• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim ?????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ben işte dayanamayıp yaptım negatif çıktı ama herkes çok erken yaptın dedi adetim gecikirse testle falan uğralmıycam kan testi yaptırcam
Benim de bat ayın 15i, 4 gu önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ama galiba biraz acele ettim. Arada regli olur gibi karnım ağrıyor, umarım ben ve benim gibi tüm isteyenler hamileyizdir.

Benim de bat ayın 15i, 4 gu önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ama galiba biraz acele ettim. Arada regli olur gibi karnım ağrıyor, umarım ben ve benim gibi tüm isteyenler hamileyizdir.
Amin inşallah şuanda aynı adet olacak gibi karnım ağrıyor umarım olmam ya hamileyimdir inşallah

İyi akşamlar hanımlar, benim hayaller suya düştü adet oldum, inşallah sizlerden güzel haberleri alırız

İyi akşamlar hanımlar, benim hayaller suya düştü adet oldum, inşallah sizlerden güzel haberleri alırız
Hayırlısı olsun, vakti değilmiş demek ki? Gününde mi adet olsun yoksa günün geçmiş miydi benim hala olmadı adet, ama testte negatif çıktı 4ngün önce, anlamadım bakalım

Cnm aynilari bende var ve bnmde 5gunum kaldi karin sisligi bel agrisi akinti dedgn gbi bakalm

Halsizlik her daim var :) yarım saattir Bi mide bulantı var ama yediğim yemek ile alakalı sanırım, baş dönmesi yok
bende akinti falan yok anlam veremeidm henuz 6 gun gecti zaten acaba surekden dolayi mi akintida yok sadece karnim agriyir arada. mide bulantisi oluyormus acaba sonra mi olur bende supheyw dustum

Kızlar bakarmısınız ilk defa test yapıyorum. Ve akşam yaptım. Yarında adet tarihim. Testim bu dogrumudur sizce

Merhaba arkadaşlar, adetime 5 gün var ara sıra bel agrım ve kasık ağrılarım oluyor çokta akıntım var bazen adet oldum sanıyorum sol kasıgımda da şişlik var gibi hissediyorum 3 gündür böyle ağırlarım oluyor adet olacakmışım gibi, bebek düşünüyoruz hamilelik belirtileri de olabilir mi bunlar yoksa hiç ümitlenmiyim mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı?? Lütfen yazar mısınız??
Benimde aynı 4 gün geçti inşallah hamilesindir test yaptırmayı düşünüyomusun

Aynı durumda bende varım sizin gibi 3 gün kala yaptım adetime şuan 4 gün geçti yarın kan testi yaptırıcam

Back
X