Hamile miyim?

Şuan evde yaptığım teste kesin belli olur mu?

• Idrar testinde belli olur

OY: 13 92,9%
  • Idrar testinde belli olmaz

OY: 1 7,1%

• Ankete Katılan
    14
merhaba iyi günler kızlar ben 21 şubatta adet oldum normal sekılde herzamnkı gıbı 7 gun surdu daha sonra 16 martta bir daha adet oldum ama digerinden cok farklı renkte kırmızıydı 3 gun surdu sonra bitti . bugunde lekelenme tarzında az mıktarda geldı kasıkalrım agrıyor ayaklarımda adet agrısı cekıyorum sorum su kı hamilelik belirtisimi bunlar

Adetime 6 gün var ama karnımın alt kısmında hafif adet sancısına benzer bi ağrı var sabahtan beri göğüslerim acırı acıyo dokunamıyorum iki aydır sonjç negatif bu ay bu belirtiler gerçekten belirti mi sizce

Canım 2 nisan da yazmışsın ne oldu adet oldun mu inşallah bebiş vardır

Canım 2 nisan da yazmışsın ne oldu adet oldun mu inşallah bebiş vardır
Cnm meraktan ölmek üzereyim şehir dışındayım iki gün geçti reglm bugun test yaptm silik çizgi var umutlanmak istemyrm sabah bidha yapcm normalde aynı gün sabahı olurdum

fotoda pek net değil ama güneşe tutunca bn gördüm
Canım benim bende çok silik bi çizgi gördüm sanki ama dediğin gibi çok umutlanma ama insanın elinde değil bigün bile gecikse acaba hamile miyim diyo benim adetim 1 aydır gecikti daha olmadım kan testi de yaptım negatif dr ilaç verdi ilaç biteli bu gün tam 8 gün oldu daha adet olmadım bi olsam gidip kan vercem bi de hsg çektirecem ama bilmiyorum şaştım kaldım RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin herkesin gönlüne göre versin kucaklarimizi en yakın zamanda bebislerle doldursun inşallah

Amin inş cnm bende sabah kan testi yaptrcm dayanamıyorum artık varsa var yoksa yok midem bulanıyo sürekli inş vardır açıkcası çokta umutlandım ama hafif hafif hep sancım var

Amin inş cnm bende sabah kan testi yaptrcm dayanamıyorum artık varsa var yoksa yok midem bulanıyo sürekli inş vardır açıkcası çokta umutlandım ama hafif hafif hep sancım var
O zaman inşallah hamilesindir canım ama olmazsada üzülme bi dahakine olur

Bu arada testten sonra sonucu yaz merak ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…