• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim

kızlar dayanamayıp kan verdim negatif cikti yine bana neler oluyor anlam veremiyorum geç döllenme mümkün mü bi umut tutunuyorum iste adet olmadım henüz belirtiler devam etmekte
kahverengi leke tarzında evet devam ediyor

Canim simdi gec döllenme ile alakali pek bilgim yok zaten bende ne yasiycaksam ilk kez yasiyacagim .bendede devam ediyor lekeler bazen hic gelmiyor ama devam ediyor yani. ben lekelenmelerin acik kahve renbgi veya koyu olarak hatta pembe bile olsa ilk aylarda normal olabilecegini okudum cok. doktora bir görun bence. fazla umutlandirmak istemesem de sunu söylicektim bazen testler pozotif cikiyor doktorda negativ daha sonra tam tersi bunu surekli arka rkaya yasiyan bir yabanci kaidn vardi youtube dinlemistim cook zaman sonra kesesi filan gorunmus. evde bence baska bir test daha yap bir iki gun sonra. ve doktora birdaha gorun .

kızlar doktora gittim polikistik over sendromu dedi doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullan önümüzdeki ayda çocuk için tedaviye başlıcaz dedi bu polikistik over nedir yaşayan varsa aktarabilir mi acaba

Pko demek yumurtalıkların da inci gibi dizilmiş küçük kistler var demek... Bende de var malesef.. 1yildir ikinci bebek için uğraşıyoruz olmadı. Ama ilk bebegime denemenin 6.ayinda hamile kalmıştım doğal yolla. Şimdi 5 yaşında. Çok oldu doktora gittim çocuğun olur biraz dene dedi gönderdi. Hayırlısı allahtan

Yumurtalıkların da oluşan küçük kistler yumurtanın olgunlaşmasını engelliyor yada daha geç yumurtlama oluyor. Korkma panik te yapma doktorun tavsiyelerine uy inşallah hepimizin olur.

Yumurtalıkların da oluşan küçük kistler yumurtanın olgunlaşmasını engelliyor yada daha geç yumurtlama oluyor. Korkma panik te yapma doktorun tavsiyelerine uy inşallah hepimizin olur.
doğum kontrol hapını 1 ay kullan çocuk için tedaviye başlıcaz dedi direkt o korkuttu beni

kızlar doktora gittim polikistik over sendromu dedi doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullan önümüzdeki ayda çocuk için tedaviye başlıcaz dedi bu polikistik over nedir yaşayan varsa aktarabilir mi acaba

Canım aynı hastalık bende de var sadece herkesde aynı şekilde olmuyor bu hastalık herkesde farklı olabiliyor.. korkma birçok kadında var bu. Benim sana tavsiyem soğan kürü iyi geldiğini duydum ve yaşayanlarda var soğan kürü sayesinde hamile kalıyorlar bence sende bir dene. Doğum kontorl hapını niye önerdi acaba normalde iyi degilki aslında doktor değilim ama yani başka bi doktora daha bir göründen acaba?

Benim annemi miyomu var başka bir doktora daha görünmüştü ve o doktor bile soğan kurunu önerdi resmen. Bence bir dene.

Back