Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim ?????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merve1611

Her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
243
363
103
Merhaba arkadaşlar, adetime 5 gün var ara sıra bel agrım ve kasık ağrılarım oluyor çokta akıntım var bazen adet oldum sanıyorum sol kasıgımda da şişlik var gibi hissediyorum 3 gündür böyle ağırlarım oluyor adet olacakmışım gibi, bebek düşünüyoruz hamilelik belirtileri de olabilir mi bunlar yoksa hiç ümitlenmiyim mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı?? Lütfen yazar mısınız??

Test yap cnm anca öyle anlarsın

Canım benimde öyleydi aşırı şeffaf uzayan cinsten akıntım vardı. Dün kan şeklinde geldi baya korktum adet oluyorum diye fakat bugün çok az kahverengi akıntıya döndü. Afedersin sildikçe geliyor. Dün test yapmıştım ama negatif. Bilemiyorum günümü bekleyip gecikirsem kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah

Çatlatmamı oldun

benim akıntım beyaz şeffaf değil süt kesiği gibi, inşallah hamilesindir canım hayırlı haberlerle geell

Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. 28 eylül de eşimle korunmadık. Ama son anda dışarı çıkmıştı. Batıma 5 gün vardı. 2 gün önce de korunmadık dışarıda çıkmadı. Bugün batımın ilk günü ve başlamadı. 4 gündür mide bulantim kabızlığım ve istahsizligim var. Yatıp kalkarken başım dönüyor gözüm kararıyor. Yemek yemek gelmiyor içimden. Halsizligim var ama üşüttüğümü düşünmüştüm. Ve idrara çıkmam da çoğaldı. Geceleri uykumdan kaldıracak kadar.. Bacaklarim agriyor sürekli ama kasiklarimda bir sancı yok. Hamile olabilir miyim? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

5 günde gebelik oluşmaz ki, yumurtlama sarkmış olsa bile haftaya filan anca hamile olursun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…