• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MIYIM TESTIME BAKAR MISINIZ

Leylanur09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
23
12
3
26
Merhaba arkadaşlar 1.5 aylık evliyim aralık ayinda reglim 4 gun gecikti hamileyim sanıp test yapmıştım negatif çıkmıştı adetim normalde hep 4 gün sürerdi bu defa gün sürdü ve ilk 3 gün pembe leke gibi geldi az az geliyordu sonra orta orta gelmeye başlamıştı. Aralığın 17. Regl olup 24 ünde bitmişti bugün içimden test yapmak geldi ve bu sonuçu gördüm. Eczaneye gebelik testi dediğimde adam bana erken sonuç diyerek bunu vermişti. Üzerinde ovülasyon yazıyor. Bana net birşey söyler misiniz lütfen kafam çok karışık 2. Çizgi var tan net degil kopkoyu degil fakat gözüküyor
IMG-20200101-WA0016.jpg

Paketini de atın bence ovulasyon mu gebelik mi anlamadım ne dediğinizi
Gebelik testi ise pozitif tebrikler
Ovulasyon testi ise hep iki çizgi oluyor

Hamilelik testi ise ikinci cizgi gozukuyor ama ovulasyon testi ise degilsiniz.
Kutusunun Ustunde HCG mi LH mi yaziyor

Gebelik testinde hcg yazar ovulasyonda LH yazar ikisi farklı şeyler hcg de gebeliği öğrenirsin LH da yumurtlama gününü öğrenirsin

Merhaba arkadaşlar 1.5 aylık evliyim aralık ayinda reglim 4 gun gecikti hamileyim sanıp test yapmıştım negatif çıkmıştı adetim normalde hep 4 gün sürerdi bu defa gün sürdü ve ilk 3 gün pembe leke gibi geldi az az geliyordu sonra orta orta gelmeye başlamıştı. Aralığın 17. Regl olup 24 ünde bitmişti bugün içimden test yapmak geldi ve bu sonuçu gördüm. Eczaneye gebelik testi dediğimde adam bana erken sonuç diyerek bunu vermişti. Üzerinde ovülasyon yazıyor. Bana net birşey söyler misiniz lütfen kafam çok karışık 2. Çizgi var tan net degil kopkoyu degil fakat gözüküyor Eki Görüntüle 2571640
Ovulasyon testinde böyle çıkar gebelik testi olması lazım.ve ilk 5 dak.belirleyici olur

Back