- 6 Mart 2024
- 2.693
- 2.739
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar testi almayın kan verin aslında biraz koyulaşması gerekti ama kimyasal falan mı sorusu aklıma geldi ben de labaquik çok kullandım 7 olan değeri bile yakalamıştı kan vermek daha sağlıklıAy bana yazdınız sandım pardon
Geç yumurtladım bu ay o yüzden silik olabilir diye düşünüyorum kan bugün veremem sağlık ocağına 10 dan sonra kan almıyor hastane acili de gebelik testi yapmıyor maalesefİdrar testi almayın kan verin aslında biraz koyulaşması gerekti ama kimyasal falan mı sorusu aklıma geldi ben de labaquik çok kullandım 7 olan değeri bile yakalamıştı kan vermek daha sağlıklı
Erken gebelik yaptım o da silik çıktı ya niye koyu çıkmıyor ilk dakikada çıktı ama ikinci çizgiİdrar testi almayın kan verin aslında biraz koyulaşması gerekti ama kimyasal falan mı sorusu aklıma geldi ben de labaquik çok kullandım 7 olan değeri bile yakalamıştı kan vermek daha sağlıklı
Grç döllenme ayrı bişey ama dün ve bugün aynı siliklikte çıkmaz genelde bir tık koyulaşır her gün. O yüzden yakın bir zamanda kan takibine başlayın konunuzu takipte kalıcam inşallah sağlıkla olurGeç yumurtladım bu ay o yüzden silik olabilir diye düşünüyorum kan bugün veremem sağlık ocağına 10 dan sonra kan almıyor hastane acili de gebelik testi yapmıyor maalesef
Kesin bir gebelik var bence farklı markadada çıkmış sonuçtaErken gebelik yaptım o da silik çıktı ya niye koyu çıkmıyor ilk dakikada çıktı ama ikinci çizgi
Kan verdim ve beta 22 çıktı kızlaarr hamileyim mmmKesin bir gebelik var bence farklı markadada çıkmış sonuçta
Çok sevindim hayırlı olsun canımm çarşamba aynı saatlerde aynı yerde tekrar ver artışı takip etKan verdim ve beta 22 çıktı kızlaarr hamileyim mmm
Özel de kan verdim ücretler çok sağlık ocağında versem sorun olurmu kiiÇok sevindim hayırlı olsun canımm çarşamba aynı saatlerde aynı yerde tekrar ver artışı takip et
Bikaç tık oynama olabiliyor ama çarşamba ve cuma sağlık ocağında verip takip edersinizÖzel de kan verdim ücretler çok sağlık ocağında versem sorun olurmu kii
Teşekkür ederim öyle yapayım o zamanBikaç tık oynama olabiliyor ama çarşamba ve cuma sağlık ocağında verip takip edersiniz