- 17 Mart 2018
- 55
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Cilekkokulukiz
Evet canım hemde 3 kere yaptım ama negatif bugün 18 gün gecikti[/QUOTE
Anladım canım hayırlı haberler alırsın insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım hemde 3 kere yaptım ama negatif bugün 18 gün gecikti[/QUOTE
Anladım canım hayırlı haberler alırsın insallah
Canım 2 nisan da yazmışsın ne oldu adet oldun mu inşallah bebiş vardırAdetime 6 gün var ama karnımın alt kısmında hafif adet sancısına benzer bi ağrı var sabahtan beri göğüslerim acırı acıyo dokunamıyorum iki aydır sonjç negatif bu ay bu belirtiler gerçekten belirti mi sizce
Cnm meraktan ölmek üzereyim şehir dışındayım iki gün geçti reglm bugun test yaptm silik çizgi var umutlanmak istemyrm sabah bidha yapcm normalde aynı gün sabahı olurdumCanım 2 nisan da yazmışsın ne oldu adet oldun mu inşallah bebiş vardır
fotoda pek net değil ama güneşe tutunca bn gördümCanım 2 nisan da yazmışsın ne oldu adet oldun mu inşallah bebiş vardır
Canım benim bende çok silik bi çizgi gördüm sanki ama dediğin gibi çok umutlanma ama insanın elinde değil bigün bile gecikse acaba hamile miyim diyo benim adetim 1 aydır gecikti daha olmadım kan testi de yaptım negatif dr ilaç verdi ilaç biteli bu gün tam 8 gün oldu daha adet olmadım bi olsam gidip kan vercem bi de hsg çektirecem ama bilmiyorum şaştım kaldım RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin herkesin gönlüne göre versin kucaklarimizi en yakın zamanda bebislerle doldursun inşallahfotoda pek net değil ama güneşe tutunca bn gördüm
Amin inş cnm bende sabah kan testi yaptrcm dayanamıyorum artık varsa var yoksa yok midem bulanıyo sürekli inş vardır açıkcası çokta umutlandım ama hafif hafif hep sancım varCanım benim bende çok silik bi çizgi gördüm sanki ama dediğin gibi çok umutlanma ama insanın elinde değil bigün bile gecikse acaba hamile miyim diyo benim adetim 1 aydır gecikti daha olmadım kan testi de yaptım negatif dr ilaç verdi ilaç biteli bu gün tam 8 gün oldu daha adet olmadım bi olsam gidip kan vercem bi de hsg çektirecem ama bilmiyorum şaştım kaldım RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin herkesin gönlüne göre versin kucaklarimizi en yakın zamanda bebislerle doldursun inşallah
O zaman inşallah hamilesindir canım ama olmazsada üzülme bi dahakine olurAmin inş cnm bende sabah kan testi yaptrcm dayanamıyorum artık varsa var yoksa yok midem bulanıyo sürekli inş vardır açıkcası çokta umutlandım ama hafif hafif hep sancım var
Bu arada testten sonra sonucu yaz merak ederim tatlımAmin inş cnm bende sabah kan testi yaptrcm dayanamıyorum artık varsa var yoksa yok midem bulanıyo sürekli inş vardır açıkcası çokta umutlandım ama hafif hafif hep sancım var
Test 5.99 çıktı doktor pozitif yazmş ama bn adet oldum moralm çok bozukBu arada testten sonra sonucu yaz merak ederim tatlım
Emin misin canım adet olduğuna? Kanamam adet olduğundaki gibi mi belkide yerleşme kanamasıdırTest 5.99 çıktı doktor pozitif yazmş ama bn adet oldum moralm çok bozuk
Normal oluyorum canımEmin misin canım adet olduğuna? Kanamam adet olduğundaki gibi mi belkide yerleşme kanamasıdır
Ayy canım benim sıkma canını yaCanın sağolsun inşallah birdahaki aya hamiş olursunBende olurum inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamiş olsun. Bu arada senin yaşın kaçtı canımNormal oluyorum canım
inşallah cnm ya 26Ayy canım benim sıkma canını yaCanın sağolsun inşallah birdahaki aya hamiş olursunBende olurum inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamiş olsun. Bu arada senin yaşın kaçtı canım
Daha önce hiç gebelik veya doğum oldu mu canım ay kusura bakma bende çok soru sorduminşallah cnm ya 26