Hamile miyim testinde silik çizgi çıktı

Canım o kadar iyi anlıyorum ki bende senin gibiyim bende bugün test yapıp yine tek çizgi ile bakıştım :) etrafımda da herkes hamile, garip bir his oluyor biliyorum. Bence bir doktora gitmelisin. Umarım yerleşme kanamasıdır. Eğer yerleşme kanaması değilse bile neden iki gün sürdüğünü öğrenirsin için rahat eder. Bu arada eşin uzaktayken hormon testleri vs yaptırabilirsin hastanede :)

Sağlık ocağında yaptırıyorum genel testlerimi, ama bilmiyorum 2 gün sürmesi benimde aklımı karıştırdı, yerleşme kanaması olamaz ama baya baya adet oldum 2 gün, ay bilmiyorum ya heveslenmek istemiyorum diyorum çünkü bi kere kaset testlere alışırsam sürekli yaparım diye korkuyorum, baş dönmem devam ederse gitmeyi düşünüyorum ama bi kadın doğuma gidesim var sağlık ocağı değildebeklicem ya bu hafta, duruma göre perşembe cuma gidebilirim, yada dışarı çıktığımda yanımda birisi olmasa bi tane kaset test alacam

Var gibi ama çizgi dağılmış. Elinizde başka test varsa yine yapın

Canım adetin ikinci üçüncü günü hormonlarına bakıyorlar kadın Doğumda bir sorun var mı bebek olmaması için diye ondan bahsetmiştim :) inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun daha yeni yeni istiyormuşsun zaten, test yap için rahat etsin :)

Ay ben pek bilmiyordum teşekkür ederim bilgiler içinama şimdi hastaneye gitsem kaynanamın haberi olur durduk yere laf çıkarırlar çocuğum olmuyor havasına girdirirler çok istiyoruzda derbeder olmuşuz havasına girdirirlerfarkettirmeden bigün gidecem ama, sessizden

Aynen bence şakın kimseye söyleme, gizli git gidersen devamlı sorup canını sıkmasınlar. Birçok tahlil vs yapılması gerekiyor bir sorun olup olmadığını öğrenmek için. Merak ettiğin bir şey olursa özelden yazabilirsin. İyi günler :)

Tamam teşekkür ederim, iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…