- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa nasıl olacak o ya parmakla mı alınıyor acaba kan ay ben kork
Ya aslında mantıklı ama çok pahalı ya bu arada trendyol'da gördüm 10 tane gebelik testi 100 lira 2 paket alacağım ama bu sefer de Can sıkıntısını her gün yapmak isteriz o da iyi değil ofEvet iğne var aynı şeker ölçüm aleti gibi sonra bu strip test gibi biseyin ucuna sürüp cihaza takıyoruz ordan ölçüyor gebeliği
Evet uygun trentyoldaYa aslında mantıklı ama çok pahalı ya bu arada trendyol'da gördüm 10 tane gebelik testi 100 lira 2 paket alacağım ama bu sefer de Can sıkıntısını her gün yapmak isteriz o da iyi değil of
Benimde negatif çıktıEvet uygun trentyolda
Kırmızıları görmeden umudu kaybetmek yok beklicezBenimde negatif çıktı
Kaset testin markası neHassas test negatif, kaset test pozitif gibi… anlamadım bu işi
Bence pozitif gibi duruyor hayırlı olsunKızlar iki gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım burda on dört günden önce pozitif çıkıyor yazıyordu denemek istedim ama benimki silik çıktı nasıl yorumlamaliyim
Artı med dedi arkadaşKaset testin markası ne
Ama iğnenin etkisinden olmaz mı çünkü iki gün oldu iğneyi yapalı ondan öncesinde de ilişki oldu igrnden sonra dün oldu iğneyi yapınca 10-14 gün idrarda pozitif çıkabiliyormuş o yüzden emin olamadımBence pozitif gibi duruyor hayırlı olsun
Rezil bı test insanlara hep hayal kırıklığı yaşatıyor iki kez yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim hüsranArtı med dedi arkadaş
Eğer belirtileriniz varsa bu testin üstüne kan vermelisiniz inşallah bebeğin seninledirAma iğnenin etkisinden olmaz mı çünkü iki gün oldu iğneyi yapalı ondan öncesinde de ilişki oldu igrnden sonra dün oldu iğneyi yapınca 10-14 gün idrarda pozitif çıkabiliyormuş o yüzden emin olamadım
Aynen benimde poztif cikti bugün yaptım erken gebelik negatif çıktı Allah kahretsin bunlari o testin yüzünden kactane test yaptım negatiflere inanmadım da o teste inandım halada o test benim içimde bir pozitifRezil bı test insanlara hep hayal kırıklığı yaşatıyor iki kez yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim hüsran
Kaldirsalar keşke o markayiAynen benimde poztif cikti bugün yaptım erken gebelik negatif çıktı Allah kahretsin bunlari o testin yüzünden kactane test yaptım negatiflere inanmadım da o teste inandım halada o test benim içimde bir pozitif
Ay evet kaldirsinlar gerçekten insanlar bunun için hüsrana ugruyor yazık günah insanların duygularınaKaldirsalar keşke o markayi
Ay evet kaldirsinlar gerçekten insanlar bunun için hüsrana ugruyor yazık günah insanların duygularına