- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzeli surda kaldı 2 günüm beklemek hep söz veriyorum kendime test yapma diye ama gene durmuyorum bu sefer beklicemBende hatırlıyorum iki gün önce okudum kimdi o kişi diye arıyordum forumda… sizmişsiniz…
Canım dün bebe time erken gebelik testi yaptım onda 3 tane çizgi çıktı pozitifi gösteren anladım ki bozuktu 3 çizgi çıktığına göre bende sinirlendima rrik yapmicam diye. Bugün sadece karnım aşırı şiş ve gaz var göğüslerim açıyor hatta çalışıyorum merdiven inerken tuta tuta iniyorum. Birde sarı akıntım var kıvamlı kokusuz bakalim ne olacak sanki tıka basa yemek yemiş gibiyim okadar siskinim midem de yanıyor şuan mide suyu geliyor ağzımaBen aralık ayında hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım. Artımed test aldım. Bu şekilde silik çıktı.eşimle koşa koşa sevinip hastaneye gittik. Kan testi yaptırdık. Kocaman bir negatif. Çok üzüldük. Derken reglim gecikti. Bir daha test yaptık yine pozitif. Bu sefer hastaneye gittik bir daha kan verdik pozitif. Mutlu olduk yine :)) sonra bir baktık beta hcg yeteri kadar artmıyor kürtaj oldum. Artı med yanlıslıkla doğruyu göstermiş
Sende var gibi canım. Bata kaç gün var belirtilerin ne hayırlı olsun bu aradaBir de benimkine bakın 2 kez yaptım hemde ikiside pozitif çıktı bu kadar da olmaz madem tamamen kaldırsınlar şu artımedi... Erken gebelikte yok gibi zaten hevesim kursagımda kaldı
Hiç sorma valla ilçede bütün eczaneleri gezdim artık hep aynı yerden almayayım diyeBende gebelik testi bilirkişisi oldum bu forumda gezmekten
Malesef yok bugun tekrar yaptım çıkmadı sanırım 2 gün var 9 11 arası oluyorum tekrar test alıcam bu sıralar aldığım testin haddi hesabı yok belirtilerim kasıkta ve karında ağrı vardı baş ağrısı ara sıra iştahsızlık birde dün afedersin pembe leke geldi birkere daha gelmedi ama testler negatif anlamadım gittiSende var gibi canım. Bata kaç gün var belirtilerin ne hayırlı olsun bu arada
Erkende de silik cizgi var benceBir de benimkine bakın 2 kez yaptım hemde ikiside pozitif çıktı bu kadar da olmaz madem tamamen kaldırsınlar şu artımedi... Erken gebelikte yok gibi zaten hevesim kursagımda kaldı
Dünki eczacıda pozitif dedi ama bugun yaptım çıkmadı 9 11 arası olmam gerekiyor kasık ve karın ağrısı var arada baş ağrısı birde pembe leke geldi birdaha gelmedi ama bilmiyorum bugun tekrar alacağım gebelik testi kimyasal olabilir diye şüphe ediyorum ilk başta çıkıp sonradan çıkmıyormuş kimyasalda..Bu testlerin hepsi pozitif canım.
Adet tarihin geldi mi? Hamilelik belirtileri var mı? Bunlarda yanlıssa artı med i gerçekten şikayet etmek lazım.
Bugun normal kaset test yaptım çıkmadı bidaha alıp tekrarlaycağım hayırlısı olsun hayırlıysa olsun inşallah cümlemizeErkende de silik cizgi var bence
Daha regline varmış az sabır bakalım inşallah vardır sen umudunu kaybetme insan çok isteyince sinaniyor resmen istemesek kedi gibi dogururuz buna eminimMalesef yok bugun tekrar yaptım çıkmadı sanırım 2 gün var 9 11 arası oluyorum tekrar test alıcam bu sıralar aldığım testin haddi hesabı yok belirtilerim kasıkta ve karında ağrı vardı baş ağrısı ara sıra iştahsızlık birde dün afedersin pembe leke geldi birkere daha gelmedi ama testler negatif anlamadım gitti
Dün verecektim özel hastanede 825 TL dedi düşünebiliyor musun şok oldum yaptırmadım bende gelmezse p.tesi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorumHiç olumsuz düşünme canım. Az olan kanama yerleşme kanaması olabilir. Reglin geciktiği gibi kan testi vermen en doğrusu.
Aynen öyle benim kuzenim spiralle hamile kalmış imtihan dünyası işte çokda düşünmemek gerekiyor ama elde değil zaten bu ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum hayırlısıylaDaha regline varmış az sabır bakalım inşallah vardır sen umudunu kaybetme insan çok isteyince sinaniyor resmen istemesek kedi gibi dogururuz buna eminim