olabilir gibi iyice kafayı yedim ya
Heyecanla bekliyoruz hadi bakalım hayırlı şekilde güzel haberleri duyalımÇok geçmiş olsun, her serde bir hayır vardır, böyle düşünmek lazım, önce senin sagligin sonra da hayırlı sağlıklı evlat inşallah. Yazarım, aslında şimdi yaparim da ilk idrar deniyor ya hani, o yüzden yarin sabahı bekleyim diyorum. Belim ağrıyor ara ara, karın ağrımda varla yok arası.
Merhaba sen oldun mu, bende hala tık yok, testler negatif, su an üçümüz de beklemedeyiz sanırım, hayırlı bekleyişler olsunSonucunu yaz buraya mutlaka, herhangi bir belirtin varmı
Bi de ovulasyon testi deneyim dedim, sonuç fotodaki gibi, bi fikrin var mi bilemedimBende gitmek istemiyorum hastaneye. Beklicez bakalım yoksa da olsam bi türlü sıkıntı oluyor ya
Ay gebelik testi sandım nasıl sevindim. Okumuştum bi yerde bu şekilde hamilelik anlaşılıyor falan diyolardi. Bilemedim ki şimdi yaBi de ovulasyon testi deneyim dedim, sonuç fotodaki gibi, bi fikrin var mi bilemedim
Ay gebelik testi sandım nasıl sevindim. Okumuştum bi yerde bu şekilde hamilelik anlaşılıyor falan diyolardi. Bilemedim ki şimdi yaben adet oldum bu arada
28 günde bir 'di canım benim. 4 gun gec oldum.Allah gönlüne göre versin, sağol, değil gebelik testi, ebru ceylan videosu falan izledim, valla anlamadım gitti. Canın sağolsun inşallah öbür aya Kaç gün gecikmeli oldun şimdi, 5 gün mü olmuş oldu? Döngü kaç olmuş oldu. Ben 27 döngüde olurdum, bugün 29.gun
Bu ay benden umut yok :) . Haklisin düşünmemek lazım düşününce gerçekten olmuyor. Ben diş gebelik ameliyatı oldum temmuzda. Tek tüpüm alındı. Stres yapmamın sebebi bu. geçen ay korunmayı bıraktık zaten. Yumurtlama günlerini de degerlendirmedik. Bakalım kismet Rabbim hepimize nasip etsin inşallahKizlar nasil gdiyo vrmi aranizda yeni bi gelismesi olan benim adetime daha cok var insallah bu ay vrdir diye dua ediyorum ama stres yapmayin cok etkiliyo kafaniza hic takmayin cocuk ypmak icin iliskiye grmeyin kendi zevkiniz icin iliski yasayin bnde sizin gbiydim olmamaya calisiyorum smdi
Amin canim insallahBu ay benden umut yok :) . Haklisin düşünmemek lazım düşününce gerçekten olmuyor. Ben diş gebelik ameliyatı oldum temmuzda. Tek tüpüm alındı. Stres yapmamın sebebi bu. geçen ay korunmayı bıraktık zaten. Yumurtlama günlerini de degerlendirmedik. Bakalım kismet Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ben adet oldum yeniden bekleyişteyimMerhaba sen oldun mu, bende hala tık yok, testler negatif, su an üçümüz de beklemedeyiz sanırım, hayırlı bekleyişler olsun
Hayırlısı olsun, önümüzdeki ay inşallahBen adet oldum yeniden bekleyişteyim
Ben de oldum 4.günde, hayırlısı, ne umutlanmıştım ya, hepimiz için hayırlısı28 günde bir 'di canım benim. 4 gun gec oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?