- Konu Sahibi Jelibonkafasi
-
Var gibi canım kan verEvet bugün yapabildim çok teşekkür ederim testlerim yükledim şimdi tebrubemiz fikriniz varsa öğrenmek isterimEki Görüntüle 2805656 Eki Görüntüle 2805658 Eki Görüntüle 2805659
Ay bence var canımMerhabalar adete bir gün var göğüs acıması dışında hiç adet agırım yok Merak ettim test yaptım şimdi 4 dakika sonra çizgi böyle oldu acaba hayalet çizgimidir bir bakarmısınız
Pazartesi gecikme olursa vericem inşallah. Pazar nerde yaptırabilirim ki birde eşimden habersiz ysptırıcam umıtlanmasın boş yere diyeVar gibi canım kan ver
Umarım vardır 4 yıldır olmuyor doktor tüp bebek tek çaresi dedi bizde son iki aydır çok kafamıza takmayı bıraktık sürekli yumurtlama takip ediyordum son iki aydır kendi haline bıraktık bizim için büyük mucize olur eğer varsaAy bence var canımben hiç hamilelik geçirmedim ama uzun süredir kadınlar kulübündeki testleri inceledim ve bence sende var, pazartesi kan ver bence ikici çizgin gayet belli ve pembiş pembiş
Canım ben acilde bi kere yaptırmak istedim ve yapmadılar, o yüzden pazartesiyi beklemen gerekiyor ama yarın tekrar bi gebelik testini tekrarla çünkü gebelik testleri yaniltıci olabiliyorUmarım vardır 4 yıldır olmuyor doktor tüp bebek tek çaresi dedi bizde son iki aydır çok kafamıza takmayı bıraktık sürekli yumurtlama takip ediyordum son iki aydır kendi haline bıraktık bizim için büyük mucize olur eğer varsa
Ayyyyy umarım vardır bizim için varsa eğer mucize olurCanım ben acilde bi kere yaptırmak istedim ve yapmadılar, o yüzden pazartesiyi beklemen gerekiyor ama yarın tekrar bi gebelik testini tekrarla çünkü gebelik testleri yaniltıci olabiliyorama inanki senin testin kadar ikinci çizgim belli olsaydı hiç kan bile vermeden ben hamileyim havasına girerdim
Canım bence var yaBugün yaptım bu testi var gibi sanki
Bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim benimkisi heyecan değilde kafa karışıklığı çünkü 4 aylık bebeğim varCanım bence var yamucizelere inanmak gerek hakkınızda hayırlısı olsun inşallah vardır canım sağlıklı sıhatli olur inşallah, yarın kan ver sabahtan dua ederek git lütfen, varsada sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun, şuan sizin heycanınızı tahmin edebiliyorum ama yarına az kaldı
Ay pardon ben sizi seda hanım sandımBugün yaptım bu testi var gibi sanki
Kısmetin nerden geleceği bellimi olurBu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim benimkisi heyecan değilde kafa karışıklığı çünkü 4 aylık bebeğim var
Biz de 7 kardeşiz hepimizin arasında 1 buçuk yaş var arkadaş gibiyiz neyse gelen Rabbim den gelsin başım gözüm üstüne yarın kan vericemKısmetin nerden geleceği bellimi olurbelki böylesi hayırlı, benim istediğimde sizinki gibi aslında birinci bebeğim doğduktan sonra ikinciyi hemen daha 7-8 aylık olmadan istiyorum, benimle abim böyle çünkü, abim 5-6 aylıkken annem hamile kalmış ve abimle ben kardeşten öteyiz arkadaşım o benim diyorum hep
Inşallah hayırlı haberler alırsın bir sonuç alırsan bize de haberdar etMerhabalar adete bir gün var göğüs acıması dışında hiç adet agırım yok Merak ettim test yaptım şimdi 4 dakika sonra çizgi böyle oldu acaba hayalet çizgimidir bir bakarmısınız
Ederim canım teşekkürlerInşallah hayırlı haberler alırsın bir sonuç alırsan bize de haberdar et
Lütfen kendini üzme, ben de bir süredir ağlamama kararı aldım. Senin gibi her adet başlangıcında ağlıyordum. Artık bıraktım daha çok kendime odaklanmaya çalışıyorum. Zamanı gelene kadar kendimi bu sürece hazırlamaya başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum :) güzel haberlerini okuruz insallahİkinizede düşüncem aynı gerçektenbirilerinin hamile olduğunu öğrenmesi o kadar bana erişilmez geliyorki anlatamam size, o mutluluk o heycanlar, bende bu ay adetime kadar çok umutluydum ama kan vermeye gideceğim sabah adet olunca hergün ağladım ama sadece umutlandıgım için yoksa hayırlısı böyleymiş napim
Ya ağlarken hep korkuyorum Allahın gücüne gidecek hazır hiç bebiş vermicek bana diyorum, benden bir yaş küçük bi kız var akrabamız, şimdi ikinci bebişini doğurmuş kızın hamile olduğundan hiç haberim bile yoktu, bi anda onun haberini alınca bi değişik oldum, çok istiyorum ama benim neden olmuyor dedim, ya kıskanmak değil benimkisi özenmek falanda değil, özenilirmi hiç bebeği oldu diye, sadece çok istiyorum ama olmuyor daha yeniyiz 7 aylığız eşimle anca zaman geçirdik suriye görevinde olduğu için daha hamile kalmak için uzun bir sürecim olmadı malesef. Adet oldum cuma günü ama 2 gün sürdü, şuan bitti 2 günde çok az yok denecek kadar günde bir iki damla oldu, bundanda heveslendim açıkcası yerleşme kanaması fazla olanlarda olurmuş belki benimkiside öyledir diyorum, ay herşeyden heveslenmek ne kadar zor baş dönmem var uzun süredir ama adet olurken baş dönmem yoktu şimdi tekrar başladı. Hayırlısı olsun biraz uzun bi yazı oldu okursan sevinirimLütfen kendini üzme, ben de bir süredir ağlamama kararı aldım. Senin gibi her adet başlangıcında ağlıyordum. Artık bıraktım daha çok kendime odaklanmaya çalışıyorum. Zamanı gelene kadar kendimi bu sürece hazırlamaya başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum :) güzel haberlerini okuruz insallah
Kan testi verdinizmi acebaBiz de 7 kardeşiz hepimizin arasında 1 buçuk yaş var arkadaş gibiyiz neyse gelen Rabbim den gelsin başım gözüm üstüne yarın kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?