- Konu Sahibi zarbienusnerede
-
Birşey yok dedi bende anlamadım düzgün bir doktor bulmam lazım kendime galiba. Doğum kontrol hapindandir diye düşündüm sonra hamileyim mi diye aklıma geldi. Herşeyim temiz çıktı ama vesile oldu korunmayı bıraktık :))
doktor birsey demiyor mu kusura bakma halimden belli oluyordur pek bilgisizim bu konuda yalnis birsey demekten korkuyorum. umarim nasip olur hepimize stres yaptik mevsim degisikligi derken yasiyoruz boyle seyler
tabi ya doktor da onemli bazisi basindan uzaklastiriyor bazisi hersey icin ilgileniyor , bir daha ki aya insallah ozaman senin icin :) en azindan daha planli davranilir artik
Sabah test yaptım zaten negatif ciktihamilesin ya da değilsin diyemicem psikolojikte olabilir bunu anlamak için en azından idrar testi yapmakta yarar vardır
şükürler olsun test yaptımhamile değilimçokkorkmuştum.ama evde yapılan testin doğruluk payı nedir bilmiyorum.yine olmazsa bi hafta sonra tekrar denicem.
hadi ya çok sevindim.benimakşamkesin ve net tekçizgiçıktı ama.bugun dünden dahadakötüyüm.her geçen gün dahadakötü oluyorum.arkaşasın makyaj katoloğundaki parfümü kokladım içimkalktı.kafam sersem gibi.bi kaç gün daha geçsin yine test yapıcam.akşamda sol gögüsümpatlıcak gibi ağrıdı.halada öle.bişeye özendim desem bilmiyorumkiben sanirim hamileyim foto yukleyecektim yapamadim telefondan.ikinci cizgi cok silik bi skilde cikti
canim insalah sende hamilesindir, ben simdi doktordan geldin kan tahlilin 2 saate belli olur ariycam ben dedi ultrasonla bakti rahin duvarin cok kalin dedi kese mi kandan oturu mu bilmiyorum dedi 6 gun erken belki kanda cikmazsa adet sokturuxu veririm belki de kimyasal gebeliktir gorucez dedi
canım noldu sonuçların aldınmı merakla bekliyorum.
ya aramadii cildiracagimmmm :) Hastanenin online sonuclarinda da yok
bazen geç çıkıyo sonuçlar of beklemek ne zor benide bi üşüme tuttu,gögüslerim halapatlıcak gibi ağrıyo,
beta hcg 127 mis bu degerle ultrasonda kese gozukmezmis 1500 e cikmasi lazim her gun iki kati yukselir dedi haftaya sali tekrar kan vermek uzere bekliyorum dedi hicbir ilac kullanmayin birset yapmayin bekleyin deger dusedebilir duserse bebekte dusebilir eger aldirmak isterseniz dusmezse 1500 oldugu zaman gorundugu zaman alinabilir dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?