- 27 Mayıs 2020
- 23
- 8
- 36
- 32
- Konu Sahibi hatice0335
-
Evet hamilesin cnmtest bu canım
hay ağzına sağlık ne güzel konuşuyorsunEvet hamilesin cnm
yaaa beni çok mutlu ettiniz umarım boşa çıkmaz allahım her isteyene nasip etsinBenimki daha silikti hamileyken. Bu çok daha belli.
Pazartesi kan testi verin .birde bidaha idrar yapın yarın çizgi netleşirse değeriniz artıyor demektir.yaaa beni çok mutlu ettiniz umarım boşa çıkmaz allahım her isteyene nasip etsin
test bu canım
yarın eşim evde gidip alamam sanırım testi sürpriz yapmak istiyorum pazartesiye kadar beklicem artıkPazartesi kan testi verin .birde bidaha idrar yapın yarın çizgi netleşirse değeriniz artıyor demektir.
inşallah canım inşallah sende hamile olmak istiyorsun sanırım rabbim hepimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın pazartesi gidicem kan testi için olumlu da olsa olumsuzda olsa doktora görünmem lazım yoksa bebiş bu lekeleme neyin nesi öğrenmem lazımMerhaba
Baya net görünüyor zayıf çizgi bile olsa .. MashaAllah. Büyük ihtimalle hamilesin. eğer birine söyleceksen mutlaka önce doktora görün. ozaman ancak daha emin olabilirsin. Ya sendeki durum suan bendede var ama henuz test yapmadim bende birazdan bir baslik acmak uzere girdim buraya ama ilk senin mesaji gördum dayanamadim yazim dedim :) insha<allah hamilesindir kardes.
amin kardesim insaAllah aynen bende cok isteyenlerdenim birazdan kendi ufak aciklamami ve sorularimi paylasacagim yardim edebilirsen cok sevnirim bende :)inşallah canım inşallah sende hamile olmak istiyorsun sanırım rabbim hepimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın pazartesi gidicem kan testi için olumlu da olsa olumsuzda olsa doktora görünmem lazım yoksa bebiş bu lekeleme neyin nesi öğrenmem lazım
Insallag vardirkızlar adetim 10 gün geçti 7 gündür kahverengi lekelenmem var 4 gün önce kan testi 0.233 cıktı bugün idrar testi yaptım silik çizgi cıktı resmini atıyorum gebe olma ihtimalim var mi
bir kaç gün geçsin test yap ama benim ilk idrar testi 3 gün geçince yaptım hiç bisey yoktu 10 gün sonra silik çizgi cıktı eğer varsa büyük ihtimalle geç döllenme benimki hemen hevesin kırılmasınKızlar ben de kendimden bahsedeyim. Klomen kullandim. Adete 4 -5 gün kala adet sancılarım ve belirtilerim vardı. Bugun adet günüm. Olmadim ve belirtilerim de yok. Nasil yorumlamaliyim. Adet sancisi vardı halbuki kac gün öncesinde.
Evet geç döllenme de olabilir. Sizde belirti var miydi peki. Aslinda problemim şu. Test yapamiyorum elim gitmiyo. Ama düşünmeden de edemiyorum insan 18 aydir bebek bekleyip eli bos dönünce böyle oluyorbir kaç gün geçsin test yap ama benim ilk idrar testi 3 gün geçince yaptım hiç bisey yoktu 10 gün sonra silik çizgi cıktı eğer varsa büyük ihtimalle geç döllenme benimki hemen hevesin kırılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?