Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim ?????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba umarım hersey gönlümüzce olur bebeklerimizi kucağımıza alırız ben de de anı belirtiler var göğüslerimde hassasiyet karnımda şişlik çok heyecanlıyım test sonucunda umarım pozitifdir bizimlede paylaşırsanız sevinirim hayırlı olsun buarada adetime 7 gün var test yaptırıyım mı teşekkürler

Adetine 7 gün varsa biraz daha bekle hepimiz suan son bat tarihini bekliyoruz inşallah hepimiz burada pozitiflerimizi paylaşırız çok güzel olur

Benim de bat 4 umarım hamileyizdir. Sol kasık ağrım ve fazlasıyla akıntı var. Regl habercisi mi yoksa hamilelik mi bilmiyorum. Arada da kramp giriyor

Benim de bat 4 umarım hamileyizdir. Sol kasık ağrım ve fazlasıyla akıntı var. Regl habercisi mi yoksa hamilelik mi bilmiyorum. Arada da kramp giriyor
Aynılarını yaşıyorum benim 1 hafta önce başladı, midem bulanır gibi değişik şeylerde oluyor, o kadar akıntı var ki çamaşırı sürekli ıslak gibi ama içim hep olumsuz hayırlısı bakalım

Ya benim de öyle mide bulantısı oluyor arada psikolojik diyorum sonra. Ama şuanda bile sol kasıkta yerleşik bir ağrı var geçmiyor azalmıyor hep aynı. Karnın alt kısmında hafif sancı var. Regl olucam kesin bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba

Evet bende merak ediyorum okudum Bi kaç yerde oluyormuş, adet belirtileri hamilelikte, sizin daha erken ilk güzel haber sizden gelir inşallah

Benim dün çatlatma iğnesinin 10. Günüydü kan testi 5 çıktı yarın bir umut tekrar kan vericem. İğneden beri yoğun sancılar hiç geçmedi son günlerde göğüs ve vajina ağrısı da arttı adet olacakmışım gibi. Dr pek umutlu konuşmadı ama bakalım..

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın

Bende de kasık ağrısı var halsizlik sürekli uyuma isteği var adetime 7 gün varken test yaptım negatif çıktı herkes bekle bat tarihni dedi şimdi onu bekliyorum bat 12 ekim

Bende de kasık ağrısı var halsizlik sürekli uyuma isteği var adetime 7 gün varken test yaptım negatif çıktı herkes bekle bat tarihni dedi şimdi onu bekliyorum bat 12 ekim
Benim de öyle dün çok midem bulanıyordu uykuma engel olucak kadar, inşallah bebektendir bu belirtiler. Ben test yapmaya da korkuyorum ama negatifi görücem diye

Benim de öyle dün çok midem bulanıyordu uykuma engel olucak kadar, inşallah bebektendir bu belirtiler. Ben test yapmaya da korkuyorum ama negatifi görücem diye
İnşallah ben işte dayanamayıp yaptım negatif çıktı ama herkes çok erken yaptın dedi adetim gecikirse testle falan uğralmıycam kan testi yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…