Gerçekten zaman geçmiyo yabende senden farksız değilim ondan seni anlıyorum, insanın elinde olmuyor, keşke takma deyince olsa ama.. bende pazartesi ya da salı test yapacağım ama gel gör o zaman geçiyor mu hahah :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten zaman geçmiyo yabende senden farksız değilim ondan seni anlıyorum, insanın elinde olmuyor, keşke takma deyince olsa ama.. bende pazartesi ya da salı test yapacağım ama gel gör o zaman geçiyor mu hahah :)))
Ayy çok sağol canım benim haklısınBu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa senim de bir şeyler yapıp dikkate alman lazım o zaman kafanı dağıtacak bir meşgale bul bence ve bir müddet burası için kendine sınır koy derim . Hepimizin yapısı belirtileri vücudu farklı burada okudukça insanın kafası karışıyor ya başıma gelirse vs diye. Bir sorun olunca birbirimize danışalım ama sürekli okumak da iyi değil bence
Sana diyorum ama ben bebeğimi kaybettikten sonra kimseyle iletişim kuramadım hep buradaydım biraz uzak kalmak en iyisi bence.
Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah derin bir nefes al ve hamilesin artık tadını çıkar
Bugün lekekenme geleli 6. Günüm bu aradaKızlar tekrar merhaba dünde ben tekrardan kan aldıedım ama başka bi hastanede geçenki gittiğim hastane kan almadı ilgilenmedi fakat başka bi hastanede alttan muayene oldum kese gene gözükmedi tahmin kalınlaşmış dedi doktor. Sonra kan istedi betam 372 çıktı 3 gün arayla böyle çıktı ilki 224 idi 3 gün sonra 372 çıktı doktor belli bişey demedi sadece bu civarlarında zaten kese gözükmez dedi birde, orayla buranın cihazları farklı yükselişle alakalı bişey diyemem dedi diğeri fakrlı hastaneds olduğu için 2 gün sonra tekrar aynı saatte gel kan ver dedi. Ayrıca halen daha pembemsi akıntılarım devam ediyo fazla gelmiyo ama geliyo.
Ne yaptın canım merak ettim seni keseyi görebildin mi herşey yolunda mı?Bugün lekekenme geleli 6. Günüm bu arada
Benimde 5 gün geciktim. Dün akşam adet olucam gibi açık bembe parlak bir leke geldi. Sonra sökülecem geliyor sandım hala gelen giden yok. Acaba geç döllenme olunca lekelenme de geç mi geldi meselaBirde zaten yarın 5 gün geçmiş olcak testte çıkması lazım değilmi
Son durum nedir acabaBugün lekekenme geleli 6. Günüm bu arada
Kahverengi leke geldi şimdi muhtemelen sökülürüm neden geciktim anlamadım hamile değilim sanırım
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım ama acil birşey sormam lazım. Adet oldum ama ilk defa çok az az geldi ve 5 gün sürdü bitti 3 günü bugün ama dün gece kahve rengi lekelenme oldu hala devam ediyor ara ara ve karnım ağrıyor neden acaba bilen var mı ?