- Konu Sahibi zarbienusnerede
-
yazarım tabii.inşallah ikimizde aynı güzel şeyi yazarız.olmazsa başka bahara artık.yola devam:)
valla senle ben kafayı yicez heralde benim bugunle beraber 8 gün oldu bugun sabah kalktığımdan beri sol gögsümde şiddetli bir ağzı var ve düne göre daha sertler.birdeşişkinlik ve gazım çok fazla.akıntı bendede var tam acaba hastalandımmı die tuvalete koşuyorumama hep hüsran :2: seni korkutmak istemem ne kadar doğru bilmiyorum ama çevremden çok duymuşumdur.hamile olduğunda insanlar hep kabus görürlermiş.aynı durum bendede mevcut.stresten ölmek üzereyim.ya karnimin acimasi normal mi bugun dort gun gecikmis oluyor test yapamadim henuz. igne batiyotdu dedigim yer aciyor ya da agriyo anlamiyorum suan sirt bel agrimda var icinde sanki patlayacak birsey var patlamiyor patlasa o agrim acim gececek gibi hissediyorum
ya karnimin acimasi normal mi bugun dort gun gecikmis oluyor test yapamadim henuz. igne batiyotdu dedigim yer aciyor ya da agriyo anlamiyorum suan sirt bel agrimda var icinde sanki patlayacak birsey var patlamiyor patlasa o agrim acim gececek gibi hissediyorum
Benimde belim cok agriyo teste negatif anlamadım gitti. Bebekte yoksa yediklerim göbis olacak :'(
3 gün geçti canim geçen ayda doğru düzgün hasta olmadım ara kanamam oldu sonrada. Kana baktirmaktan kollarim delik deşik. Doğru düzgün hasta olmayınca doğum kontrol hapını bıraktım geçen ay.
doktor birsey demiyor mu kusura bakma halimden belli oluyordur pek bilgisizim bu konuda yalnis birsey demekten korkuyorum. umarim nasip olur hepimize stres yaptik mevsim degisikligi derken yasiyoruz boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?