Canım aile yapısı çok farklı, ve aile büyüklerinden akıl alan bir insan, ve bana defalarca git evimden dedi, sustum, ev istedim dedim ev değiştirirsek düzeliriz, kaynanamların altındaki evde yaşıyorduk, önce söz verdi tamam dedi sonrada almicam dedi babası yok demiş, babası banada yok dedi işin kötüsü, benim karşıma geçip kendi paramızla alacağımız eve yok alamazsınız dedi. Şimdide asla fikrinden geri dönmüyor, evine git otur hiçbişeu olmamış gibi davranırım diyor, ama bana hiç değer vermiyor, insan bi gel düzeltelim der arar sorar, ben gittikten 1 gün sonra aradı beni, resmen 24 saat aramadı sormadı. Olaylar biraz uzun, benim içim rahat çünkü elimden geleni yaptım, herkesin derdini ben çektim sustum, görümcemin sıkıntıları oldu gene ben çektim, artıkta dedim yok yani beni hizmetçi gibi görüyor eşim, misafir gelirdi yukardan aşağıya herkes inerdi daha yeni evliyiz zaten eşim uzmandı izne geldiğinde nerdeyse hep birlikte oturduk yemek yedik, hep sorun oldu yani hiçbirindede benden yana olmadı eşim o yüzden bende arkama bakmamayı düşünüyorum
doğru karar diye düşünüyorum, daha anlatmadıgım bisürü olaylar var ve çok yıprandım, eşimden çok başkalarının dertlerini çektim, ve eşimde hiç çektiklerimi görmedi