• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim

Canım teste göre hamilesin. Korkutmak istemiyorum ama lekelenmen çok uzun sürmüş bende de öyleydi kimyasal gebelik geçirmiştim. İnşallah sağlıklı gebeliktir 🤲🏻

Evet geç döllenme de olabilir. Sizde belirti var miydi peki. Aslinda problemim şu. Test yapamiyorum elim gitmiyo. Ama düşünmeden de edemiyorum insan 18 aydir bebek bekleyip eli bos dönünce böyle oluyor
canım ya allahım sana meleğini tez vakitte versin inşallah benim lekelenme var hiç böyle bisey olmamıştı daha önce kasık ağrılarım var aynı adet olacakmışım gibi vajinada boyle titreme gibi mi desem tuhafbi durum yaşıyorum ara ara göğüs hassasiyeti falan yok belim inanılmaz ağrıyor ani mide bulantısı ama böyle 3 5 saniyelik falan bulantı o kadar kokuları iyi alıyorum ayrıca

Evet geç döllenme de olabilir. Sizde belirti var miydi peki. Aslinda problemim şu. Test yapamiyorum elim gitmiyo. Ama düşünmeden de edemiyorum insan 18 aydir bebek bekleyip eli bos dönünce böyle oluyor
seni cok iyi anliyorum kardesim cunki bende ayni sekilde paylastim durumumu bende az önce okursun belki .. elim teset gitmiyor sen 18 ay ben yillardir bekliyorum br dönem seneler önce test yapardim surekli artik o negative testleri görmekten nefret etmistim doktordan ögrenirim diye yapmamistim simdide elim gitmiyor eve aldim bir test bekliyorum vallaha

canım ya allahım sana meleğini tez vakitte versin inşallah benim lekelenme var hiç böyle bisey olmamıştı daha önce kasık ağrılarım var aynı adet olacakmışım gibi vajinada boyle titreme gibi mi desem tuhafbi durum yaşıyorum ara ara göğüs hassasiyeti falan yok belim inanılmaz ağrıyor ani mide bulantısı ama böyle 3 5 saniyelik falan bulantı o kadar kokuları iyi alıyorum ayrıca
kiz ayni bende oyle yazimi okusan görursun konu actim oraya yazdim özellikle bulanti konusu ve lekenmelerin insallah hamileyizdir yaaa bende hep disardan forumlari okur dururdum arada baya sarardim buralara hamile olanlari görunce sevincten aglardim bende yani dedim bende paylasyim cok guzel oluyor sonucta biraz rahatliyorsun.. insallah mujdeyi beraber veririz önce galiba senden gelicek :)

seni cok iyi anliyorum kardesim cunki bende ayni sekilde paylastim durumumu bende az önce okursun belki .. elim teset gitmiyor sen 18 ay ben yillardir bekliyorum br dönem seneler önce test yapardim surekli artik o negative testleri görmekten nefret etmistim doktordan ögrenirim diye yapmamistim simdide elim gitmiyor eve aldim bir test bekliyorum vallaha
Sagolun. Nerede aciklamaniz ben bulamadım

Sagolun. Nerede aciklamaniz ben bulamadım

Okudum cvp yazdim

inşallah canım ya bu lekelenme sinir bozucu olmaya başladı artık rabbim büyük varsa sağlıcakla gelsin bebeğim
Benimde ikinci gebelikte öyleydi dr düşük tehkikesi var demişti duşta fazla kalma ayakta fazla durma yiyeceklerine dikkat et demişti birde zateb ilaç falan veriyor sende dr gidene kadar dikkat et

canım benim açık kahverengi kıvam yok gibi bisey silince geliyor bide arada pede damlıyor o kadar
Aynen benim de öyle ama benimki seyrek mesela şuan hiçbişi yok sürekli değil. Her baktığımda yok yani onu demek istedim. Ve zaten görülmüyor bile varsada çok birikince içerde anca silince belli oluyor.. Normalde geçen sabah yaşadığım kop koyu kahve yerleşme kanıysa idrarda normalde cıkmazmı daha henüz test yapmadım. Sen hep günündemi adet olurdun birde 10. Gun sonra yaptım testi demistin demi sbaahmi yaptın canim?

Aynen benim de öyle ama benimki seyrek mesela şuan hiçbişi yok sürekli değil. Her baktığımda yok yani onu demek istedim. Ve zaten görülmüyor bile varsada çok birikince içerde anca silince belli oluyor.. Normalde geçen sabah yaşadığım kop koyu kahve yerleşme kanıysa idrarda normalde cıkmazmı daha henüz test yapmadım. Sen hep günündemi adet olurdun birde 10. Gun sonra yaptım testi demistin demi sbaahmi yaptın canim?
canım benim adet düzenli sayılır günü gününe gelmez ama standartlardan da şaşmaz evet 10.gunun sabah idrariyla yaptim

canım benim adet düzenli sayılır günü gününe gelmez ama standartlardan da şaşmaz evet 10.gunun sabah idrariyla yaptim
Aynı benimde öğle ya erken gelir yada gününe ya kin ama bukadar geçmezdi hayırlısı sen hangi günden hesaplama yaptım tam belirli birgün yok diyorsun 10. Gun nasıl hesapladın

Testin pozitif görünüyor cnm. Pazartesi tekrarla on da da pozitifi görürsen kan ver cnm .. hayırlısı ile gelsin

kızlar dayanamayıp kan verdim negatif cikti yine bana neler oluyor anlam veremiyorum geç döllenme mümkün mü bi umut tutunuyorum iste adet olmadım henüz belirtiler devam etmekte

Back