• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi mi hayal mi yardım lütfen😫🙏🙏

Ay bana yazdınız sandım pardon 😄
İdrar testi almayın kan verin aslında biraz koyulaşması gerekti ama kimyasal falan mı sorusu aklıma geldi ben de labaquik çok kullandım 7 olan değeri bile yakalamıştı kan vermek daha sağlıklı

İdrar testi almayın kan verin aslında biraz koyulaşması gerekti ama kimyasal falan mı sorusu aklıma geldi ben de labaquik çok kullandım 7 olan değeri bile yakalamıştı kan vermek daha sağlıklı
Geç yumurtladım bu ay o yüzden silik olabilir diye düşünüyorum kan bugün veremem sağlık ocağına 10 dan sonra kan almıyor hastane acili de gebelik testi yapmıyor maalesef

Erken gebelik yaptım o da silik çıktı ya niye koyu çıkmıyor ilk dakikada çıktı ama ikinci çizgi

Eklentiler

• 1000315225.jpg
    1000315225.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 22
Geç yumurtladım bu ay o yüzden silik olabilir diye düşünüyorum kan bugün veremem sağlık ocağına 10 dan sonra kan almıyor hastane acili de gebelik testi yapmıyor maalesef
Grç döllenme ayrı bişey ama dün ve bugün aynı siliklikte çıkmaz genelde bir tık koyulaşır her gün. O yüzden yakın bir zamanda kan takibine başlayın konunuzu takipte kalıcam inşallah sağlıkla olur

Back