- 2 Ekim 2020
- 277
- 213
- 33
- 42
Ben regliyimAynı durumda bende varım sizin gibi 3 gün kala yaptım adetime şuan 4 gün geçti yarın kan testi yaptırıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben regliyimAynı durumda bende varım sizin gibi 3 gün kala yaptım adetime şuan 4 gün geçti yarın kan testi yaptırıcam
İnşallahBen regliyimumarım sizden güzel haberler aliriz
![]()
Ben regliyimumarım sizden güzel haberler aliriz
![]()
Ben regliyimumarım sizden güzel haberler aliriz
![]()
Çıkmıyor net sonuç kan tahlili kesin çözüm yani kesin net bilgi olur aklında soru işareti kalmazErken gebelik testinde çıkabilir ama emin degilim..
Adet belirtileriyle ayni zaten ayırt etmek zor..
Merhaba neyle takip ediyorsun canım yumurtlama gününüNasılsınız hanımlar, geçen ay hiç gebe çıkmadı buradan bu ay inşallah birilerinden duyarız güzel haberi, benim yumurtlama günlerim geçti artık bat bekliyorum sabırsızlıkla
Canım normalde uygulamalar var ama ben doktora gidip öğrenmiştim yumurtlama günümü genelde adet baslangıcından sayılır 14.gün yumurtlama günü olur ince bi sıvı geliyor idrara çıktığında görebilirsin bunu ordan anlıyorsun yumurtlama günün olduğunu, 14.gün yumurtlamaysa eğer 13.14.ve15.günleri kesin değerlendirmen gerekMerhaba neyle takip ediyorsun canım yumurtlama gününü
Anladım canımCanım normalde uygulamalar var ama ben doktora gidip öğrenmiştim yumurtlama günümü genelde adet baslangıcından sayılır 14.gün yumurtlama günü olur ince bi sıvı geliyor idrara çıktığında görebilirsin bunu ordan anlıyorsun yumurtlama günün olduğunu, 14.gün yumurtlamaysa eğer 13.14.ve15.günleri kesin değerlendirmen gerek
Benim 11 kasımdı, olmadım, bakalım gün ola hayrolaArkadaşlar bat tarihinizi yazın benim 3 gün var geçen ay olmadı bu ay bakalım ne olucak, göğüslerim de aşırı bi hassasiyet var şimdilik
Sonucunu yaz buraya mutlaka, herhangi bir belirtin varmıBenim 11 kasımdı, olmadım, bakalım gün ola hayrola![]()
Şimdi test yaptım, tek çizgi, genelde gecikmez anlamadım. Kusma, ishal, gaz vardı, sağ bacağım sızlıyor, kusma falan geçti ama ne olduğunu anlamadım.Sonucunu yaz buraya mutlaka, herhangi bir belirtin varmı
Benimde 3 gün geçti test almaya gidicem ama kararsizim adet olacakmisim gibi agrım var ama gelmiyorŞimdi test yaptım, tek çizgi, genelde gecikmez anlamadım. Kusma, ishal, gaz vardı, sağ bacağım sızlıyor, kusma falan geçti ama ne olduğunu anlamadım.
Bi yapın bakalım, inşallah hayırlı ve güzel bir haber yazarsınızBenimde 3 gün geçti test almaya gidicem ama kararsizim adet olacakmisim gibi agrım var ama gelmiyor![]()
Yaptım maalesef tek çizgiBi yapın bakalım, inşallah hayırlı ve güzel bir haber yazarsınız![]()
Canımız sağolsunYaptım maalesef tek çizgi![]()
Öyle:/ sen oldun muCanımız sağolsun![]()
Hayır halen olmadım, böyle gecikmezdi aslında, biraz araştırdım testte negatif kanda pozitif görenler olmuş, hatta ilk basta kanda bile görünmeyen gebelikler olmuş, ümitlenmek te istemiyorum, predictor aldım şimdi bakalım bi de onu denicemÖyle:/ sen oldun mu
Dene bakalım inşallah vardır. Ümitlenmek bende hiç istemiyorum. Korkularım da var. Temmuzda dış gebelik ameliyatı oldum sağ tüpüm alındı . Çok degisik duygular içindeyim . Testi yap yaz bekliyorum merakla inşallah vardır. Bu arada agrın var mı senindeHayır halen olmadım, böyle gecikmezdi aslında, biraz araştırdım testte negatif kanda pozitif görenler olmuş, hatta ilk basta kanda bile görünmeyen gebelikler olmuş, ümitlenmek te istemiyorum, predictor aldım şimdi bakalım bi de onu denicem
Çok geçmiş olsun, her serde bir hayır vardır, böyle düşünmek lazım, önce senin sagligin sonra da hayırlı sağlıklı evlat inşallah. Yazarım, aslında şimdi yaparim da ilk idrar deniyor ya hani, o yüzden yarin sabahı bekleyim diyorum. Belim ağrıyor ara ara, karın ağrımda varla yok arası.Dene bakalım inşallah vardır. Ümitlenmek bende hiç istemiyorum. Korkularım da var. Temmuzda dış gebelik ameliyatı oldum sağ tüpüm alındı . Çok degisik duygular içindeyim . Testi yap yaz bekliyorum merakla inşallah vardır. Bu arada agrın var mı seninde
Benimde aynı şekilde. Tamam yaz mutlaka Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah:)Çok geçmiş olsun, her serde bir hayır vardır, böyle düşünmek lazım, önce senin sagligin sonra da hayırlı sağlıklı evlat inşallah. Yazarım, aslında şimdi yaparim da ilk idrar deniyor ya hani, o yüzden yarin sabahı bekleyim diyorum. Belim ağrıyor ara ara, karın ağrımda varla yok arası.