- 2 Ekim 2020
- 277
- 213
- 33
- 42
Benim de bat ayın 15i, 4 gu önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ama galiba biraz acele ettim. Arada regli olur gibi karnım ağrıyor, umarım ben ve benim gibi tüm isteyenler hamileyizdir.İnşallah ben işte dayanamayıp yaptım negatif çıktı ama herkes çok erken yaptın dedi adetim gecikirse testle falan uğralmıycam kan testi yaptırcam
Amin inşallah şuanda aynı adet olacak gibi karnım ağrıyor umarım olmam ya hamileyimdir inşallahBenim de bat ayın 15i, 4 gu önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ama galiba biraz acele ettim. Arada regli olur gibi karnım ağrıyor, umarım ben ve benim gibi tüm isteyenler hamileyizdir.
Hamileyizdir inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinAmin inşallah şuanda aynı adet olacak gibi karnım ağrıyor umarım olmam ya hamileyimdir inşallah
Hayırlısı olsun, vakti değilmiş demek ki? Gününde mi adet olsun yoksa günün geçmiş miydi benim hala olmadı adet, ama testte negatif çıktı 4ngün önce, anlamadım bakalımİyi akşamlar hanımlar, benim hayaller suya düştü adet oldum, inşallah sizlerden güzel haberleri alırız
İyi akşamlar hanımlar, benim hayaller suya düştü adet oldum, inşallah sizlerden güzel haberleri alırız
Canın sağolsun, herseyde bi hayır vardır, inşallah sonraki ayaİyi akşamlar hanımlar, benim hayaller suya düştü adet oldum, inşallah sizlerden güzel haberleri alırız
Evet günümde adet oldum, senin geçiyor mu gününHayırlısı olsun, vakti değilmiş demek ki? Gününde mi adet olsun yoksa günün geçmiş miydi benim hala olmadı adet, ama testte negatif çıktı 4ngün önce, anlamadım bakalım
inşallah canımCanın sağolsun, herseyde bi hayır vardır, inşallah sonraki aya
3 gün geçti canım,Evet günümde adet oldum, senin geçiyor mu günün
mide bulantisi bas donmesi ve halsizlik oluyor mu sizde yoksa hic bir belirti yok mu?3 gün geçti canım,
Halsizlik her daim var :) yarım saattir Bi mide bulantı var ama yediğim yemek ile alakalı sanırım, baş dönmesi yokmide bulantisi bas donmesi ve halsizlik oluyor mu sizde yoksa hic bir belirti yok mu?
bende akinti falan yok anlam veremeidm henuz 6 gun gecti zaten acaba surekden dolayi mi akintida yok sadece karnim agriyir arada. mide bulantisi oluyormus acaba sonra mi olur bende supheyw dustumHalsizlik her daim var :) yarım saattir Bi mide bulantı var ama yediğim yemek ile alakalı sanırım, baş dönmesi yok
Fotoğrafı ekleyemiyorum yaa. Ama ikinci cizgi silik çıktıKızlar bakarmısınız ilk defa test yapıyorum. Ve akşam yaptım. Yarında adet tarihim. Testim bu dogrumudur sizce
Dosyada ekle diyor orada fotoğrafı koy cvplaFotoğrafı ekleyemiyorum yaa. Ama ikinci cizgi silik çıktı
Benimde aynı 4 gün geçti inşallah hamilesindir test yaptırmayı düşünüyomusunMerhaba arkadaşlar, adetime 5 gün var ara sıra bel agrım ve kasık ağrılarım oluyor çokta akıntım var bazen adet oldum sanıyorum sol kasıgımda da şişlik var gibi hissediyorum 3 gündür böyle ağırlarım oluyor adet olacakmışım gibi, bebek düşünüyoruz hamilelik belirtileri de olabilir mi bunlar yoksa hiç ümitlenmiyim mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı?? Lütfen yazar mısınız??
Aynı durumda bende varım sizin gibi 3 gün kala yaptım adetime şuan 4 gün geçti yarın kan testi yaptırıcamBenim de bat ayın 15i, 4 gu önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ama galiba biraz acele ettim. Arada regli olur gibi karnım ağrıyor, umarım ben ve benim gibi tüm isteyenler hamileyizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?