- 18 Mart 2021
- 31
- 16
- 8
- 28
- Konu Sahibi Jelibonkafasi
-
Bence varSabah yaptığım testi ekledim
Var gibi gözüküyor kan verin bence hayırlı olsunSabah yaptığım testi ekledim
Bugün kan vermeye gidicem aç karnına mı gitmeliyim Yoks önemi yok mu aç tok olmanınBence varinsallah vardir testi tekrarlayin daya kan verin
Var gibi gözüküyor kan verin bence hayırlı olsun
Hayir fark etmiyor ac yada tok istediginiz zamn gidebilirsiniz ama erken gidin erken sonuc alin rabbim gonlunuze gore versin insallahBugün kan vermeye gidicem aç karnına mı gitmeliyim Yoks önemi yok mu aç tok olmanın
Evet 5 dakika içinde çıktı sabah yaptığımHayir fark etmiyor ac yada tok istediginiz zamn gidebilirsiniz ama erken gidin erken sonuc alin rabbim gonlunuze gore versin insallah
Cizgi ilk 10 dkka icinde mi cikti?
MasallahHayırlısı inşallah hiç beklemiyordum açıkcası o yüzden şaşkın tuhaf ve heyecanlıyım ağlayasım geliyor
Kan ver aç tok farketmez var gibi
Sağlık ocağında test yapıyorlar mı hastaneye mi gitmeliyim çok yeniyim hiçvieşey bilmiyorum bu konu ile ilgiliKan ver aç tok farketmez var gibi
Ozman var siz yinede kan verin garanti olsunEvet 5 dakika içinde çıktı sabah yaptığım
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimMasallaheminim cok guzel duygulardir ve mutluluktan agliyasiniz geliyordur
Allah insallah hep mutluluktan aglasin ❤
Rica ederimGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Sağlık ocağında yapıyorlar mı bu testi?Ozman var siz yinede kan verin garanti olsun
Evet yapiyorlarSağlık ocağında yapıyorlar mı bu testi?
Tamamdır teşekkür ederim hiçbir bilgim yok banada sürpriz oldubakalım gideceğim bugünEvet yapiyorlar
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu banaTamamdır teşekkür ederim hiçbir bilgim yok banada sürpriz oldubakalım gideceğim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?