- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
- Konu Sahibi Jelibonkafasi
-
MerhabaDün akşam test yaptım ilk basta hayalet çizgi denecek gibi yok derecedeydi ben çok inceledim galiba dedim önemsemedim bir iki saat sonra lavaboya gittiğimde ikinci cizginin silikleştiğini gördüm. Ama testte 10 dakika sonraki sonuçlar geçersiz yazıyordu. Araştırdım en doğru olanı sabah test yapmakmış ve sabah test yaptım direk ikinci silik çizgi çıktı 5 dakika içinde. Hamile miyim sizce daha önce bunu yaşayıp hamile olanlar var mı? Adetimde 12 gün gecikti ama benim genelde hep böyle gecikir belli bir düzenim yok
Merhaba hamilemisiniz aceba?Dün akşam test yaptım ilk basta hayalet çizgi denecek gibi yok derecedeydi ben çok inceledim galiba dedim önemsemedim bir iki saat sonra lavaboya gittiğimde ikinci cizginin silikleştiğini gördüm. Ama testte 10 dakika sonraki sonuçlar geçersiz yazıyordu. Araştırdım en doğru olanı sabah test yapmakmış ve sabah test yaptım direk ikinci silik çizgi çıktı 5 dakika içinde. Hamile miyim sizce daha önce bunu yaşayıp hamile olanlar var mı? Adetimde 12 gün gecikti ama benim genelde hep böyle gecikir belli bir düzenim yoktur.
Bence var ama kan verip emin olSabah yaptığım testi ekledim
Var gibi canım kuruma çizgisi değilse kaç dk da çıktıSözce silik çizgi var mı
4 dakika da cıktı ilk 1 dakika da gölge gibiydi 4. Dakikada böyle olduVar gibi canım kuruma çizgisi değilse kaç dk da çıktı
Ozaman kesin var canım adetin geçtimi tabi kan testi daha net sonuç verir hayırlısı olsun şimdiden4 dakika da cıktı ilk 1 dakika da gölge gibiydi 4. Dakikada böyle oldu
Ozaman kesin var canım adetin geçtimi tabi kan testi daha net sonuç verir hayırlısı
3 gün önce kan verdim negatifti bedi Allah affetsin şimdilik çok erken daha 4 aylık bir bebeğim var sadece iki kez yakınlaştık onda da geri çekilme oldu hemenOzaman kesin var canım adetin geçtimi tabi kan testi daha net sonuç verir hayırlısı olsun şimdiden
İstemiyosan bilemem ama burda yıllardır uğraşan insanlar var bende dahil bence büyük bi şans senin için bikaç sene sonra ikinciyi istediğinde zorlanabilirsin belki hamile kalmakta inşallah öyle olmaz ama çekilmeye rağmen Allah verdiyse vardır bi hayrı3 gün önce kan verdim negatifti bedi Allah affetsin şimdilik çok erken daha 4 aylık bir bebeğim var sadece iki kez yakınlaştık onda da geri çekilme oldu hemen
Evet canım haklısın Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah beklicem pazartesi gidip kan vericemİstemiyosan bilemem ama burda yıllardır uğraşan insanlar var bende dahil bence büyük bi şans senin için bikaç sene sonra ikinciyi istediğinde zorlanabilirsin belki hamile kalmakta inşallah öyle olmaz ama çekilmeye rağmen Allah verdiyse vardır bi hayrı
Zaten Rabbim den gelen başım gözüm üstüneİstemiyosan bilemem ama burda yıllardır uğraşan insanlar var bende dahil bence büyük bi şans senin için bikaç sene sonra ikinciyi istediğinde zorlanabilirsin belki hamile kalmakta inşallah öyle olmaz ama çekilmeye rağmen Allah verdiyse vardır bi hayrı
Kan testi verdim sonucunu bekliyorum yarın çıkacakmış sizlerede bilgi vereceğim burdanHamilemisiniz
Merhaba
Merhaba hamilemisiniz aceba?
Bende yarın kan testine gitneyi düşünüyorum, merak ettim sizinkinideKan testi verdim sonucunu bekliyorum yarın çıkacakmış sizlerede bilgi vereceğim burdan
İnşallah hamilesindirBende yarın kan testine gitneyi düşünüyorum, merak ettim sizinkinidenormalde adet günüm bugün ama olmadım, ve belirtimde yok adet olmicam sanki
Adet oldum sabahİnşallah hamilesindir
Burdan dosya seçe basıyorsun sonra fotoğrafı seçiyorsun ekliyorsun canımKızlar merhaba. Test fotoğraflarını nasıl yayınlıyoruz burdan.çok merak ediyorum düşüncelerinizi bana bir yardımım edin. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün normal gebelik testi yaptım 3.4 dakika içinde silik 2. Çizgi oluştu. Adet ağrılarım başladı bi yandan 3 gün kaldı. 1 aydır geçmeyen sol kasık sanıcı batma kramp gibi bişi var göğüs acıma dokununca falan testime bir baksanız bana bir fikir verseniz sabretmek ne zormuş ya
Evet bugün yapabildim çok teşekkür ederim testlerim yükledim şimdi tebrubemiz fikriniz varsa öğrenmek isterimBurdan dosya seçe basıyorsun sonra fotoğrafı seçiyorsun ekliyorsun canım
Merhabalar sonucun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?