- 17 Mart 2018
- 55
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Cilekkokulukiz
-
Merhaba araniza yeni katıldım benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Son adet tarihim 13 şubat bu ay hala adet olmadım. Dünden beri bazen kasık ağrılarım oluyor adet olcakmisim gibi ama 5-10 dakika sürüyor en fazla. Birde midem cok bulanıyor aslında bütün belirtiler var ama bunlar normalde de olduğu için çok emin olamıyorum. Ilişki tarihim 3 mart eşim gelirken evde yapılan testlerden alıcak yapicam ama kafam çok karıştı internette herkes farklı birşey yazmış yardım edin lütfenn
Canım 13 şubatdan bu tarihe kadar adet olmadıysan hamilelik ola bilir.akınta bir belirtidir.inşAllah olur.Kimse yok mu kızlar lütfen
Ya çok heyecanlandım inşallah bakalım. Bir doktor sitesinde 4 saat idrarı tutup öyle test yapmak gerektiğini okudum ve tutuyorum bakalım eşim gelince ogrenicem inşallah vardırCanım 13 şubatdan bu tarihe kadar adet olmadıysan hamilelik ola bilir.akınta bir belirtidir.inşAllah olur.
Sıvı alma ama.kesin sonuç çıksınYa çok heyecanlandım inşallah bakalım. Bir doktor sitesinde 4 saat idrarı tutup öyle test yapmak gerektiğini okudum ve tutuyorum bakalım eşim gelince ogrenicem inşallah vardır
En son 2 saat önce falan biraz su içtim şuan tuttuğum için içemiyorum ama belli olurmu acaba sabah mı yapsam bekleyemem ki yaSıvı alma ama.kesin sonuç çıksın
Varsa çıkar zaten merak etme.yapa bilirsinEn son 2 saat önce falan biraz su içtim şuan tuttuğum için içemiyorum ama belli olurmu acaba sabah mı yapsam bekleyemem ki ya
mutlaka paylaşıcam dua edin lütfenHayırlısı olsun sonucu paylaşın bizimle :)
Tamam canım teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinVarsa çıkar zaten merak etme.yapa bilirsin
Canım noldu test?Tamam canım teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Daha yapamadımCanım noldu test?
Senin gitmene izin vermezmi kocan?Bugün de pazar olduğunu unutmuşuzNöbetçi eczane bize çok uzak eşimde işte bugün yapamicam anlaşılan valla çok üzüldüm ya of
2 otobüsle gidebilirim ancak tabi bunun birde dönmesi var karnım da anlayamadigim bir ağrı desem değil değişik birşey var birde midem bulanıyor bulanirkende ağzım sulanıyorSenin gitmene izin vermezmi kocan?
Benimde son adet tarihim 11 şubat yakın olduğu için yazmak istedim ben Allah bağışlarsa suan hamileyim 5.haftam bitti bazı belirtileri yaşıyorum sadece amaMerhaba araniza yeni katıldım benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Son adet tarihim 13 şubat bu ay hala adet olmadım. Dünden beri bazen kasık ağrılarım oluyor adet olcakmisim gibi ama 5-10 dakika sürüyor en fazla. Birde midem cok bulanıyor aslında bütün belirtiler var ama bunlar normalde de olduğu için çok emin olamıyorum. Ilişki tarihim 3 mart eşim gelirken evde yapılan testlerden alıcak yapicam ama kafam çok karıştı internette herkes farklı birşey yazmış yardım edin lütfenn
Ay canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :) Aslında bebek düşünmüyorduk ama nasip kısmet boyle birsey olunca cok heyecanlandım fikrim degisti :)Benimde son adet tarihim 11 şubat yakın olduğu için yazmak istedim ben Allah bağışlarsa suan hamileyim 5.haftam bitti bazı belirtileri yaşıyorum sadece ama
Canım üzülme olur.ama kocanı babalığım ne kadar güzel bi hiss olduğunu anlat.bebek sahibi olmakda çok zorlaşdı artık. Korunmaya da gerek yok benceTest yapmama gerek kalmadı regl oldum kızlar şuan moralim çok bozuk bende böyle koca varken biraz zor zaten bebek düşünmem istemediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?