• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Şuan evde yaptığım teste kesin belli olur mu?

• Idrar testinde belli olur

OY: 13 92,9%
  • Idrar testinde belli olmaz

OY: 1 7,1%

• Ankete Katılan
    14
Canım üzülme olur.ama kocanı babalığım ne kadar güzel bi hiss olduğunu anlat.bebek sahibi olmakda çok zorlaşdı artık. Korunmaya da gerek yok bence
Aslında istiyor ama biraz da yaşımız ufak 22 23 yaşındayız seneye istiyor o bakalım nasip kısmet şansıma etrafımdaki bütün akrabalar hamile etrafta bebiş çok onlar doğunca belki fikri değişir:) değişmezse de Allah nasip ederse artık seneye

Aslında istiyor ama biraz da yaşımız ufak 22 23 yaşındayız seneye istiyor o bakalım nasip kısmet şansıma etrafımdaki bütün akrabalar hamile etrafta bebiş çok onlar doğunca belki fikri değişir:) değişmezse de Allah nasip ederse artık seneye
Onun için erken olsa bile senin için uygun bir zaman.canım ben 6aydır evliyim ve korunmuyoruz hala bebek sahibi olamadık.filmlerdeki gibi olmuyor.çok zor bi şey hanile kalmak

Onun için erken olsa bile senin için uygun bir zaman.canım ben 6aydır evliyim ve korunmuyoruz hala bebek sahibi olamadık.filmlerdeki gibi olmuyor.çok zor bi şey hanile kalmak
Evet canım biliyorum ama o istemeden cocuk sahibi olmak istemiyorum oda istesin istiyorum hamilelikte esyalari odasi hersey ikimizin istedigi gibi ozenerek olsun istiyorum hevessiz olsun istemiyorum bizde 1.5 senelik evliyiz

Ay canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :) Aslında bebek düşünmüyorduk ama nasip kısmet boyle birsey olunca cok heyecanlandım fikrim degisti :)
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için eşinize de kızmayın belki de sorumluluğundan korkuyordur ama eminim bir gün ona hamileyim dediğinizde çok sevinecektir. Benim eşimde korkuyordu ben acaba istemiyo mu derken hamile olduğumu öğrendim oda sevinçten ağlamıştı :)

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için eşinize de kızmayın belki de sorumluluğundan korkuyordur ama eminim bir gün ona hamileyim dediğinizde çok sevinecektir. Benim eşimde korkuyordu ben acaba istemiyo mu derken hamile olduğumu öğrendim oda sevinçten ağlamıştı :)
Evet canım inşallah seneye istiyor eşim Allah nasip ederse

Merhaba araniza yeni katıldım benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Son adet tarihim 13 şubat bu ay hala adet olmadım. Dünden beri bazen kasık ağrılarım oluyor adet olcakmisim gibi ama 5-10 dakika sürüyor en fazla. Birde midem cok bulanıyor aslında bütün belirtiler var ama bunlar normalde de olduğu için çok emin olamıyorum. Ilişki tarihim 3 mart eşim gelirken evde yapılan testlerden alıcak yapicam ama kafam çok karıştı internette herkes farklı birşey yazmış yardım edin lütfenn
Merhaba yeni konu nasıl açılacağını bilemedim bende senin mesajına yazıyorum benimde bu ayın 6 sında regl olmam gerekiyodu olmadim ve bugünle beraber 16 gün gecikti 3 kere test yaptım negatif çıktı ve 2 gün çok açık bi pembelikte lekelenmem oldu çok az denecek kadar ondan sonra tık yok daha adet görmedim yarın kan vermeyi düşünüyorum ama çok karışik duygular içindeyim Rabbim isteyen herkese hayırlı saģlıklı evlatlar versin inşallah :emir_bebek:

Merhaba benimde hamileliğe yönelik belirtilerim var ancak evde hassas idrar testi yaptım negatif çıktı ben 35 günde bir adet oluyorum bugün olmam gerekiyordu olmadım. İdrar testi de negatif çıktığı halde hala hamile olan ihtimalim var mı aranız da böyle bir durumla karşılaşan oldu mu

Merhaba yeni konu nasıl açılacağını bilemedim bende senin mesajına yazıyorum benimde bu ayın 6 sında regl olmam gerekiyodu olmadim ve bugünle beraber 16 gün gecikti 3 kere test yaptım negatif çıktı ve 2 gün çok açık bi pembelikte lekelenmem oldu çok az denecek kadar ondan sonra tık yok daha adet görmedim yarın kan vermeyi düşünüyorum ama çok karışik duygular içindeyim Rabbim isteyen herkese hayırlı saģlıklı evlatlar versin inşallah :emir_bebek:
Inşallah hakkında hayırlısı olsun canim bu mübarek günde hayırlı kandiller

Inşallah hakkında hayırlısı olsun canim bu mübarek günde hayırlı kandiller
Şuan ilk mesajıma cevap aldım çok mutlu oldum ben yeni katıldım da çoook teşekkür ederim canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun sanada hayırlı kandiller

Hakkinda hayırlısı olsun canım devlet hastanelerinde yaptırdığın zaman ayni gün öğleden sonra çıkıyor
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben sağlık ocağında yaptırcaktım ama bugün gittim cuma kan almıyorlarmış pazartesiye kaldı:KK43:

Back