- 30 Temmuz 2022
- 1.997
- 6.041
Adetin ne kadar geciktiToplam 3 tane yaptım 2 tanesini üst üste yaptım yanlış olabilir diye bugünde yaptım yine pozitif daha öncesine birlikteliğim olmadı 2 çizgiydi test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin ne kadar geciktiToplam 3 tane yaptım 2 tanesini üst üste yaptım yanlış olabilir diye bugünde yaptım yine pozitif daha öncesine birlikteliğim olmadı 2 çizgiydi test
Kan testi lazımToplam 3 tane yaptım 2 tanesini üst üste yaptım yanlış olabilir diye bugünde yaptım yine pozitif daha öncesine birlikteliğim olmadı 2 çizgiydi test
Bugün olmam lazımdı 5 gün sürüyor normaldeAdetin ne kadar gecikti
Resmini atsana birirde testlerin remisni istememişToplam 3 tane yaptım 2 tanesini üst üste yaptım yanlış olabilir diye bugünde yaptım yine pozitif daha öncesine birlikteliğim olmadı 2 çizgiydi test
1 hafta gecikirse kan testi yaptır. En doğrusu o zaman çıkarBugün olmam lazımdı 5 gün sürüyor normalde
Sürtünerek hamile kalınır mı bilemedim ama ya ciddi arkadaş yada bizle dalga geçiyor bilmedim resmi varsa su testlerin resmini atsana.bir bakalim
Bu test senin değil canın mı sıkılıyor mahmut abi
Bizimle laylay geçmeye çalışan biri, test sararmış eski bu test 4 günde zaten testte belli olmaz hadi gülüm
Nereden anladiniz kiBu test senin değil canın mı sıkılıyor mahmut abi
1.si test sararmış muhtemelen eski bir test bu. 2.si ilişkiden bu kadar kısa süre sonra böyle koyu çıkması imkansız. Bebek ne ara tutundu da ne ara bu kadar idrara geçtiNereden anladiniz ki
Bence fazla işemiş1.si test sararmış muhtemelen eski bir test bu. 2.si ilişkiden bu kadar kısa süre sonra böyle koyu çıkması imkansız. Bebek ne ara tutundu da ne ara bu kadar idrara geçti