- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
- Konu Sahibi Jelibonkafasi
-
Hayırlısı olsun canım❤rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahHamı değilim canım
Böyle çift çizgi görenlere nasıl imreniyorum
İnşallah en kısa sürede sizde çift çizgiyi görürsünüz rabbim kucağınızı boş bırakmaz inşallah morelinizi yüksek tutun kafanıza hiç biseyi takmayın stres yapmayınBöyle çift çizgi görenlere nasıl imreniyorumhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Allah razı olsun canımİnşallah en kısa sürede sizde çift çizgiyi görürsünüz rabbim kucağınızı boş bırakmaz inşallah morelinizi yüksek tutun kafanıza hiç biseyi takmayın stres yapmayın
Iki sene sonra inşallah çünkü daha bebeğim küçükHayırlısı olsun canım❤rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
Sen ne yaptın var mı bebişAllah razı olsun canıminşallah rabbim tüm bekleyen anne adaylarına nasip eder
MalesefSen ne yaptın var mı bebiş
İnşallahIki sene sonra inşallah çünkü daha bebeğim küçük
Amin inşallah canımİnşallahrabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
Kan testim de pozitif çok şükürMaşallah belirgin çıkmış tebrik ederim inşallah kanda da çıkar buraya da yazarsın
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Benimde reglime 1 hafta kaldı bana da dua et canmKan testim de pozitif çok şükürrabbim isteyen herkese nasip etsin
İnsallah teşekkür ederimHayirli olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Benimde reglime 1 hafta kaldı bana da dua et canm
İnşallah canm varsa yazarımİnsallah teşekkür ederiminşallah seninde vardır canımm bana da yaz mutlaka beraber ilerleriz inşallah
Hamiesin tabikiiSabah yaptığım testi ekledim
Çok yakın zamanda bende gördüm çift çizgiyi ama kanda negatif kimyasalmışBöyle çift çizgi görenlere nasıl imreniyorumhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Hayırlısı olsun o zamanÇok yakın zamanda bende gördüm çift çizgiyi ama kanda negatif kimyasalmış
Merhaba adetim geçeli 3 gün oldu , böyle bi çizgi çıktı , siz ilk başta hayalet çizgi çıktı demiştiniz bu da hayalet çizgi midir , adetinizin kaç gününde çıktıDün akşam test yaptım ilk basta hayalet çizgi denecek gibi yok derecedeydi ben çok inceledim galiba dedim önemsemedim bir iki saat sonra lavaboya gittiğimde ikinci cizginin silikleştiğini gördüm. Ama testte 10 dakika sonraki sonuçlar geçersiz yazıyordu. Araştırdım en doğru olanı sabah test yapmakmış ve sabah test yaptım direk ikinci silik çizgi çıktı 5 dakika içinde. Hamile miyim sizce daha önce bunu yaşayıp hamile olanlar var mı? Adetimde 12 gün gecikti ama benim genelde hep böyle gecikir belli bir düzenim yoktur.
İlişkiden kaç gün sonra çıktı canım?
Merhaba ben de baygınlıklarım adet gecikmem iştahım ve bir buçuk hafta önceki çok az kanama sebebi ile test yaptım sonuç ikinci çizgi çok hafif bi şekilde kırmızı ve dağınık kırmızı sizce gebelik varmıOzaman kesin var canım adetin geçtimi tabi kan testi daha net sonuç verir hayırlısı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?