- 17 Mart 2018
- 55
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Cilekkokulukiz
-
Aslında istiyor ama biraz da yaşımız ufak 22 23 yaşındayız seneye istiyor o bakalım nasip kısmet şansıma etrafımdaki bütün akrabalar hamile etrafta bebiş çok onlar doğunca belki fikri değişir:) değişmezse de Allah nasip ederse artık seneyeCanım üzülme olur.ama kocanı babalığım ne kadar güzel bi hiss olduğunu anlat.bebek sahibi olmakda çok zorlaşdı artık. Korunmaya da gerek yok bence
Onun için erken olsa bile senin için uygun bir zaman.canım ben 6aydır evliyim ve korunmuyoruz hala bebek sahibi olamadık.filmlerdeki gibi olmuyor.çok zor bi şey hanile kalmakAslında istiyor ama biraz da yaşımız ufak 22 23 yaşındayız seneye istiyor o bakalım nasip kısmet şansıma etrafımdaki bütün akrabalar hamile etrafta bebiş çok onlar doğunca belki fikri değişir:) değişmezse de Allah nasip ederse artık seneye
Evet canım biliyorum ama o istemeden cocuk sahibi olmak istemiyorum oda istesin istiyorum hamilelikte esyalari odasi hersey ikimizin istedigi gibi ozenerek olsun istiyorum hevessiz olsun istemiyorum bizde 1.5 senelik evliyizOnun için erken olsa bile senin için uygun bir zaman.canım ben 6aydır evliyim ve korunmuyoruz hala bebek sahibi olamadık.filmlerdeki gibi olmuyor.çok zor bi şey hanile kalmak
Çok erken evlenmişsiniz yaEvet canım biliyorum ama o istemeden cocuk sahibi olmak istemiyorum oda istesin istiyorum hamilelikte esyalari odasi hersey ikimizin istedigi gibi ozenerek olsun istiyorum hevessiz olsun istemiyorum bizde 1.5 senelik evliyiz
Çocukluk aşkımla evliyim :) evlendiğimiz için pişman değiliz ki biz çok şükür :) 21 yasında evlendim aslında o kadar da erken değilÇok erken evlenmişsiniz ya
Sizin düşünceniz tabiki :) amin cümlemizi inşallahEşiniz için erken)))Allah mesut etsin inşAllaj
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için eşinize de kızmayın belki de sorumluluğundan korkuyordur ama eminim bir gün ona hamileyim dediğinizde çok sevinecektir. Benim eşimde korkuyordu ben acaba istemiyo mu derken hamile olduğumu öğrendim oda sevinçten ağlamıştı :)Ay canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :) Aslında bebek düşünmüyorduk ama nasip kısmet boyle birsey olunca cok heyecanlandım fikrim degisti :)
Bncede degişblr fikriAslında istiyor ama biraz da yaşımız ufak 22 23 yaşındayız seneye istiyor o bakalım nasip kısmet şansıma etrafımdaki bütün akrabalar hamile etrafta bebiş çok onlar doğunca belki fikri değişir:) değişmezse de Allah nasip ederse artık seneye
Evet canım inşallah seneye istiyor eşim Allah nasip ederseÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için eşinize de kızmayın belki de sorumluluğundan korkuyordur ama eminim bir gün ona hamileyim dediğinizde çok sevinecektir. Benim eşimde korkuyordu ben acaba istemiyo mu derken hamile olduğumu öğrendim oda sevinçten ağlamıştı :)
Merhaba yeni konu nasıl açılacağını bilemedim bende senin mesajına yazıyorum benimde bu ayın 6 sında regl olmam gerekiyodu olmadim ve bugünle beraber 16 gün gecikti 3 kere test yaptım negatif çıktı ve 2 gün çok açık bi pembelikte lekelenmem oldu çok az denecek kadar ondan sonra tık yok daha adet görmedim yarın kan vermeyi düşünüyorum ama çok karışik duygular içindeyim Rabbim isteyen herkese hayırlı saģlıklı evlatlar versin inşallahMerhaba araniza yeni katıldım benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Son adet tarihim 13 şubat bu ay hala adet olmadım. Dünden beri bazen kasık ağrılarım oluyor adet olcakmisim gibi ama 5-10 dakika sürüyor en fazla. Birde midem cok bulanıyor aslında bütün belirtiler var ama bunlar normalde de olduğu için çok emin olamıyorum. Ilişki tarihim 3 mart eşim gelirken evde yapılan testlerden alıcak yapicam ama kafam çok karıştı internette herkes farklı birşey yazmış yardım edin lütfenn
Inşallah hakkında hayırlısı olsun canim bu mübarek günde hayırlı kandillerMerhaba yeni konu nasıl açılacağını bilemedim bende senin mesajına yazıyorum benimde bu ayın 6 sında regl olmam gerekiyodu olmadim ve bugünle beraber 16 gün gecikti 3 kere test yaptım negatif çıktı ve 2 gün çok açık bi pembelikte lekelenmem oldu çok az denecek kadar ondan sonra tık yok daha adet görmedim yarın kan vermeyi düşünüyorum ama çok karışik duygular içindeyim Rabbim isteyen herkese hayırlı saģlıklı evlatlar versin inşallah
Şuan ilk mesajıma cevap aldım çok mutlu oldum ben yeni katıldım da çoook teşekkür ederim canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun sanada hayırlı kandillerInşallah hakkında hayırlısı olsun canim bu mübarek günde hayırlı kandiller
Tahlil yaptırdın mi canım sonuç ne cıktıŞuan ilk mesajıma cevap aldım çok mutlu oldum ben yeni katıldım da çoook teşekkür ederim canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun sanada hayırlı kandiller
Yok tatlım yaptırmadım yarın yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya hamiş değilsem sonuç pazartesi çıkarTahlil yaptırdın mi canım sonuç ne cıktı
Hakkinda hayırlısı olsun canım devlet hastanelerinde yaptırdığın zaman ayni gün öğleden sonra çıkıyorYok tatlım yaptırmadım yarın yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya hamiş değilsem sonuç pazartesi çıkar
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben sağlık ocağında yaptırcaktım ama bugün gittim cuma kan almıyorlarmış pazartesiye kaldıHakkinda hayırlısı olsun canım devlet hastanelerinde yaptırdığın zaman ayni gün öğleden sonra çıkıyor
Evde test yaptin mı canımAmin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben sağlık ocağında yaptırcaktım ama bugün gittim cuma kan almıyorlarmış pazartesiye kaldı
Evet canım hemde 3 kere yaptım ama negatif bugün 18 gün geciktiEvde test yaptin mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?