Test yap cnm anca öyle anlarsınMerhaba arkadaşlar, adetime 5 gün var ara sıra bel agrım ve kasık ağrılarım oluyor çokta akıntım var bazen adet oldum sanıyorum sol kasıgımda da şişlik var gibi hissediyorum 3 gündür böyle ağırlarım oluyor adet olacakmışım gibi, bebek düşünüyoruz hamilelik belirtileri de olabilir mi bunlar yoksa hiç ümitlenmiyim mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı?? Lütfen yazar mısınız??
İnşallah güzel haberler alırızBenim de 5 gün varbakalım kimler hamile
Sonucunu yaz merak ettirmeAynı belirtiler bende de var, adetimede 5ngün var, 22 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum, bakalım adet mi test mi göreceğiz
Çatlatmadan 14 gün sonra test yapılır canım tuttuysa adet olmazsın yoksa yarın adet olursunAynı belirtiler bende de var, adetimede 5ngün var, 22 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum, bakalım adet mi test mi göreceğiz
Çatlatmamı oldunCanım benimde öyleydi aşırı şeffaf uzayan cinsten akıntım vardı. Dün kan şeklinde geldi baya korktum adet oluyorum diye fakat bugün çok az kahverengi akıntıya döndü. Afedersin sildikçe geliyor. Dün test yapmıştım ama negatif. Bilemiyorum günümü bekleyip gecikirsem kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
Çatlatmamı oldun
Rabbim çok aratmadan hayırla nasip etsinHayır çatlatma olmadım henüz normal yolları deniyoruz 5 aydırBu ay ilk kez böyle bir şey yaşadım
Rabbim çok aratmadan hayırla nasip etsin
benim akıntım beyaz şeffaf değil süt kesiği gibi, inşallah hamilesindir canım hayırlı haberlerle geellCanım benimde öyleydi aşırı şeffaf uzayan cinsten akıntım vardı. Dün kan şeklinde geldi baya korktum adet oluyorum diye fakat bugün çok az kahverengi akıntıya döndü. Afedersin sildikçe geliyor. Dün test yapmıştım ama negatif. Bilemiyorum günümü bekleyip gecikirsem kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
Benim çok şiddetli kasık ağrısı var bugün i, sanki adet olacakmışım gibi sizede oldu mu? Durumlar nasılSonucunu yaz merak ettirme
Benim ağrım falan olmadı normaldi hersey bugün gün içerisinde ne olur bilmiyorumBenim çok şiddetli kasık ağrısı var bugün i, sanki adet olacakmışım gibi sizede oldu mu? Durumlar nasıl
Ben adet günümü bekliyorum diyorum günüm geçerse yapıcam bat 8 EkimSen testi ne zaman yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?