• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim teste bakar mısınız? 🙏🏻

Okadar sevinmistim ki anlatamam beni yanılttı test hakkımı helal etmiyorum gerçekten bu testleri uretenlere parasında değilim ama inanki hamile moduna girmiştim 🥹

Bu sefer hiç test yapmadınız mı? 😁 sizin iki gün kaldıysa predictor ile kesin çıkar.
Bende tüm belirtilerde var. Kasığımda batma, karnımda gaz sancısı, çok az akıntı oldu… değilsemde belirtiler vardı en azından… ben yarın sabaha kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum 😁

Ben aralık ayında hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım. Artımed test aldım. Bu şekilde silik çıktı.eşimle koşa koşa sevinip hastaneye gittik. Kan testi yaptırdık. Kocaman bir negatif. Çok üzüldük. Derken reglim gecikti. Bir daha test yaptık yine pozitif. Bu sefer hastaneye gittik bir daha kan verdik pozitif. Mutlu olduk yine :)) sonra bir baktık beta hcg yeteri kadar artmıyor kürtaj oldum. Artı med yanlıslıkla doğruyu göstermiş 😂

Ben aralık ayında hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım. Artımed test aldım. Bu şekilde silik çıktı.eşimle koşa koşa sevinip hastaneye gittik. Kan testi yaptırdık. Kocaman bir negatif. Çok üzüldük. Derken reglim gecikti. Bir daha test yaptık yine pozitif. Bu sefer hastaneye gittik bir daha kan verdik pozitif. Mutlu olduk yine :)) sonra bir baktık beta hcg yeteri kadar artmıyor kürtaj oldum. Artı med yanlıslıkla doğruyu göstermiş 😂
Canım dün bebe time erken gebelik testi yaptım onda 3 tane çizgi çıktı pozitifi gösteren anladım ki bozuktu 3 çizgi çıktığına göre bende sinirlendima rrik yapmicam diye. Bugün sadece karnım aşırı şiş ve gaz var göğüslerim açıyor hatta çalışıyorum merdiven inerken tuta tuta iniyorum. Birde sarı akıntım var kıvamlı kokusuz bakalim ne olacak sanki tıka basa yemek yemiş gibiyim okadar siskinim midem de yanıyor şuan mide suyu geliyor ağzıma 😅

Bir de benimkine bakın 2 kez yaptım hemde ikiside pozitif çıktı bu kadar da olmaz madem tamamen kaldırsınlar şu artımedi... Erken gebelikte yok gibi zaten hevesim kursagımda kaldı

Eklentiler

• IMG_20240308_151308.jpg
    IMG_20240308_151308.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20240308_151246.jpg
    IMG_20240308_151246.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 102
Bu testlerin hepsi pozitif canım.
Adet tarihin geldi mi? Hamilelik belirtileri var mı? Bunlarda yanlıssa artı med i gerçekten şikayet etmek lazım.

Bir de benimkine bakın 2 kez yaptım hemde ikiside pozitif çıktı bu kadar da olmaz madem tamamen kaldırsınlar şu artımedi... Erken gebelikte yok gibi zaten hevesim kursagımda kaldı
Sende var gibi canım. Bata kaç gün var belirtilerin ne 😅 hayırlı olsun bu arada 🧿❤️

Sende var gibi canım. Bata kaç gün var belirtilerin ne 😅 hayırlı olsun bu arada 🧿❤️
Malesef yok😔 bugun tekrar yaptım çıkmadı sanırım 2 gün var 9 11 arası oluyorum tekrar test alıcam bu sıralar aldığım testin haddi hesabı yok 😀 belirtilerim kasıkta ve karında ağrı vardı baş ağrısı ara sıra iştahsızlık birde dün afedersin pembe leke geldi birkere daha gelmedi ama testler negatif anlamadım gitti 🤷🏻

Bu testlerin hepsi pozitif canım.
Adet tarihin geldi mi? Hamilelik belirtileri var mı? Bunlarda yanlıssa artı med i gerçekten şikayet etmek lazım.
Dünki eczacıda pozitif dedi ama bugun yaptım çıkmadı 9 11 arası olmam gerekiyor kasık ve karın ağrısı var arada baş ağrısı birde pembe leke geldi birdaha gelmedi ama bilmiyorum bugun tekrar alacağım gebelik testi kimyasal olabilir diye şüphe ediyorum ilk başta çıkıp sonradan çıkmıyormuş kimyasalda..

Malesef yok😔 bugun tekrar yaptım çıkmadı sanırım 2 gün var 9 11 arası oluyorum tekrar test alıcam bu sıralar aldığım testin haddi hesabı yok 😀 belirtilerim kasıkta ve karında ağrı vardı baş ağrısı ara sıra iştahsızlık birde dün afedersin pembe leke geldi birkere daha gelmedi ama testler negatif anlamadım gitti 🤷🏻
Daha regline varmış az sabır bakalım inşallah vardır sen umudunu kaybetme insan çok isteyince sinaniyor resmen istemesek kedi gibi dogururuz buna eminim 🥹

Daha regline varmış az sabır bakalım inşallah vardır sen umudunu kaybetme insan çok isteyince sinaniyor resmen istemesek kedi gibi dogururuz buna eminim 🥹
Aynen öyle benim kuzenim spiralle hamile kalmış imtihan dünyası işte çokda düşünmemek gerekiyor ama elde değil zaten bu ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla 🌹🌹

Pazartesi günü verirsen daha garanti olur. Beta hcg artmış olur hem. Güzel haberler alırsın inşallah. Bizede haber ver 🙏🏻 hepimiz dua edelim

Back